- 24 Aralık 2007
- 9.169
- 28.820
Kusura bakmayın ama böyle bir tip içinmi yurtdışına yerleştiniz? Gözümde 35 yaşında adam değil, 3,5 yaşında çocuk canlandı. Daha çöp ayırmayı bilmiyor. Okuma yazmasıda yok herhalde.Evet görümceme inat calısmadım çünkü daha yenı evlıyken benı ajans ajans gezdırdıler (ıs bulma kurumu) Bulundugum bölge metropol degıl ıs ımkanları sınırlı,yurt dısında yasıyorum.Temızlık ısı,yaslı bakımı,köpek bakıcılıgı,garsonluk ıslerı baktılar..Bır kayınvalıdem bır gorumcem goturuyordu bana göre ıs cıkmıyordu cunku yurt dısına gelın gelmıstım ve henuz dıl bılmıyordum.Bır restaurantta garsonluk ısı cıktı o kadar avam bır yerdıkı parmagımda yuzuk olmasına ragmen ıckılı bır restrauranttı ve gelen musterıler konusmaya calısıyordu rahatsız oluyordum neysekı avrupada covıd patlayınca orası da kapandı.Ondan sonra bır gun esımle bır konuyla ılgılı evımızde tartısırken gorumcem kapıya dayandı sen aptalsın salaksın anca evde otur v.s saydırmaya basladı.Kı ben daha yenı evlıyım evlendıgımde evımı bıle hazırlamamıslar ev dedıgım kayınvalıdemlerın evı 2 katlı alt katı garajı bıze ev yaptılar evımız yapılana kadar..Onu bıle kabul etmısım ama ınsan bır oncesınde boya yaptırır duvarlar sapsarı her yer orumcek agı..Ben o evın boyasını bıle kendım elıme fırca alıp boyadım kı aılemın durumu ıyı,oyle ımkanlardan boyle bır yerde oturmayı kabul etmısım sırf esımı sevdıgım ıcın.O evın ısını daha yenı bıtırmısım yenı yerlesmısız oncesınde 2 ay kayınvalıdemlerde kaldım..Tam evımde oturacagım bana sacma sapan ısler buluyorlar bı de gece vardıyası var..Esım evdeyken ben gece calısacagım yanı..Bunların ıyı nıyetlı olmadıgını anladıgım ıcın Türkiyeye aılemın yanına döndüm esım de geldı benımle...Aılem esımle konustuktan sonra daha benı ajans ajans gezdırmedıler ufaktan kayınvalıdemle dısarı cıktıgımızda resturantların uzerındekı ıs ılanlarını bana gosterırdı hıc oralı olmadım suan o konu kapandı..O kadar sogudumkı bu konudan suan kesınlıkle calısmayı düşünmüyorum..Zaten durumumuz cok ıyı..Benım de aılemden guvencem kendı evım var Türkiye'de..Onun dısında esımın elıne lıste versem de esım yalnız basına alısverıs yapabılen bırı degıl..Bılmıyor yanı ogretsem de yapamıyor..Öyle bır alıstırmıslarkı normalde avrupada yasıyorum copler plastık,cam,gıda olarak ayrılır..Hepsını sımgeleyen bır renk var.Ben 1,5 yıldır yurt dısında yasıyorum esım burda dogmus buyumus ona ragmen elıne bır cop verıyorum bunu yesıle atacaksın dıyorum gıdıyor bılmıyorum unuttum deyıp çöple dönuyor.
Durumum iyi diyip duruyorsunuz ama kendi evine alışveriş yapmayacak kadar aciz bir kocanız var. Sizi garjalda oturtuyor. Hemde kv dibinde. Durumu iyi olan biri ev alır, alamiyorsa en kralını tutar dayar döşer. Mesleğiniz ne bilmiyorum ama garsonluk diye küçümsediğiniz işler yurtdışında gayet normal işler. Sizin diliniz yok, mesleğiniz büyük bir ihtimal denklik bile görmeyecektik yaşadığınız ülkede, yalandan görümceme inat çalışmiyorum diye kendinizi kandırmayın. O basit olarak gördüğünüz işleri kendinize yakıştıramiyorsunuz başkada bulamıcaksınız o yüzden görümceme inat çalışmiyorum bla bla.
Anneside oğlunun ne olduğunu biliyor, dibinden ayırmıyor. Gerektiği yerde market desteği veriyor çünkü biliyor beceriksiz. Annesinden uzakta yaşarsa sudan çıkmış balığa döner sizin eşiniz. Yazık olmuş size. Sizde farkındasınız zaten, kendinizi durumum iyi mudaram yok diye kandırıyorsunuz