• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem istemeye gelmedi

ilgin için öncelikle tşk ederim. Söz muhabbetini ilk sözlüm ortaya attı sonra iş bu raddeye geldi.Biz 4 yıldır beraberiz ve bu yüzden ciddi anlamda adı koyulsun istedik ve onun bize gelmesi sorun oluyordu çünkü babam sıcak bakmıyordu arada söz olunca ailemde iyi tanır kiminle gezdiğimi bilir istedim.aslında tek amacımız hem ailelerin birbirini tanıması hem de ailemin sözlümü tanımasını istedim.

aslinda iyi olmus,,simdiden biseyleri gorme sansiniz oldu.. bi yandanda eger sozlunuzle devam etmeyi dusunuyorsaniz..normal iliskileri olan insanlarda bile soz,nisan donemi sancili geciyor, kaldi ki sizin durumunuzda..cok yipranirsiniz gibime geliyor..bilmiyorumkismile

aslinda iyi olmus,,simdiden biseyleri gorme sansiniz oldu.. bi yandanda eger sozlunuzle devam etmeyi dusunuyorsaniz..normal iliskileri olan insanlarda bile soz,nisan donemi sancili geciyor, kaldi ki sizin durumunuzda..cok yipranirsiniz gibime geliyor..bilmiyorumkismile

sevgimiz yetmez mi,bunların üstesinden gelmemize

sevgimiz yetmez mi,bunların üstesinden gelmemize

canim benim..inanki seni uzmek degil amacim ama madem konu actin..yardimim olsun diye yaziyorum.. sevgi herseye yetmiyor..daha dogrusu iki insan arasindaki iliski surekli degisiyor..yani sevgiliyken baska,nisanliyken baska evliyken baska..eger insanlar saygilarini yitirmesse sevgide kalici oluyor mutlu da olunuyor.. ama sozlunun ailesi normal bir aile yapisina sahip degil..hatir icin de olsa kadin basini alip gelememis istemeye.. o kadar yani..ablasi zaten tuhaf diyosunuz.. kaldiki esim mesela nisanliyken sen ne dersen o hayatim derdi ..vicdansiz biri olsam esim ailesine rest cekerken ona istedigimi yaptirir bende ailesini tinlamazdim ama ben duzeltmeye ugrastim..ha annesi haksizmiymis tamamen..hayir, cunku esim gercekten sorumsuzmus..o zamanlar gorremedim..evlendikten sonra cikiyor turlu turlu huylar genelde... bugun bu kadar cekerken sen,:çok üzgünüm:nisanlilik suresi uzadikca dahada tuhaf seyler olacak..mutlaka oluyor cunku evlilik arefesinde..e simdi tereddut ettigine gore bi 2 sene sonra ne dusunecegini tahmin etmek hic te zor degil.. 4 seneyi cope atmak istemiyorum diyorsun,haklisin..ama bi 3-4 senenide cope atman gerekirse nolcak? eder 8 sene,yazik degilmi? bide evlenince donusu olmuyor kolay kolay..ben mesela biraz daha evlenmemis olmayi dilerdim..daha iyi dusunmus olmayi.. uzerine bide istemeden hamile kaldim..bebisimi cok seviyorum ama o beni bicok seyden vazgeciriyor..bilmem anlatabildimmi..iyice dusun derim canim..

