benim kızdığım konu, bu hep böyle, dediğin gibi vurdum duymaz bir konuşsanız melaike dersiniz ama işlev yok. sözde herşey... Annesine hep böyle davranıyo hoş aileden herkese böyle davranıyo ben ve eşim hariç. Ve kayınvalidem onu bildiği halde hep koruyo, evini temizliyo yaşlı kadın, kollarının ağrısından ağladığı oluyo ama yok. Görümcem lafa gelince annesini düşünüyo işleve gelince hiçbişey yok.
Evet canım bende o yüzden normalde yapmıyorum zaten, çok yüz göz olunca daha doyumsuz oluyorlar maalesefff
Arkadaşlar hepiniz yorumlarınızda kendinize göre haklısınız.
Öncelikle görümcemin morali bozuktur, o yüzdendir diye yorum yapanlara cevap vermek istiyorum. Görümcem hep ama hep böyle. Kayınvalidem henüz hala düzelebilmiş değil fakat o günden sonra görümcem 1 kere gitti yanına ve bütün evde kendisi, tekbaşına 1 tane çocuğu var evet ama kayınpederim zaten ona sürekli bakıyor görümcemin yanında biri varsa çocuğu hemen yanındaki kişiye savıyor. Çocukla ilgilendiğinden değil bu olay. Tabiki onlar birbirlerinin canı ne kadar kızı böyle davransa da kaynanam atamaz, atmaz bunu biliyorum, benim en ufak bir kusurumda el kızı olacağımıda biliyorum ama bunu da çok önemsemiyorum.
Ben kimsenin gözüne girmek için yapmıyorum bunları Allah rızası için, içim el vermediğinden yapıyorum. Dün ben kaynanamlara gittiğimde kimse yoktu yine küçük kaynımdan başka eşim sordu geldimi ablan diye yok en son 4 gün önce geldi dedi. Neyse ben zaten içimden geleni yapıyorum. yorumlarınız için tekrar teşekkürler hepinize.
Allah gerçekten herşeyin hayırlısını versin.
Bebeğimi tebrik eden arkadaşım çok sağol Allah kucağıma alacağım günü de gösterir inşallah :)
Bak güzelim, bu iki canda halinle üstüne gitmek istemem kesinlikle ama ben bu kadar iyi niyetli düsünen birinin bu mesajlarini cok celiskili buldum.
Bence sen kaynananin bir sekilde kizinin hayirsiz oldugnu anlamasini kabul etmesini istiyorsun, görümcenin bu tavirlarina ragmen yinede kizina toz kondurmamasini önemsemedigne inanmiyorum ben acikcasi. Bu durum bir sekilde seni rahatsiz ediyor aslinda.
Haklida olabilirsin kendine göre.
Evlad böyle birsey canim, iyide olsa kötüde olsa bir Anne hicbir zaman evladi icin kötü konusmaz, her zaman onun kusurlarini örtmeye calisir, ona karsi kötü olsada yine basi darda oldugu zaman evladim der basar bagrina.:hulya:
Kollarinin agrisindan aglayan yasli kaynanana normalde yardim etmememeyi tercih edip simdide yaptigin iki pasta böregin lafini etmekle bana göre seninde görümcenden bir farkin yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?