Haklısın ama sinirlenmesin ya bide almayı keserse sıkıntıAaa ne kadar ucuza almışsınız de.
Fiyat söyleyen insan çok verdiğini düşünüp övünüyordur, ucuz olması sinirlendirir
Haklısın ama sinirlenmesin ya bide almayı keserse sıkıntı
Aaa ne kadar ucuza almışsınız de.
Fiyat söyleyen insan çok verdiğini düşünüp övünüyordur, ucuz olması sinirlendirir
Ahaha ay çok tatlısın:) Sadece bazen kalabalık yerde söyleyince çok rahatsız oluyorum bilezik taktılar Nişanda 10 tane 25gr diyor bide kolumu tutup Güler misin ağlar mısın ama dediğin gibi takmamam gerek sanırım :)Alıyorsa övünsün kadın boşver, bu devirde böyle alan kayınvalide ve peder çok zor bulunur. Relax ol sen de. Buldun da bunuyon mu kız
Tabi ki takma bir şey desen bozulurlar. Keşke benimkiler de alsa da onlardan önce ben överimAhaha ay çok tatlısın:) Sadece bazen kalabalık yerde söyleyince çok rahatsız oluyorum bilezik taktılar Nişanda 10 tane 25gr diyor bide kolumu tutup Güler misin ağlar mısın ama dediğin gibi takmamam gerek sanırım :)
Haklısınız sadece kalabalık yerde söyleyince kötü oluyordum ama göz ardı etmeyi öğrenmeliyim sanırımAliyorsa hic sıkıntı yapmayin bazi insanlar boyle aldiklari seyin fiyatini soylemekten hoslanir.yarin obur gun almazlarsa o zaman uzulursunuz.belliki sizide seviyorlar cok kucuk seyleri sorun yapmayin
Ağzının tadı olsun yeter boşver bende 2 tane görümce var aboo 5 kaynanaya bedel evlenseler altınları da üstüne vericemTabi ki takma bir şey desen bozulurlar. Keşke benimkiler de alsa da onlardan önce ben överim
Ay ALLAH tan ben de o konuda rahatım. Bir tane var kendi halinde. Hepsi kendi halinde zaten. Bana bulaşmıyorlar huyuma suyuma gidiyorlar sağ olsunlarAğzının tadı olsun yeter boşver bende 2 tane görümce var aboo 5 kaynanaya bedel evlenseler altınları da üstüne vericem
Kontör tarih oldu artık tele yükletiyoruzSoyle kaynanana faturalı hat alsin sana. Kontör pis fakirlerin olsun. Kontör yakismaz on bilezikli geline. Kontör nedir yahu, ne kadar da fakir bir şey.
Nerde o günler başta iyilerdi de sonradan tabiri caizse ben iyi oldukça azıttılar aramız kaç kere bozuldu onlar yüzünden nişanlımla o yüzden sen çok şanslıymışsınAy ALLAH tan ben de o konuda rahatım. Bir tane var kendi halinde. Hepsi kendi halinde zaten. Bana bulaşmıyorlar huyuma suyuma gidiyorlar sağ olsunlar
Öyle deyivermişim ağız alışkanlığıKontör tarih oldu artık tele yükletiyoruz
Ağız alışkanlığı yaSoyle kaynanana faturalı hat alsin sana. Kontör pis fakirlerin olsun. Kontör yakismaz on bilezikli geline. Kontör nedir yahu, ne kadar da fakir bir şey.
Kontör tarih oldu artık tele yükletiyoruz
Olsun sen cevaplarını ver kendini de ezdirme ama kayınvalidene de bir şey deme alsınlar boşver daha iyiNerde o günler başta iyilerdi de sonradan tabiri caizse ben iyi oldukça azıttılar aramız kaç kere bozuldu onlar yüzünden nişanlımla o yüzden sen çok şanslıymışsın
Ağız alışkanlığı yadüzelttim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?