Eee niye yıllarca aç susuz kaldınız o zaman nerdeydi varlığınız?Benim durumum yerinde varlıklıyım ben sadece annesi yüzünden sonumu göremediğim için nikah kıyamıyorum
Ezdirir.3.5 sene annesine babasına rest çektş siz sevdşğim kadını istemeseniz de bana saygı duyacaksınız dedi. 3.5 sene boyunca belki 4 kere gitti evlerine o da ikna etmek için. Son 6 aydır yüzlerini de görmüyor ama bir haftadır tutturmuş anamı çok özledim et tırnaktan ayrılmıyor diyor. SIKINTIM ŞU RESMİ NİKAHI KIYDIM DİYELİM ŞİMDİ BUNLARI DEMEYE BAŞLADI BENİ EZDİRİR Mİ
Aynısını yazmaya girdim siz yazmışsınız. Aradığım mizahSenin kocan yok ki, senin kocan yok beni çıldırtmak mı istiyosun
Benim durumum yerinde kendi evim var maaşım var varlıklıyım kimseye muhtarlığım yok çok şükğr ben de buna yakınıyorum eşime diyorum bu kadar zalim bir kadın görmedim diyorum bu kadar eridin bittin annenin umrunda olmadı diyorum kadın asla kabul etmedi beni eşim yalvardı resmi nikah kıyalım diye ben yanaşmadım çünkü ben karın tokluğu için değil huzurlu bir hayat yaşamak adına o imzayı atmak istşyorumNaptı eşiniz dört senedir yalvar yakar resmî nikah kıyalım dedi de siz aaa olmaz mı dediniz:))
Eşiniz Doğu kökenli siz ne kökenlisiniz?
Dört senedir ailesini görmedi mi bu adam tabii özler.
Orta yol hiç bulunmaya çalışılmadı dört yıldır?
Ee diyelim imam nikahlı eşiniz yine de gitti ailesinin yanına ee ben de yokum demişsiniz gidersen, gidecek yeriniz var mı?
Aklımda deli sorular
Benim durumum yerinde benim paramı kullanmak istemiyor ben kadın oarasına dokunmam diyor kendisi çalışıyor işsiz kaldı yeri geldi ama ailesi bir kere sormadı . Ben de kendi paramı kızıma harcıyorumEee niye yıllarca aç susuz kaldınız o zaman nerdeydi varlığınız?
Aynen öyle dedim hatta bugün dedim eğer o kapıya gidersen o gün karşkma alır son konuşmamı yaparım senle dedim gitçeğin gün . Çünkü ben o kadar şerefsiz değilim onca hakaretten sonra benim şerefimi düşünüp o kapıya gitmemesi gerek . Ha onlar gelip özür dilerse başımın tacıKorkularınız haklı çıkıyor adam başlamış anam da anam demeye. Çıkarsa o kapıdan bir daha gelme diyebilirsiniz rahatlıkla, siz daha ne istiyorsunuz?
"Eşiniz" kadının parasına dokunmam dedi sizde ha tamam kocacım diyip aç aç oturdunuz mu yani?Benim durumum yerinde benim paramı kullanmak istemiyor ben kadın oarasına dokunmam diyor kendisi çalışıyor işsiz kaldı yeri geldi ama ailesi bir kere sormadı . Ben de kendi paramı kızıma harcıyorum
3.5 sene annesine babasına rest çektş siz sevdşğim kadını istemeseniz de bana saygı duyacaksınız dedi. 3.5 sene boyunca belki 4 kere gitti evlerine o da ikna etmek için. Son 6 aydır yüzlerini de görmüyor ama bir haftadır tutturmuş anamı çok özledim et tırnaktan ayrılmıyor diyor. SIKINTIM ŞU RESMİ NİKAHI KIYDIM DİYELİM ŞİMDİ BUNLARI DEMEYE BAŞLADI BENİ EZDİRİR Mİ
Konu nerelere geldi ben güvenemiyorum korkuyorum eşimin ailesinden
Ben de bu kısmı anlamadım. Aç kaldık işsiz kaldık dememiş, aç kaldık işsiz kaldı demiş demek ki kadının işi, maddi gücü yok ondan çaresiz diye üzülmüştüm. Hiç anlayamadım şuan"Eşiniz" kadının parasına dokunmam dedi sizde ha tamam kocacım diyip aç aç oturdunuz mu yani?