canim benim..inanki seni uzmek degil amacim ama madem konu actin..yardimim olsun diye yaziyorum.. sevgi herseye yetmiyor..daha dogrusu iki insan arasindaki iliski surekli degisiyor..yani sevgiliyken baska,nisanliyken baska evliyken baska..eger insanlar saygilarini yitirmesse sevgide kalici oluyor mutlu da olunuyor.. ama sozlunun ailesi normal bir aile yapisina sahip degil..hatir icin de olsa kadin basini alip gelememis istemeye.. o kadar yani..ablasi zaten tuhaf diyosunuz.. kaldiki esim mesela nisanliyken sen ne dersen o hayatim derdi ..vicdansiz biri olsam esim ailesine rest cekerken ona istedigimi yaptirir bende ailesini tinlamazdim ama ben duzeltmeye ugrastim..ha annesi haksizmiymis tamamen..hayir, cunku esim gercekten sorumsuzmus..o zamanlar gorremedim..evlendikten sonra cikiyor turlu turlu huylar genelde... bugun bu kadar cekerken sen,:çok üzgünüm:nisanlilik suresi uzadikca dahada tuhaf seyler olacak..mutlaka oluyor cunku evlilik arefesinde..e simdi tereddut ettigine gore bi 2 sene sonra ne dusunecegini tahmin etmek hic te zor degil.. 4 seneyi cope atmak istemiyorum diyorsun,haklisin..ama bi 3-4 senenide cope atman gerekirse nolcak? eder 8 sene,yazik degilmi? bide evlenince donusu olmuyor kolay kolay..ben mesela biraz daha evlenmemis olmayi dilerdim..daha iyi dusunmus olmayi.. uzerine bide istemeden hamile kaldim..bebisimi cok seviyorum ama o beni bicok seyden vazgeciriyor..bilmem anlatabildimmi..iyice dusun derim canim..
annesi gerçekten haklı olabilir mi? :gitme: ne biçim sınavdır bu böyle eyvahedigeldismile
bir kaç tane daha yaşadıklarını anlatan arkadaşlar oldu,gerçekten sizlere çok teşekkür ederim.Allahım yardım et mafoldumben :çok üzgünüm: :1no2:

yol yakınken hata yapmaktan dön derim...
evlendikten sonra ailesi ile sürekli problem yaşarsınız ve bu ilişkinize olumsuz yansır..
mantığınla hareket et, çok iyi düşün.
kendi ailen ne diyor, annen? ona kulak ver, anneler hep doğruyu ileriyi görür, annenin fikrini al, ona göre karar ver..Allah yardımcın olsun sorunları aşmanızda..

sevgi herşeye yetmiyor be tatlım.herşey önemli.diyorlarya ben ailesiyle mi evleniyorum ki ailesi beni ilgilendirmez diye .yanlış çok yanlış aile çok önemli.ve sen anlaşamadığın sevmedigin bir aileyi kendi ailenin içine sokacaksın.herşey çok önemli bence herşey evet dört dörtlük olmuyor ama olması içinde uğraşmıyoruz bence ki sen şanslısın yine bence konunun başında bir arkadaşta söylemiş en azından şimdiden görebiliyorsun ailesinin durumunu nasıl insanlar olduklarını.bunları göre göre evlencem diyorsan kendin bilirsin tatlım yok yapamıycam diyorsan yine kendin bilirsin her ihtimaldede olan sana olacak çünkü.çok iyi düşün,ayrılma kararı verdiginde çok üzülürüm diyorsun ok üzülürsün ,ağlarsın , belki çok uzun bi süre unutamycaksın ama sonunda unutcaksın eninde sonunda.allah hakkında hayırlısın versin canım ne diyim daha

annesi gerçekten haklı olabilir mi? :gitme: ne biçim sınavdır bu böyle eyvahedigeldismile
bir kaç tane daha yaşadıklarını anlatan arkadaşlar oldu,gerçekten sizlere çok teşekkür ederim.Allahım yardım et mafoldumben :çok üzgünüm: :1no2:

canim,annesi hakli olabilir..ama dengesiz,ne dedini bilmeyenin teki de olabilir..asil sorun o degil..sen su anda asik, hemde cok asik oldugun icin goremiyor olabilirmisin bazi seyleri.? mesela bi ornek olarak..nisanlin sana nasil davranir?..cokmu yagci, cokmu sert, kiskancmi?
maddi konularla ilgili ne dusunur, tutumu nasil,eli cokmu acik veya birikim yapmismi..
agresif mi? bunlarla alakali seyler yazarmisin canim..ama objektif bak nisanlina, yani 3.cu sahis olarak yaz tamammi..onemli bu..

