Ben alıyorum aslında her özel gün de ama kayınbabam aksine asla lafını etmez yapamam o yüzden:)Bence sen de kayınvalidene ya da durumun müsaitse hazır babalar günü geliyorken kayınpederine bir hediye al ve kayınvalidenle otururken "onu da şu kadara aldım" tarzı laflar et. Birkaç kez yaparsan kesinlikle anlayacaktır.
Evlendikten sonra beni hattaBende hoşlanmıyorum ama kötü niyetle söylemiyorum bence o yüzden kadının kalbini kırmak istemiyorum öyle dersem bence yanlış olur bir tane gelinim diye alıyor bence öyle desem yanlış olur
Görgüsüz demezseniz sevinirim. Evet bende rahatsız oluyorum ama önceki yorumları okuyunca olmamam gerektiğini düşünüyorum kötü niyetle yaptığını sanmıyorumKayinvalideniz yaptigi bir banami görgüzüsce geldi helleki nisanda kol kaldirip soylemeler falan kusura bakmayin ama bence itici hareketler bunlar. Surekli birseylerin fiyatini soylemek falan hic hos degil. Bilemedim
Evet ben razıyım hediye almaları düşünmeleri çok hoş bence sadece fiyat söylemeseler iyi ayrıca görgüsüz demezsek sevinirimEvlendikten sonra beni hattanurella34 bizi daha iyi anlıycaksınız.. onların yaptığı daha büyük yanlış.. ayıp.. görgüsüzlük.. bu konuda iyi niyet nerde yoksa ben mi kör oldum???
Benim evlendiğim dönemde gelinlikler 1500 2000 lira arasıydı.. evime yakın bi yerde terzi vardı ve ben 450 liraya gelinliğimi orda diktirdim.. kaynanam o zaman çok beğenmişti.. evlendikten 8 ay sonra gelinlik bile senin istediğin yerden oldu neymiş evine yakınmış diye dedi.. ben de o zaman öyle demiyodunuz bende bilirdim fransız güpür 2000 liralık gelinlik giymeyi fiyatını duyunca bayılmıştınız.. hem damatlık da oğlunun istediği yerden alındı üstelik de benimkinden çok daha pahalıydı dedim bidaha da ağzından o konuda laf duymadım.. iyi ki hiç bi istekte bulunmamışım diyorum.. 8 senedir içlerindeyim bi çöplerini görmedim hiç de eksikliğini hissetmedim..
Siz zaten razısınız ee o zaman sıkıntı yok..
Ama düşünmek bu demek değil ki.. bu insanlar gösterişi seviyor.. sizin yapınıza bu tersse ilerde bu size çok batıcak.. ben tam göbeğindeyim ikiyüzlü gösterişin.. ne diyim yanılırım umarım ama evlendikten sonra açabileceğiniz konuları az çok tahmin edebiliyorum..Evet ben razıyım hediye almaları düşünmeleri çok hoş bence sadece fiyat söylemeseler iyi ayrıca görgüsüz demezsek sevinirim
Ben zaten kimseye sırtımı yaslamadım nişanlımın da benim de işim var Allah'a şükür ev eşya ve arabamızı aldılar sağolsunlar ben bunun kötü bişey olduğunu düşünmüyorum ve herkesin de istediği bişey bu benceEn sevmediğim insan tipi.
Huyu böyledir diyeceğim ama. Bana hiç samimi gelmezdi. Benim üzerimden reklam yapılıyor gibi gelirdi.
Ve sanırım ben evleneceğim insanın ailesinin maddi durumu ne şartlar altında olursa olsun sırtımı onlara bu derece yaslamazdım.
Bunları yapmış olmaları da benim fikir ve düşüncelerimle pek uyuşmuyor.Ben zaten kimseye sırtımı yaslamadım nişanlımın da benim de işim var Allah'a şükür ev eşya ve arabamızı aldılar sağolsunlar ben bunun kötü bişey olduğunu düşünmüyorum ve herkesin de istediği bişey bu bence
Size bişey tavsiye edeyim bu kadar kötü düşünceli olmayın ayrıca bizim köyde genelde böyledir sadece bana özgü değil bizimkiler sadece fazla üstüme düşüyor o kadar ayrıca siz evlenirken karşı taraf ev araba eşya alsa bence asla reddetmezsiniz diye düşünüyorumBunları yapmış olmaları da benim fikir ve düşüncelerimle pek uyuşmuyor.
Kayinpederinizin size harçlık vermesi, kontör attırması felan. Garip geldi sadece.
Hele ki bunun lafını sözünü yapan bile aile ise karşı taraf iki kat istemezdim ben galiba.
