Ablacım ilk yorumunda aç kaldık ozaman arayan sormadı demişsiniz. Maden durumun iyi nasıl aç kaldınız eşinizle. Ya babanın maaşını alıyorsun nikah kıymıyorsun yada nafaka.Benim durumum yerinde varlıklıyım ben sadece annesi yüzünden sonumu göremediğim için nikah kıyamıyorum
Aynen vardır bi çıkarı, hem koca adı altında sevgilisi olsun hem maaşını alsın oh. Tabi devletin malı deniz dimi yiyin anasını satıyım.Çünkü ya devletten dul yetim maaşı ya da çocuğun babasından nafaka alıyor. Para daha önemli nikah ta neymiş.
Aynen vardır bi çıkarı, hem koca adı altında sevgilisi olsun hem maaşını alsın oh. Tabi devletin malı deniz dimi yiyin anasını satıyım.
İmam nikahliyimdan sonrasini okumak zaman kaybiMerhaba arkadaşlar ben 4 seneye yakındır imam nikahlı evliyim 8 yaşında bir kızım var ilk eşimden. Şuan evlendiğim eşim hiç evlenmemiş ve doğu kökenliler. Eşimin annesi ablaları bana yapmadıkları kalmadı onlardan olmayan çocuğuma ölmüş babama anneme ve şahsıma namusuma kadar o kadar ağır küfürler ettiler ki anlatamam hep yuttum sabrettim. Benim oğlum kör mü topal mı çocuklu kadın alacak diye. Bende o yüzden resmi nikaha yaklaşmadım. Eşimde son 6 aydır annesini görmüyor. Eşime de çok hakaret ettiler adamlığına kadar . Şimdi eşim tutturmuş anamı görcem özledim diye. Bugüne kadar o kadar yoksulluk çektik aç kaldığımız oldu yıllarca aramadı kadın ya ben çocuğum göZ yaşına hayatta dayanamam ya. Ben de eşime dedim gidersen beni ölmüş bil ben bu kadarını kaldıramam dedim bu kadar kişiliğimi yerle bir edemem dedim kızlar siz söyleyin ne yapmalıyım. Aç kaldık işssiz kaldı hiç birinin umrunda olmadı
Senin kocan yok ki, birlikte yaşadığın sevgilin var.Merhaba arkadaşlar ben 4 seneye yakındır imam nikahlı evliyim 8 yaşında bir kızım var ilk eşimden. Şuan evlendiğim eşim hiç evlenmemiş ve doğu kökenliler. Eşimin annesi ablaları bana yapmadıkları kalmadı onlardan olmayan çocuğuma ölmüş babama anneme ve şahsıma namusuma kadar o kadar ağır küfürler ettiler ki anlatamam hep yuttum sabrettim. Benim oğlum kör mü topal mı çocuklu kadın alacak diye. Bende o yüzden resmi nikaha yaklaşmadım. Eşimde son 6 aydır annesini görmüyor. Eşime de çok hakaret ettiler adamlığına kadar . Şimdi eşim tutturmuş anamı görcem özledim diye. Bugüne kadar o kadar yoksulluk çektik aç kaldığımız oldu yıllarca aramadı kadın ya ben çocuğum göZ yaşına hayatta dayanamam ya. Ben de eşime dedim gidersen beni ölmüş bil ben bu kadarını kaldıramam dedim bu kadar kişiliğimi yerle bir edemem dedim kızlar siz söyleyin ne yapmalıyım. Aç kaldık işssiz kaldı hiç birinin umrunda olmadı
Ablacım ilk yorumunda aç kaldık ozaman arayan sormadı demişsiniz. Maden durumun iyi nasıl aç kaldınız eşinizle. Ya babanın maaşını alıyorsun nikah kıymıyorsun yada nafaka.
Vah vah yeşilçam klasiği erkek bu zamanda bulunmaz.Adam çok gururluymuşşş. Kadın parasına dokunmam demişş. Ondan aç kalmışlar.