bende öyle çok sevilen istenen bi gelin değildim ama biz farklı ve oldukça uzak bı şehirde oturuyoruz ve eşim arkamda. ama yıne de laf söyletmez .. ama sen sürekli yüz yüze olacaksın onların evınde oturacaksın ve eşin onlardan yana olacak gibi görünüyor. yarın öbür gün bi tartışma yaşansa siz benım evımde oturuyorsunuz dese annesi babası ne olacak? ayrıca kayınvalıden hastaysa ertelenirdi isteme faslı kaçmıyorsun ya günler çuvala mı gırdı ailen nasıl kabul etti bunu? canım ilerde çok zorlanırsın ve şimdi seviyorum diyorsun ya ilerde bu sorunlar sevgını tüketir yorgunluk bıkkınlık ve keşkeler kalır geriye.. bi kere daha düşün derim ben

Vazgectim artık evlenmekk falan istemiyorum yaa .. Babamında niyeti yok zaten o belli oldu .. En iyisi takılalım biz böylee !!

İnsan psikolojisi hep degisiyor su KK'dan kısa sürede evlilik adına cok sey ögrendim.
:delphin:

sevgi üstesinden gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama
o kayınvalide size huzur vermez...
nerden mi biliyorum kendimden...
bende saf saf sizin gibi olumlu düşünmeye çalışıyordum.
düğün öncesi bozmak için evimize kadar geldiler kavga etmeye.
sonra gelin almaya yukarı çıkmadı kayınvalide..
kına gecemde beni mahfedeceğini söyledi üzerime yürüdü..
hep neyse dedim.
eşimi çok seviyordum.
gördüğüme değil eşime inanmak istiyordum.
bayramda seyranda gidiyoruz kayınpeder oğlunu aşağılıyor.
maaşını beğenmiyor. niye ben beğenmiyeyim diye.
bırakayım diye..
en sonunda daha önce açtığım konuları okuyanlar varsa bilirler.
sanada tavsiye ederim...
ne acılar çekebileceğinin göstergesi bunlar.
kadın hırsını alamadı.
bilinçli sütümü kesti...
ayırmak istedi..
görümce dahga flört döneminde onunla tanışmama rağmen.
bir gün beni aradı.telefon numarımı tanışayım diye istemiş.
dediği şey üzme abimi kötü olur yoksa.
görümcelik yapayım..
başlangıç buydu
düğün hazırlıklarında her şeyde çomak soktu
şimdide eşiyle birlikte anne babasıyla ortak olup ayırmak istiyorlar

tüm yazılanları okuduktan sonra kırmızı yazan yeri çok düşündüm,gece uykularım kaçtı ve saatlerce uyuyamadım.Bir anda gözümdeki perde kalktı sanki; annesi sözümü dinlemiyor diyor sözlüm kafasına koyduğu şeyi muhtemel yapar inat da var tabi biraz. Bir işi yok dedi evet hala yok,işten istediği şeyi bulamayınca soğuyor ve başka yerleri denemeye çalışıyor.Geliri az olduğu halde şimdiden harcamları çok,boyundan büyük işlere kalkıştığı oluyor,kredi kartı desen zaten fazlasıyla var,sağ sola borcu vardı bunlar bana hep tersti çünkü ben tutumluyumdur,ben az kazanıyorsam az harcarım bazı isteklerimi ertelerim.Ben onda bu ışığı göremediğimi fark ettim şimdiden böyleyse evlenince senin gibi tereddütte kalabilirm altınları bozdurmak konusunda ee bozdursam o borçtan kurtulcaz yine başka bir borcun içine gircek muhtemel,huyu çünkü. bozdurmasam birikecek durcak.Annesi birde askerliği yok dedi,evet askere gitmeyi hiç düşünmüyor ben onu 4 yıl beklerim beklemesine ama bu 4 yılın sonunda neye sahip olacak eve mi arabaya mı? acaba 4bini olur mu kenarda,sanmıyorum.Dün gece bunları fark ettim.

vereliniortakvereliniortakvereliniortak
Aklıma o kadar çok şey takıldı ki; annesi istemeye gelmiyor,bayramda gelmiyor ve sizin aileniz buna tepki vermiyor !!Anne oğul birbirine zıt olabilir ama hangi anne evladını bir başkasına kötüler ki bu kadarına pes..Bence olayın en büyük sorunlarından biri de maddiyat her şey senin sırtına binmiş neden kabul ediyorsun!!!Siz böyle her şeye razı olursanız evlenince çok daha büyük problemlerle karşılaşırsınız..Bence aileniz tepkisini belli etsin ve düğün için ne gerekiyorsa yapsınlar bunların hepsini karşı taraf ile konusun resmen sizi eziyorlar.. tabi bu durumu birde nişanlınızla konusun onun fikirleri neler

