canim benim..inanki seni uzmek degil amacim ama madem konu actin..yardimim olsun diye yaziyorum.. sevgi herseye yetmiyor..daha dogrusu iki insan arasindaki iliski surekli degisiyor..yani sevgiliyken baska,nisanliyken baska evliyken baska..eger insanlar saygilarini yitirmesse sevgide kalici oluyor mutlu da olunuyor.. ama sozlunun ailesi normal bir aile yapisina sahip degil..hatir icin de olsa kadin basini alip gelememis istemeye.. o kadar yani..ablasi zaten tuhaf diyosunuz.. kaldiki esim mesela nisanliyken sen ne dersen o hayatim derdi ..vicdansiz biri olsam esim ailesine rest cekerken ona istedigimi yaptirir bende ailesini tinlamazdim ama ben duzeltmeye ugrastim..ha annesi haksizmiymis tamamen..hayir, cunku esim gercekten sorumsuzmus..o zamanlar gorremedim..evlendikten sonra cikiyor turlu turlu huylar genelde... bugun bu kadar cekerken sen,:çok üzgünüm:nisanlilik suresi uzadikca dahada tuhaf seyler olacak..mutlaka oluyor cunku evlilik arefesinde..e simdi tereddut ettigine gore bi 2 sene sonra ne dusunecegini tahmin etmek hic te zor degil.. 4 seneyi cope atmak istemiyorum diyorsun,haklisin..ama bi 3-4 senenide cope atman gerekirse nolcak? eder 8 sene,yazik degilmi? bide evlenince donusu olmuyor kolay kolay..ben mesela biraz daha evlenmemis olmayi dilerdim..daha iyi dusunmus olmayi.. uzerine bide istemeden hamile kaldim..bebisimi cok seviyorum ama o beni bicok seyden vazgeciriyor..bilmem anlatabildimmi..iyice dusun derim canim..