Kayınvalidem hasta ve kızının yaptıklarına bakın...

Belki bir sıkıntısı vardır görümcenin.
Belki eşiyle tartışmıştır yada ne bileyim başka bişi....

O Annesi diğeride kardeşi,Bu kadar takılma derim..

çok iyi yapmışsın canım. Görümcenle bir olma.. O yapmıyor ben neden yapayım felan dememişsin gerçekten örnek bir davranış birde hamileymişsin canım yaa.. Ama herhalde gelini va ro yapsın demiştir. Boşver o iyilikte döner gelir sana.. Onun artniyeti de onu bulur elbet. Bzde yaşlancaz hastalancaz gelinimiz olcak belki. Bize nasıl davranılmasını istiyorsak öyle davranmalıyız karşmızdakine de.. Benim kayınvalidemin kızı yok. İlgilenen yok bir çocuğu Amerika'da eşimde erkek sonuçta ama biz sinemaya gideriz her geldiklerinde bir sürü şey hazırlarım.. Severek yapıyorum kendi aileme yapıyor gibi.. Böyle de olması lazım...

valla benimgörümcem de böyle annesi bir kere ameliyat oldu elinden o ara evini bilmem kaçıncı kere terk edip ev tutmuştu ameliyat gününe perdeci ayarlamış perdeci gelecek ben gelmem dedi ben de sabah izin aldım ben anne geleceğim dedim kayınpederim de kayınvalidem de izin vermedi git işine hallederiz diye

bu yaz görümcem yine boşanmaya kalkmıştı annesinin evinde yaşıyor kayınvalidem anjiyo oldu benim de duruşmam var sabah eşimle beraber koştur koştur gittik hastaneye kayınvalidemi ameliyata uğurladık ben ordan adliyeye gidip duruşmaya girdim ordan büroya dönüp işimi toparlayıp hastaneye geri döndüm görümcem yeni gelmişti neymiş sabah kadın gelecekmiş onu beklemiş evde

kayınvalidenin sevdiği gelin evi hastaneye 10 dk olmasına rağmen uğramadı bile ben yine akşama kadar yanında kaldım görümcemle beraber dinleneyim diye görümcem odadan çıkmıştı kadını ben giydirdim iç çamaşırına kadar tabi ki yapacağım ayrı da utandı garibim kızını çağırmak istedi annecim ben de kızının bakmam hem diye zorla giydirdim

bu arada kız kardeşi de var kayınvalidemin kardeş dediğim zaten şu anda 37 yaşında çok genç yani eve uğrayıp insan bir kap yemek yapar ya da biz eve dönünce getirir, sabah kadın beklenecekse ben gelir beklerim der onu da yapmadı akşam olmuş dokuz biz gelelim dedik ama kardeşim uyur rahatsız etmeyelim dedik diye aradı eşim de isabet olmuş dedi

niye tuhaf geliyor çünkü biz de böyle şeyler olmaz annem ameliyat olacakken teyzem başka şehirden geldi o evle ilgili şeylerle ilgilendi biz de ta kadro hastanede başındaydık o yüzden algılayamıyorum ben böyle davranışları

bundan önce de kayınvalidem bir ameliyat nedeniyle 3 ay yatmak zorunda kalmış görümcem yine mi çay istiyorsun yine mi şunu istiyorsun diye kızarmış benim annem de yattı 3 ay ayağını kırdı ben bir gün öf demedim yüzüne nasıl diyeyim o bana kaç sene baktı halen de kızım kızım diye peşimde

kimse kusura bakmasın bunlar vican işidir insan hastanelik olmuş annesine öğleden sonra gitmez

arkadaşım kusura bakma kötü görümce iyi gelin imajini çizmeye çalşmısın ama boşuna
kayinvaldenin gözünde kızından kıymeti olamasın asla
ağzınla kuş tutsan bile olamasın
o yüzden hamile halinle çokta yorma kendini
o kızıdır belki o gün bişeye bozulmuştur kızmıştır ama yinede evladıdır
baaaaak sen yapmadın ama ben yapiyorum muhabbetlerine girme sen kayipedersin

ben görümcenle annesi arasında bir soun oldunu sezdim nedense
yani annem yap derse yaparım dedine göre bi imada bulunmuş :uhm:
sonuçta onlar anne kızlar bigün sorun olur 2. gün yallı ballı olurlar
sizde yardım etmek istemişsiniz galiba
ama şöyle bişey var görümceniz onn kızıysa yapmak sorundaysa
sizde sorundasınız sizde oğlunun eşisiniz
benim annem olsa çok gitmiştim demişsiniz
eşinizde annesinn yanında olmuş ama erkek olduu için
sizin eşi olarak yardmınzn dokunması lazım
yani bugün siz yaparsnız oğlunn yerine
yarın görümceniz içinizden sövmeye gerek yok

Canım sen gelin olarak en güzelini yapmışsın.Çok olgun davranmışsın.
Bence görümcene fazla takma çünkü onlar ana ve kız bier bakmışsın canciğer olmuşlar bir bakmışsın düşman.Anne hiçbir zaman evladını atmaz eksiğini görmez ama sen en küçük hata yapsan[el kızı ]olursun ve tepki görürsün.Hiç yorum yapma sadece çok rahatsız olursan eşine izah et yeter ...