Bunun benzer ama farklı bir versiyonunu farklı bir açıdan deneyimleyen biri olarak neden resmi nikahınız yok?Merhaba arkadaşlar ben 4 seneye yakındır imam nikahlı evliyim 8 yaşında bir kızım var ilk eşimden. Şuan evlendiğim eşim hiç evlenmemiş ve doğu kökenliler. Eşimin annesi ablaları bana yapmadıkları kalmadı onlardan olmayan çocuğuma ölmüş babama anneme ve şahsıma namusuma kadar o kadar ağır küfürler ettiler ki anlatamam hep yuttum sabrettim. Benim oğlum kör mü topal mı çocuklu kadın alacak diye. Bende o yüzden resmi nikaha yaklaşmadım. Eşimde son 6 aydır annesini görmüyor. Eşime de çok hakaret ettiler adamlığına kadar . Şimdi eşim tutturmuş anamı görcem özledim diye. Bugüne kadar o kadar yoksulluk çektik aç kaldığımız oldu yıllarca aramadı kadın ya ben çocuğum göZ yaşına hayatta dayanamam ya. Ben de eşime dedim gidersen beni ölmüş bil ben bu kadarını kaldıramam dedim bu kadar kişiliğimi yerle bir edemem dedim kızlar siz söyleyin ne yapmalıyım. Aç kaldık işssiz kaldı hiç birinin umrunda olmadı
ya neden kimse anlamıyor anlamıyorum arkadaşlar benim derdim para mal mülk değil çok şükür diyorum herşeyim var kalan miras bana da çocuğuma da yeter benim derdim böyle bir aileyle içli dışlı olmamak eşim bana söz vermişti sana yaşattıkları şeyler adına onların yüzüne asla bakmayacağım diye şimdi ise onları görmek istiyor ben nikah kıysam da pram var kıymasam da anlamadınız bir türlü konuyuVarlıklıysanız neden yalan söyleyip aç kaldık bilmem ne diye duygu sömürüsü yapıyorsunuz? Nafaka kesilmesin diye nikah kıymadım desenize.
Aç kaldık işsiz kaldık yazdın şimdi de varlıklıyım yazdın. Hangisine inanalım?ama tek doğru var: senin kocan yok yohhhhhhh.Benim durumum yerinde varlıklıyım ben sadece annesi yüzünden sonumu göremediğim için nikah kıyamıyorum
Kendisi işsiz kaldı pandemi döneminde bilip bilmeden yargılıyorsunuz. Arkadaşlar aldığım üç evin kirasıyla bile geçinirim ne nafakası ne babasından aldığı maaş diyip duruyorsunuz ben sadece nikah kıydıktan sonra başımı ezer mi anasına götürmek için baskı yapar mı nikah değiştirir mi hadi şimdi baskı yapamıyor bana . Bana hep yalvarıyor gel nikah kıyalım diye ben yanaşmıyorum allah yukarda çok iyi insan hiç bir zaman ezdirmedi 3.5 sene boyunca ama son bir hafta çok değiştiSenin eşin yok sevgilin var. Senle yaşadığı ilişki yüzünden ailesi onu istememiş. Eğer nikahın olsaydı ciddiye alırlardı. Neyse durumum iyi diyorsun sevgilinde ondan faydalanıyor. Ailesini de atmayacak muhtemelen hevesi de geçince basıp gidecek. Sen de kendini kullanılmış hissedeceksin. Ya resmî nikah yap ya da herşeye hazırlıklı ol.
Not: madem durumun iyi baban herşeyi yaptı gitti neden aç susuz kaldın ki?
ya neden kimse anlamıyor anlamıyorum arkadaşlar benim derdim para mal mülk değil çok şükür diyorum herşeyim var kalan miras bana da çocuğuma da yeter benim derdim böyle bir aileyle içli dışlı olmamak eşim bana söz vermişti sana yaşattıkları şeyler adına onların yüzüne asla bakmayacağım diye şimdi ise onları görmek istiyor ben nikah kıysam da pram var kıymasam da anlamadınız bir türlü konuyu
eşim yalvardı resmi nikah kıyalım diye ben yanaşmadım çünkü ben karın tokluğu için değil huzurlu bir hayat yaşamak adına o imzayı atmak istşyorum
Adam karın tokluğuna evlenmek istiyor demek kisiz yazmadınız mı karın tokluğuna yaşamak istemiyorum diye?
Bilip bilmemeye gerek yok ki. O senin eşin değil. Bizim ülkemizde resmî nikah geçerli.Kendisi işsiz kaldı pandemi döneminde bilip bilmeden yargılıyorsunuz. Arkadaşlar aldığım üç evin kirasıyla bile geçinirim ne nafakası ne babasından aldığı maaş diyip duruyorsunuz ben sadece nikah kıydıktan sonra başımı ezer mi anasına götürmek için baskı yapar mı nikah değiştirir mi hadi şimdi baskı yapamıyor bana . Bana hep yalvarıyor gel nikah kıyalım diye ben yanaşmıyorum allah yukarda çok iyi insan hiç bir zaman ezdirmedi 3.5 sene boyunca ama son bir hafta çok değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?