Kurban bayramini beklemene bile gerek yok. Hersey otrada guzelim... Ileride uzulup pisman olacagina simdi uzul ve siyril bu iliskiden .. Ayril demesi bizlere cok kolay uzulen sen olacaksin ama anlattigin gibiyse eger ileride cok uzuleceksin...

yardımlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim arkadaşlar bi de aklıma takılan şu var. Herkesin abuk subuk huyları oluyor,hadi ben sözlümden ayrıldım bu sefer hayatıma giren kişide de mutlaka olumsuz tavırları olacakatır o zaman değer mi 4 yılllık sevgimden vazgeçmeye!!

yardımlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim arkadaşlar bi de aklıma takılan şu var. Herkesin abuk subuk huyları oluyor,hadi ben sözlümden ayrıldım bu sefer hayatıma giren kişide de mutlaka olumsuz tavırları olacakatır o zaman değer mi 4 yılllık sevgimden vazgeçmeye!!

Peki 4 yıllık sevgilinle hayatını zehır etmeye degermı !
Bunu dememın sebebı MISAL kullanmıssın ya ondan
Hayatta hersey olabılır ve sen bunları kestıremessın ayrılırsam hayatımdakı kısı ne olucak sorusuna cevap olarak belkı yıllar boyu olmucak belkıde 1 ay sonra olucak cok normal bır olay cunku bu.
Ama ben sunu bılır sunu soylerım ınsan evlenınce sırf oglanla degıl aılesıylede
evlkenıyor :gitme:

Peki 4 yıllık sevgilinle hayatını zehır etmeye degermı !
Bunu dememın sebebı MISAL kullanmıssın ya ondan
Hayatta hersey olabılır ve sen bunları kestıremessın ayrılırsam hayatımdakı kısı ne olucak sorusuna cevap olarak belkı yıllar boyu olmucak belkıde 1 ay sonra olucak cok normal bır olay cunku bu.
Ama ben sunu bılır sunu soylerım ınsan evlenınce sırf oglanla degıl aılesıylede
evlkenıyor :gitme:

ve ailesi hiçbir zaman bizim yanımızda olmayacak hepbirlikte olduğumuz zamanlarda da oğlunu kötülemesini dinleyip dur akannehir

canim..bunu bilemez kimse ama su var.. simdi ilerde evlenince mutsuz olunca, veya 2 sene sonra nisandan ayrilinca dyeceksinki bile bile kendimi yaktim..dahada sinir olacaksin..uzuleceksin..bile bile lades olacak cunku.. ama evlenmeye karar verdigin insanda mutlaka kotu huy olacaktirda,geleceginizi bu kadar etkileyecegini dusunmedigin huylari olan bi insanla evlenipte mutsuz olunca, o zaman ben elimden geleni yaptim dersin..ama kendi kendini dovmessin anladinmi..
ayrica kimse dort dortluk degildir ama amacin kotunun kotusunu degil, kotunun iyisini bulmak olsun..ama anlattiklarin hic bos seyler degil,,nisanlin bence cok sorumsuz..benim herifi gordum sanki bi an hayalimde..bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
bide sey dicem unuttum yazmayi..annesinin deikleri hep dogruymus ama degilmi..kendinde bunu farkediyorsun sanki..inat oldugu,isinin olmadigi,askerlik,borclari filan..yani sacma sapan iftiralar atmiyor..istemeye gelmemesi belki su sebeptendir.. oglunu uyarmistir seni uyardigi gibi.kendinide kizida yakma diye once hayatini duzene kur diye..oda diklendiyse ona, anne olarak madem bildigini yap ben bu vebal altina girmem diyede dusunuyo olabilirr..bak ben simdi kadina hak verir gibi olmaya basladim...

Son düzenleme:
Back