Arkadaşlar hepiniz yorumlarınızda kendinize göre haklısınız.
Öncelikle görümcemin morali bozuktur, o yüzdendir diye yorum yapanlara cevap vermek istiyorum. Görümcem hep ama hep böyle. Kayınvalidem henüz hala düzelebilmiş değil fakat o günden sonra görümcem 1 kere gitti yanına ve bütün evde kendisi, tekbaşına 1 tane çocuğu var evet ama kayınpederim zaten ona sürekli bakıyor görümcemin yanında biri varsa çocuğu hemen yanındaki kişiye savıyor. Çocukla ilgilendiğinden değil bu olay. Tabiki onlar birbirlerinin canı ne kadar kızı böyle davransa da kaynanam atamaz, atmaz bunu biliyorum, benim en ufak bir kusurumda el kızı olacağımıda biliyorum ama bunu da çok önemsemiyorum.

Ben kimsenin gözüne girmek için yapmıyorum bunları Allah rızası için, içim el vermediğinden yapıyorum.
Dün ben kaynanamlara gittiğimde kimse yoktu yine küçük kaynımdan başka eşim sordu geldimi ablan diye yok en son 4 gün önce geldi dedi. Neyse ben zaten içimden geleni yapıyorum. yorumlarınız için tekrar teşekkürler hepinize.

Allah gerçekten herşeyin hayırlısını versin.
Bebeğimi tebrik eden arkadaşım çok sağol Allah kucağıma alacağım günü de gösterir inşallah :)

Evet canım bende o yüzden normalde yapmıyorum zaten, çok yüz göz olunca daha doyumsuz oluyorlar maalesefff

Bak güzelim, bu iki canda halinle üstüne gitmek istemem kesinlikle ama ben bu kadar iyi niyetli düsünen birinin bu mesajlarini cok celiskili buldum.

Bence sen kaynananin bir sekilde kizinin hayirsiz oldugnu anlamasini kabul etmesini istiyorsun, görümcenin bu tavirlarina ragmen yinede kizina toz kondurmamasini önemsemedigne inanmiyorum ben acikcasi. Bu durum bir sekilde seni rahatsiz ediyor aslinda.
Haklida olabilirsin kendine göre.

Evlad böyle birsey canim, iyide olsa kötüde olsa bir Anne hicbir zaman evladi icin kötü konusmaz, her zaman onun kusurlarini örtmeye calisir, ona karsi kötü olsada yine basi darda oldugu zaman evladim der basar bagrina.:hulya:

Kollarinin agrisindan aglayan yasli kaynanana normalde yardim etmememeyi tercih edip simdide yaptigin iki pasta böregin lafini etmekle bana göre seninde görümcenden bir farkin yok.

Ohh ohh maşallah, böyle insanları gördükçe yarına dair umudum yeşeriyor.

Kimseden karşılık beklemeden hürmet etmen çok güzel. Aferinvereliniortak

mesajlarım aslında çelişkili değil fakat çok anlatamıyorum kendimi maalesef, hep böyleyim zaten bişey anlatmaya çalışırken yanlış anlatabiliyorum.

Kayınvalidemin kızının nasıl olduğunu görsün istemiyorum böyle bir çabam yok gerçekten, çünkü gördüğünü düşünüyorum. Benim gücüme giden şey görümcemin bu denli umursamaz olması, benimde bir kızım olacak Allah izin verirse ve düşününce kendimi çok kötü hissediyorum. Kayınvalidemin kolu ağrırken ben onun evinde ona yardım ediyorum tam anlatamadım sanırım. Kayınvalidem kolu ağrırken kızının camlarını siliyordu ve bende zaten işte oluyorum bütün gün. Sabah 5,30 da çıkıyorum ve akşam 6,30 da evde oluyorum. Yapabildiğimce bişeyler yapmaya çalışıyorum, bu sadece pasta börekle sınırlı değil Gülsüm Sultancım :) her yaptığımı yazmadım ama o anlattığım sadece 1 günden ibaretti.

Bu herzaman yapmıyorum evet ama bu kırk yılda bir yapıyorum demek değil :
Yapmıyorum;
sebep 1 : zamanında çok yaptım hiç görmediler. Üstünede laf ettiler birsürü.
sebep 2 : Çalışan bir bayanım ve kendi evimde daha fazla vakit geçirmek isterim, çalışırken zaten çok fazla bişey yapamıyorum
sebep 3 : eşim böyle istiyor. Çünkü oda görüyor herşeyi.

Yapıyorum evet bunun sebebi ise ;

İçim el vermiyor, üzülüyorum çünkü.
Kendimi koyuyorum onun yerine, dayanamıyorum.

umarım anlatabilmişimdir şimdi. Yanlış cümleler kuruysam kusura bakmayın lütfen.

sende ben gibisin
benim kayınvalideme annem annecim diyen olmamış hiç zaten iki çocuğu var kadına annecim diyorum bir seviniyor bir mutlu oluyor kıyamıyorum sana anne ben yapayım bırak sen diyorum yok diyor kendi kızımı oturtcam senimi çalıştırcam git otur onunla diyor :)
büyüklere saygıyı sevgiyi ihmal etmem inancımız gereğide öyle olmalı zaten

cok guzel davranmissin cnm, bosver gorumceni bak hem esini memnun etmissin hemde kayinvalideni.. anladigim kadariyla kayinvaliden kotu bir kadin degil hani bazisi olur yaparsin yaparsin yaranamazsin..

bizim oraların bir sözü var arkadaşım gadanı alsın o görümce senin opuyorumnanaktan görgü meselesi o işler herkes bilemez beceremez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…