3.5 sene annesine babasına rest çektş siz sevdşğim kadını istemeseniz de bana saygı duyacaksınız dedi. 3.5 sene boyunca belki 4 kere gitti evlerine o da ikna etmek için. Son 6 aydır yüzlerini de görmüyor ama bir haftadır tutturmuş anamı çok özledim et tırnaktan ayrılmıyor diyor. SIKINTIM ŞU RESMİ NİKAHI KIYDIM DİYELİM ŞİMDİ BUNLARI DEMEYE BAŞLADI BENİ EZDİRİR Mİ
İyi de "aç susuz kaldık" cümlesi bayağı mağduriyet içeren bir cümle..siz aç susuzsunuz babanızdan da kalan bir mal mülk ve para var.. eşinizin gururu sizin evinizde kalırken kırılmıyor da buzdolabına yumurta peynir alıp koyup açlığınızı giderdiğinizde mi kırılıyor?Benim durumum yerinde benim paramı kullanmak istemiyor ben kadın oarasına dokunmam diyor kendisi çalışıyor işsiz kaldı yeri geldi ama ailesi bir kere sormadı . Ben de kendi paramı kızıma harcıyorum
Varlıklıysanız neden yalan söyleyip aç kaldık bilmem ne diye duygu sömürüsü yapıyorsunuz? Nafaka kesilmesin diye nikah kıymadım desenize.Nafakam kesilmez kesilse de farketmez varlıklıyım çok şükür babam herşeyini bırakıp gitti. Benim derdim eşimin bi anda değişmesi
Aynen öyle dedim hatta bugün dedim eğer o kapıya gidersen o gün karşkma alır son konuşmamı yaparım senle dedim gitçeğin gün . Çünkü ben o kadar şerefsiz değilim onca hakaretten sonra benim şerefimi düşünüp o kapıya gitmemesi gerek . Ha onlar gelip özür dilerse başımın tacı
tekmeyi bas gitsin. onlarin oglu degerliyse senin kizin degersiz mi? dediklerini niye yuttunuz? ayrica adamla niye resmi nikah yapmiyorsunuz? hevesini almis gidiyor iste... defolsun gitsinMerhaba arkadaşlar ben 4 seneye yakındır imam nikahlı evliyim 8 yaşında bir kızım var ilk eşimden. Şuan evlendiğim eşim hiç evlenmemiş ve doğu kökenliler. Eşimin annesi ablaları bana yapmadıkları kalmadı onlardan olmayan çocuğuma ölmüş babama anneme ve şahsıma namusuma kadar o kadar ağır küfürler ettiler ki anlatamam hep yuttum sabrettim. Benim oğlum kör mü topal mı çocuklu kadın alacak diye. Bende o yüzden resmi nikaha yaklaşmadım. Eşimde son 6 aydır annesini görmüyor. Eşime de çok hakaret ettiler adamlığına kadar . Şimdi eşim tutturmuş anamı görcem özledim diye. Bugüne kadar o kadar yoksulluk çektik aç kaldığımız oldu yıllarca aramadı kadın ya ben çocuğum göZ yaşına hayatta dayanamam ya. Ben de eşime dedim gidersen beni ölmüş bil ben bu kadarını kaldıramam dedim bu kadar kişiliğimi yerle bir edemem dedim kızlar siz söyleyin ne yapmalıyım. Aç kaldık işssiz kaldı hiç birinin umrunda olmadı
Benim durumum yerinde kendi evim var maaşım var
Çok saçma. Normalde inadına nikahı basmanız lazımken siz onlar yüzünden nikah kıymadık diyorsunuz böyle şey duymadım.Merhaba arkadaşlar ben 4 seneye yakındır imam nikahlı evliyim 8 yaşında bir kızım var ilk eşimden. Şuan evlendiğim eşim hiç evlenmemiş ve doğu kökenliler. Eşimin annesi ablaları bana yapmadıkları kalmadı onlardan olmayan çocuğuma ölmüş babama anneme ve şahsıma namusuma kadar o kadar ağır küfürler ettiler ki anlatamam hep yuttum sabrettim. Benim oğlum kör mü topal mı çocuklu kadın alacak diye. Bende o yüzden resmi nikaha yaklaşmadım. Eşimde son 6 aydır annesini görmüyor. Eşime de çok hakaret ettiler adamlığına kadar . Şimdi eşim tutturmuş anamı görcem özledim diye. Bugüne kadar o kadar yoksulluk çektik aç kaldığımız oldu yıllarca aramadı kadın ya ben çocuğum göZ yaşına hayatta dayanamam ya. Ben de eşime dedim gidersen beni ölmüş bil ben bu kadarını kaldıramam dedim bu kadar kişiliğimi yerle bir edemem dedim kızlar siz söyleyin ne yapmalıyım. Aç kaldık işssiz kaldı hiç birinin umrunda olmadı
Çok saçma. Normalde inadına nikahı basmanız lazımken siz onlar yüzünden nikah kıymadık diyorsunuz böyle şey duymadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?