kayınvalidem beni özlemiş. kızlar akıllı davranma zamanı, nasıl davranmalıyım?

kendine kızgınlık aşamasını geçtim ben. açıkçası bende umutlu değilim kv ile güllük gülistanlık olacağından. zaten mesafe koyarak eskisi gibi davranmalarına fırsat vermemek istiyorum. gücümü topladım yüzyüze gelicem, tekrar aynı şeyler başlar mı? evet başlayabilir. hakaret işitirmiyim? evet kuvvetle muhtemel.
kendimi asla ezidrmem allah'ın izniyle bundan sonra. ama açıkçası bende merak ediyorum nasıl olacağını. oraya gidince yüzüm nasıl olacak. somurtsam nasıl durur. gülsem umursamasam nasıl? bilmiyorum.

benim derdim böyle olsa bile yıkılmamak. kendime güvenim bu olaylarla çok sarsıldı. hani kendine çok güvenli insanlar vardırya, karşısında ne yaparsan yap o duruşunu bozmaz. bu kadının beni etkilemesine izin vermemek istiyorum :(((

Aslında mantıklı bi yaklasım evet yanındayım herşeye rağmen fln ama bide şöyle düşün seni merak ediyo catlıyo oğluna da soramıyo seni de arıyamıyo:))

birde eş tarafı var tabi
oturup adamakıllı konuşmak lazım
zırt pırt hadi gidelim demesin
çünkü biliyorum kv barıştık bizzzz diye mutluluk pozları yapacak çevreye
akrabalarıyla toplandıklarında çağıracak

birkaç düşündüğüm şey var
mesela çocuk onlar istediği zaman değil, biz müsait olduğumuz zaman gidecek
gittiğimde çok fazla oturmayacağım,
ısrar etmelerine izin vermeyeceğim
kararları onlar değil ben ve eşim vereceğiz yani
soğuk nevale gelin olacağım açıkçası :)
nasıl ???

Bugüne kadar candan gelin oldunda cok mu kıymetin oldu boşver bi de bunu dene bakim devam devam:))

Aslında mantıklı bi yaklasım evet yanındayım herşeye rağmen fln ama bide şöyle düşün seni merak ediyo catlıyo oğluna da soramıyo seni de arıyamıyo:))

:9::9: demi çatlasın azıcık daha ;) teşekkür ederim canım desteğin için. kendini kandırmak mı bilmiyorum ama zaten ben gitmek istemezsem şu anda eşim gitmemi isteyecek. sorun olacak. karşı tarafın ısrarına direnebileceğini bilsem belki bende gitmezdim......

Bugüne kadar candan gelin oldunda cok mu kıymetin oldu boşver bi de bunu dene bakim devam devam:))

:))) haklısın. candan gelin olalım dedik 2. el mobilyaları kakalamaya çalıştılar. ben iyiyim tabi, ses çıkarmam. deniycem canım. bakalım az kaldı bayrama :))

eşin illa ki gitmeni istiyorsa git el gibi otur konuşma da fazla bi 5 - 10 dk oturur kalkarsınız. ne şiş yanmış olur ne de kebap

Burdakileri okuyunca çok abarttığımı düşündüğüm oldu çoğu zaman. kızım kaşının üstünde gözün var bile demedi sözlü hiiiç kırmadılar beni. inkar edersem gözüme durur. Ama ne oğluna ne bana hiiç analık babalık yapmadılar. nasıl desemm geçen sene işten çıktım eşim aldığıyle kredi filan ödüyo. bizde günler haftalar değil aylarca anamda kaldık. montlarımızdan ayakkabılarımıza . eşimin kışlık ihtiyaçlarına kadar düşündü annem.Annem bak kızım gece gündüz çalışıyo çocuk bide yetmiyo diye bunalmasın , aman bak kızım ev aldılarda altından kalkamadılar diye laf etmesinler diye kendileride sıkışık olduğu halde hiç bişiyden mahrum etmediler bizi.
ama kv ler çok farklı. işten çıktığım dönem tam kurban bayramıydı eşim baba gelemeyeceğiz seheryıldızı işten çıktı dedi. oda güldü filan hahaha . sonra napak işten çıktıysa gelin yol masraflarınızı ben karşılarım dedi ki ben biliyom yapmaz. eşim yok dedi. arefe günü eşim işte düşündüm benim ailem yanımda onlarınki uzak ben olsam gitmek isterim .... eşimi aradım dedim bilet ayarla gidelim oda yok dedi şimdi maddi hiç uygun değiliz.... bende koç gibi kocam var olsun gör aileni dedim gittik. giderken kurban bayramıya eşimin ailesi hayvancılık çiftçilik filan yapıyo.Zor durumdayız babam kurban sattı destek olur diye düşünüyo eşim. sadece yolumuz 250 300 tutuyo. biletler git gel. dönüşte eşimin eline elli tl sıkıştırdı adam eşim şok oldu.

