• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAYINVALİDEM BİZİ AYIRMAYA ÇALIŞIYOR

Resmi nikah olmadıgı icin hic şey yapamaz devlet, bu kadın bunu bildigi icin imam nikahıyla yaşıyor, yakında üstüne kuma getirirseler hic şaşırma çünkü böyleleri bu kafayla daha çok çeker, biz resmi nikah yapanları evli olarak görüyoruz, yarın eşinizi ölse. Cenazesini bile hak talep edemiyceksiniz.. Alamıycaksınız, Siz kaynanam bizi ayırmaya çalısıyor diyorsunuz... Hic evlenmemişsiznizki....
Maas kesilmesin diye nikah yapmadan beraber yasayan yahut bosanip ayni evde yasamaya devam eden kişilerin maaslari kesiliyor ve geriye donuk odeme talep ediliyor. Sikayet edilirse gelip kontrol ediyorlar, komsularla konusuyorlar.

Ben eşimle anlaşmalı boşandım kendime değil direk çocuğa bağlattırdım nafaka yine söylüyorum benim derdim son zamanlarda ona güvenmiyorum ailesi çok baskı yapıyor bırak gel diye. Beni asla bırakmaz biliyorum ama ailesini istemiyorum hayatımda . Çünkü gururuma dokunuyor . Arkadaşlar konuyu anlamamakta diretiorsunuz demem şu o kadar sorumsuz bir ailesi var pis bir ailesi var ona rağmen ayaklarına gidecem diye uğraşıyor benim konum bu konuyu saptırmayın allah aşkına ya ben bugüne kadar kendi ayaklarım üzerinde durdum yaşımda genç çok şükür kendimde çalışıyorum . Anlatmak istediğim konuyu anlayın

Hayatta bazı şeyler paket programdır. Birini alıp birini almama şansınız yoktur. O ailenin yetiştirdiği adamı istiyorsunuz; adamla evlenirseniz, "ben asla aileni görmeyeceğim" mi diyeceksiniz ?

Bence de resmi nikah kıyma ne gerek var. Allah korusun sana birşey falan olur adam mirasçı olmasın yani sadece kızına kalsın mallar. Ben sana hak verdim. Aileci olmaya başlarsa vurursun poposuna tekmeyi boşver

Back