- 19 Temmuz 2007
- 4.178
- 5.308
- 773
- Konu Sahibi keremkerem
seninkiler bayaa abartmış. nedir bu ya. senin oğlun, senin oğlunın eşi olacak biri var ortada. hani derler ya, bilezik ne kadar takılacak mevzusunda " ne kadar takarsan o senin şerefine" diye. allah ıslah etsin ne diyim.
evinde huzurun var mı, eşinle aran iyimi. boşver artık gerisini. üzme kendini. inan huzurun olmadıktan sonra deve yüküyle eşyan olmuş önemli değil.
bizimkiler almadılarmı aldılar. huzurum olmadı bir işe yaradımı? yaramadı. koltuk takımımı, vitrinlerimi, konsolumu şimdi bir çatı katında kullanıyorum ve inan çok mutluyum. bazen evimin bir çatı katı olduğunu bile unutuyorum. eğik tavanım gözüme çarpıyorda bir bakıyoum şöyle :)))
teşekkür ederim beni dinlediğin için. huzurum varmı.... heralde şu an itibariyle söylemeliyim ki bi kere daha dünyaya gelsem yine eşimle evlenirdim sanırım ama daha mantıklı daha uygun bi zamanda. kavgamız gürültümüz olmuyor mu oluyor elbette ama herkesinki kadar.
bu şartlarda bile ailesi ile arasına hiç girmedim. anasını babasını yok sayan yarın karısını da yok sayar derim hep. varsa kırgınlık ortada bu beni ilgilendirir seni değil derim. sende evlat yetiştiriyorsun evlatlık görevlerini bil yap ki yarın bi gün vicdanınla başbaşa kalma derim. Allahım bundan sonra herşeyi gönlüne göre versin arkadaşım....