Görgüsüz demezseniz sevinirim. Evet bende rahatsız oluyorum ama önceki yorumları okuyunca olmamam gerektiğini düşünüyorum kötü niyetle yaptığını sanmıyorum
Yanlış düşünüyorsunuz öyleyse. Benim için evlenmek isteyen bireyler bunun sorumlulugunu yerine getirmekle mükelleftir.Size bişey tavsiye edeyim bu kadar kötü düşünceli olmayın ayrıca bizim köyde genelde böyledir sadece bana özgü değil bizimkiler sadece fazla üstüme düşüyor o kadar ayrıca siz evlenirken karşı taraf ev araba eşya alsa bence asla reddetmezsiniz diye düşünüyorum
Bende biliyorum ayıp olduğunu ama kimse dört dörtlük değil dimi kimisi hiç hediye almaz gelinim diye benimsemez kimisi de bende ki gibi alır söyler ben benimsemesini tercih ederim açıkcası sevildiğimi bilmek güzel evet bazen rahatsız oluyor muyum oluyorum ama şükrediyorum biraz önceki yorum yapan bayanlara katıldımBen zaten bana gore gorgusuzluk dedim siz yada baska uyeler oyle gormeyebilirsiniz ama bizde boyle seyler ayiptir
Tek oğlan olduğu için işlerin başında nişanlım ve babası var zaten bir nevi oda almış oluyor ama ben samimi olduğunuzu düşünmüyorum sırf taşın altına elini koysun diye evi arabayı elinizin tersiyle iteceğinizi sanmıyorum neden düğünden sonra borç ödeyesiniz ki he şöyle bi durum var siz sanırım nişanlımın hiç bişey yapmadığını düşünüyorsunuz ama o zaten çok sorumlu birisi 15 yaşında almış işleri eline ben inanıyorum ki evlendikten sonra da gayet sorumlu olacağınaYanlış düşünüyorsunuz öyleyse. Benim için evlenmek isteyen bireyler bunun sorumlulugunu yerine getirmekle mükelleftir.
Yanı benim için benimle evlenecek olan insan taşın altına koyup evliliğin yükümlülüklerine razı olmalıdır. Karşı taraf isterse Karun kadar zengin olsun banane. Ben bunun hesabı ile evlenmem.
Evlenmeyi goze olan o evin içini doldurmasını da almalı.
Sizin yaşantınızın aksine bie söz söyledim diye neden kötü düşünceli oldum bunu anlayamadım açıkçası.
Genel davranış beni bağlamaz. Ben evleneceğim adamın babası da olsa harçlık almam. Hele ki bir işe sahip isem.
Sizinle aynı kültürde büyümedim aynı sofrada oturmadım sizinle yaşantım aynı değil. Nasıl ki benim size kötü fikirli deme haddim yoksa sizin de bana olmamalı
Neden kabul etmeme durumuna inanmıyosunuz. Bende hiçbi şey istemedim ve pahalı hiçbi şeyi kabul etmedim. Evli olduğumuz halde ev alırken yardım etmelerini de istemedim. Evladıma pahalı hediyeler almalarını da istemedim.. hatta en son akülü araba alıcaklardı kabul etmedim eşime biz alırız istemiyorum pahalı hediye dedim..Tek oğlan olduğu için işlerin başında nişanlım ve babası var zaten bir nevi oda almış oluyor ama ben samimi olduğunuzu düşünmüyorum sırf taşın altına elini koysun diye evi arabayı elinizin tersiyle iteceğinizi sanmıyorum neden düğünden sonra borç ödeyesiniz ki he şöyle bi durum var siz sanırım nişanlımın hiç bişey yapmadığını düşünüyorsunuz ama o zaten çok sorumlu birisi 15 yaşında almış işleri eline ben inanıyorum ki evlendikten sonra da gayet sorumlu olacağına
İkimizin durumu farklı benim nişanlımla babası beraber çalışıyor bir nevi nişanlım almış oluyorNeden kabul etmeme durumuna inanmıyosunuz. Bende hiçbi şey istemedim ve pahalı hiçbi şeyi kabul etmedim. Evli olduğumuz halde ev alırken yardım etmelerini de istemedim. Evladıma pahalı hediyeler almalarını da istemedim.. hatta en son akülü araba alıcaklardı kabul etmedim eşime biz alırız istemiyorum pahalı hediye dedim..
Tatil için otellere rezervasyon yaptırıyolar onu da kabul edip gitmiyorum.. sonra bi tatsızlık yaşadığımızda bunları kafama kakıcaklar genelde gösterişi seven insanlar böyledir.. veya üzerimde laf söz sahibi olcaklar ne gerek var..
:))) benim eşim de babasıyla çalışıyor. Hatta babası çekildi işlere o bakıyordu hala eşim yürütüyo her şeyi.. yani durumlarımız aynı hiçbi fark yok. Sadece düşünce yapımız farklıİkimizin durumu farklı benim nişanlımla babası beraber çalışıyor bir nevi nişanlım almış oluyor
Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:)O ne güzel aile öyle.. Alsında isterse gazeteye ilan versin su kadar altın taktik diye hic farketmez valla... Oh yeah..
Önemli olan sizin beni samimi bulup bulmadığınız değil hanımefendi.Tek oğlan olduğu için işlerin başında nişanlım ve babası var zaten bir nevi oda almış oluyor ama ben samimi olduğunuzu düşünmüyorum sırf taşın altına elini koysun diye evi arabayı elinizin tersiyle iteceğinizi sanmıyorum neden düğünden sonra borç ödeyesiniz ki he şöyle bi durum var siz sanırım nişanlımın hiç bişey yapmadığını düşünüyorsunuz ama o zaten çok sorumlu birisi 15 yaşında almış işleri eline ben inanıyorum ki evlendikten sonra da gayet sorumlu olacağına
Düşünce yapımız farklı sanırım:))) benim eşim de babasıyla çalışıyor. Hatta babası çekildi işlere o bakıyordu hala eşim yürütüyo her şeyi.. yani durumlarımız aynı hiçbi fark yok. Sadece düşünce yapımız farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?