• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem istemeye gelmedi

canim..bunu bilemez kimse ama su var.. simdi ilerde evlenince mutsuz olunca, veya 2 sene sonra nisandan ayrilinca dyeceksinki bile bile kendimi yaktim..dahada sinir olacaksin..uzuleceksin..bile bile lades olacak cunku.. ama evlenmeye karar verdigin insanda mutlaka kotu huy olacaktirda,geleceginizi bu kadar etkileyecegini dusunmedigin huylari olan bi insanla evlenipte mutsuz olunca, o zaman ben elimden geleni yaptim dersin..ama kendi kendini dovmessin anladinmi..
ayrica kimse dort dortluk degildir ama amacin kotunun kotusunu degil, kotunun iyisini bulmak olsun..ama anlattiklarin hic bos seyler degil,,nisanlin bence cok sorumsuz..benim herifi gordum sanki bi an hayalimde..bilmiyorumkismile

bu kadar yazılanları okuduktan sonra,biraz da öteki taraftan olaylara baktığımda; senın son yazında bir anda dank etti sanki. Herşey bir anda gözümün önünden geçti,senin şu altın meselesini de öğrenince kendimin de böyle bir durumla karşı karşıya kalabileceğini düşündüm bir an. Aslında o kadar iyi,sevimli,cana yakın,fedakar ki senağlama daha dün geceye kadar kayınvalideme hak vermiyordum ama bugün gerçekten aklım karışık.

bu kadar yazılanları okuduktan sonra,biraz da öteki taraftan olaylara baktığımda; senın son yazında bir anda dank etti sanki. Herşey bir anda gözümün önünden geçti,senin şu altın meselesini de öğrenince kendimin de böyle bir durumla karşı karşıya kalabileceğini düşündüm bir an. Aslında o kadar iyi,sevimli,cana yakın,fedakar ki senağlama daha dün geceye kadar kayınvalideme hak vermiyordum ama bugün gerçekten aklım karışık.

canim bende esimi bi melek olarak goruyodum..herkes kotu huyalarina karsilik birsuru guzel huyunu sayar esinin..ayrilan insanlara sor..onlar bile mutlaka su su huylari iiyiydi der..yani tamam seviyosun..fedakar sevimli filan ama diger sorunlarda hic kucuk cinsten degil..

canım hemen at diyemem ama o nasıl askerliği erteliyor sende evlenmeyi ertele ve ailende buna olumlu bakacaktır ve daha iyi tanı bi anne oğluna nekkadar kızabilir ki bu oğul da ona kırgın ama onların evinde oturmayı istiyebiliyor ben aileme kızsam onlardan bişeyde istemem benim kayınvalidem de istemeye geldi aman otellerde şıkır şıkır konuşan kadın gitmiş ay ben istemiyorum zorla geldim diyen bikadın oturmuş meğerse istemez gözükeyim bişey istemesinler herşeyime engel oldu ve ben nasıl evlendim seninle derim eşimle ne yaptın bana diye bile takılırım yani bazı aileler masraftan kaçmak için soğuk kavgalı gözükebilir ama hiç gelmemek bunun açıklaması sadece istemiyorum seni olu ki kadın sana bunu söylememiş ve oğlunu kötülemişse bence bi araştırderim hangi anne kızı istemese bile oğlunu kötüler direk sana ters davranırdı ve kredi borcu inan ödesende bitmiyor bende okadar yapılmayanla evlendim ve bisürü kart borcunu benim tarafımın taktıklarıyla ödedim çünkü bu adamı ben isteyip benseçmiştim ama Allahtan tüm yaşadıklarıma karşı eşim iyi çıktı da unutturdu yoksa iş beğenmeyen aşırı müsrif ve sorumsuz bi adam inan çok zor ve yinede eğer annesi haklıysa şükret saklayıp aman bi kız bulduk oğlanı evlendirelim düzelir diyip hiç olmadık çocuklarını şahaneymiş gibi yamayabilirlerde senin için hayırlısı olsun ama gerçekten bazı şeyleri ertele ve iyi araştır annenin gelmemesi anlaşılabilir gibi değil

Back