- Konu Sahibi ..gozlerindekibulut..
canim..bunu bilemez kimse ama su var.. simdi ilerde evlenince mutsuz olunca, veya 2 sene sonra nisandan ayrilinca dyeceksinki bile bile kendimi yaktim..dahada sinir olacaksin..uzuleceksin..bile bile lades olacak cunku.. ama evlenmeye karar verdigin insanda mutlaka kotu huy olacaktirda,geleceginizi bu kadar etkileyecegini dusunmedigin huylari olan bi insanla evlenipte mutsuz olunca, o zaman ben elimden geleni yaptim dersin..ama kendi kendini dovmessin anladinmi..
ayrica kimse dort dortluk degildir ama amacin kotunun kotusunu degil, kotunun iyisini bulmak olsun..ama anlattiklarin hic bos seyler degil,,nisanlin bence cok sorumsuz..benim herifi gordum sanki bi an hayalimde..bilmiyorumkismile
bu kadar yazılanları okuduktan sonra,biraz da öteki taraftan olaylara baktığımda; senın son yazında bir anda dank etti sanki. Herşey bir anda gözümün önünden geçti,senin şu altın meselesini de öğrenince kendimin de böyle bir durumla karşı karşıya kalabileceğini düşündüm bir an. Aslında o kadar iyi,sevimli,cana yakın,fedakar ki senağlama daha dün geceye kadar kayınvalideme hak vermiyordum ama bugün gerçekten aklım karışık.