KAYINVALİDEM BİZİ AYIRMAYA ÇALIŞIYOR

Ezdirir.

Benim durumum yerinde kendi evim var maaşım var varlıklıyım kimseye muhtarlığım yok çok şükğr ben de buna yakınıyorum eşime diyorum bu kadar zalim bir kadın görmedim diyorum bu kadar eridin bittin annenin umrunda olmadı diyorum kadın asla kabul etmedi beni eşim yalvardı resmi nikah kıyalım diye ben yanaşmadım çünkü ben karın tokluğu için değil huzurlu bir hayat yaşamak adına o imzayı atmak istşyorum

Eee niye yıllarca aç susuz kaldınız o zaman nerdeydi varlığınız?
Benim durumum yerinde benim paramı kullanmak istemiyor ben kadın oarasına dokunmam diyor kendisi çalışıyor işsiz kaldı yeri geldi ama ailesi bir kere sormadı . Ben de kendi paramı kızıma harcıyorum

Korkularınız haklı çıkıyor adam başlamış anam da anam demeye. Çıkarsa o kapıdan bir daha gelme diyebilirsiniz rahatlıkla, siz daha ne istiyorsunuz?
Aynen öyle dedim hatta bugün dedim eğer o kapıya gidersen o gün karşkma alır son konuşmamı yaparım senle dedim gitçeğin gün . Çünkü ben o kadar şerefsiz değilim onca hakaretten sonra benim şerefimi düşünüp o kapıya gitmemesi gerek . Ha onlar gelip özür dilerse başımın tacı

Benim durumum yerinde benim paramı kullanmak istemiyor ben kadın oarasına dokunmam diyor kendisi çalışıyor işsiz kaldı yeri geldi ama ailesi bir kere sormadı . Ben de kendi paramı kızıma harcıyorum
"Eşiniz" kadının parasına dokunmam dedi sizde ha tamam kocacım diyip aç aç oturdunuz mu yani?

Adamla 4 senedir beraber yaşayan sizsiniz. Sizce ?

1 çocuğunuz var ve adamla nikahsız beraber yaşayıp; millete de adam için "kocam" demeniz normal mi ?

Konu nerelere geldi ben güvenemiyorum korkuyorum eşimin ailesinden

Asıl şuan daha çok korkmanız gerekmez mi?
Adam anamı görmeye gidiyorum deyip gitse ve bir daha geri dönmese hiçbir şey iddia edemeyeceksiniz.

"Eşiniz" kadının parasına dokunmam dedi sizde ha tamam kocacım diyip aç aç oturdunuz mu yani?
Ben de bu kısmı anlamadım. Aç kaldık işsiz kaldık dememiş, aç kaldık işsiz kaldı demiş demek ki kadının işi, maddi gücü yok ondan çaresiz diye üzülmüştüm. Hiç anlayamadım şuan

Ortada nikah olmadığı için ailesi tabiki hala kabullenmez
Nikah olmuş olsaydı 4 yılda neyse evlendi artık diyebilirlerdi
Halihazırda öyle birşey yok o yüzden ailesi hala yaptırım uyguluyor
O da arada gidip yalvarıyor kabullenmesi için demişsiniz zaten
Ne dedi annesi eğer nikah yaparsan seni evlatlıktan reddederim mirastan men ederim mi?
Çünkü anca böyle büyük şeyler karşısında nikahtan vazgeçmiş olabilirsiniz
Yoksa uff kv istemiyor beni bende nikah kıymam hıh gibi bi durum tamamen saçmalık olur

Nikahsiz da ezdirmis ezdirecegi kadar. Fark ne. 4 senedir sizinle yasayip orda geciniyor, ama nikah konusunda tik yok. Siz de garipsiniz. Ha diyelim sizden yarin ayrildi. Baska birisi ile tanistiniz. Oda kac zaman sadece imam nikahli yasadiniz diye duyuyor..sizce buna saygi duyar mi?

İyi de "aç susuz kaldık" cümlesi bayağı mağduriyet içeren bir cümle..siz aç susuzsunuz babanızdan da kalan bir mal mülk ve para var.. eşinizin gururu sizin evinizde kalırken kırılmıyor da buzdolabına yumurta peynir alıp koyup açlığınızı giderdiğinizde mi kırılıyor?

Nafakam kesilmez kesilse de farketmez varlıklıyım çok şükür babam herşeyini bırakıp gitti. Benim derdim eşimin bi anda değişmesi
Varlıklıysanız neden yalan söyleyip aç kaldık bilmem ne diye duygu sömürüsü yapıyorsunuz? Nafaka kesilmesin diye nikah kıymadım desenize.

iyide sevgililik bunun için var işte.
demek ki sevgiliniz 6 ay dayanabilmiş anne hasretine. birbirinizi tanımış oldunuz. gitmesini istemiyorsanız giderse almazsınız eve olur biter neticede bir bağınız yok.

tekmeyi bas gitsin. onlarin oglu degerliyse senin kizin degersiz mi? dediklerini niye yuttunuz? ayrica adamla niye resmi nikah yapmiyorsunuz? hevesini almis gidiyor iste... defolsun gitsin

Benim durumum yerinde kendi evim var maaşım var

Maaş dediğiniz sanırım ya yetim maaşı ya da çocuğunuzun babasından nafaka. Devlet böyle haksız yete maaş almak için nikah kıymayanlara ağır cezalar ödetiyor. Faizi ile birlikte kaç yıl maaş almışsanız hem de. Umarım şikayet eder biri sizi sgk ya. Haram haram. Devlet o parayı size evlenmediğiniz için veriyor. Eve adam atın diye değil.
Ayrıca bir üye demiş, senin kayınvaliden yok!!! Kocan da yok!!!! Sadece eve bir adam almışsın evcilik oynuyorsun. Hem de bir kız çocuğun var. Gerçekten cahilliğinizde boğulun diyecek bir şey yok.

Çok saçma. Normalde inadına nikahı basmanız lazımken siz onlar yüzünden nikah kıymadık diyorsunuz böyle şey duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…