6 ay sonrada telde bi ara sen işten mi çıktım dediydin deyip güldü tuhaf tuhaf.
çok karışık oldu nasıl anlatsam kii.

o kadar çok şey varki yaaaa ben bi kına elbisesi bile olmadan evlenmiş bi etek bi buluz giyip her gelipte üstünü değiştirsene artık kızım diyenlere laf anlatarak evlenmeye çalışmış biriyim. o kadar çok şey varki. dedim ya kötülük kavga döğüş olmadı ama başkada hiiiç bişiy olmadı....

Son düzenleme:
benim kardeşimin haftaya nişanı olacak
bende daha dün tanıştım kayınvalid adayıyla
konuşuyoruz evi nerede olacak falan diye
nişanlısıda gece işinde çalışıyor
kv dediki :"yakında olsa uzakta olsa farketmez. ister o gelir, ister ben giderim kalırım, ister buraya gelir. farketmez boş bırakmayız , sahip çıkarız dedi."

aslında iyi niyetle söyledi biliyorum ama
içimdende geçirdim
ah bi anlasanız biz de tam bunu istiyoruzzzz:
kv ler kp ler lütfen boş bırakın bizi yaaa
buradan sesleniyorum size :47::47::47:

benim kardeşimin haftaya nişanı olacak
bende daha dün tanıştım kayınvalid adayıyla
konuşuyoruz evi nerede olacak falan diye
nişanlısıda gece işinde çalışıyor
kv dediki :"yakında olsa uzakta olsa farketmez. ister o gelir, ister ben giderim kalırım, ister buraya gelir. farketmez boş bırakmayız , sahip çıkarız dedi."

aslında iyi niyetle söyledi biliyorum ama
içimdende geçirdim
ah bi anlasanız biz de tam bunu istiyoruzzzz:
kv ler kp ler lütfen boş bırakın bizi yaaa
buradan sesleniyorum size :47::47::47:

içimden geçenleri okumuşsun bi boş bırakın valla bi müdahale etmeyin hayatımıza

ya canım artık kv kp de geçtim görümceler kayınlar bile karışıyor yahu.

Geçen kayın efendi buyurdu o akvaryum kalkacakmış. ona neyse benim evimin düzeninden.

bende anlamıyorum, anlamayada alışmayacağım dediğin gibi canım. benim annem senelerdir kuran derslerine gider. kayınvalidem diyorduki , annem eşimi kendimize bağlamak için okutuyormuş, onun oğlu benim kı..ma tekmeyi vurdukça annem okuyormuş, eşimde öyle bana dönüyormuş. ahhh hayal gücü...

boşveeerrrr... benim kv kpinde kaçıncı evlatlıktan reddedişi :)

aynen kızlar kendimizi üzüyoruz anca. kararlıyım, bu kadınlar bizi üzemesinler artık. zaten şehir dışında olacaklar, bana bir faydası olmayacak diye ağırdan almış seninkilerde.

Burdakileri okuyunca çok abarttığımı düşündüğüm oldu çoğu zaman. kızım kaşının üstünde gözün var bile demedi sözlü hiiiç kırmadılar beni. inkar edersem gözüme durur. Ama ne oğluna ne bana hiiç analık babalık yapmadılar. nasıl desemm geçen sene işten çıktım eşim aldığıyle kredi filan ödüyo. bizde günler haftalar değil aylarca anamda kaldık. montlarımızdan ayakkabılarımıza . eşimin kışlık ihtiyaçlarına kadar düşündü annem.Annem bak kızım gece gündüz çalışıyo çocuk bide yetmiyo diye bunalmasın , aman bak kızım ev aldılarda altından kalkamadılar diye laf etmesinler diye kendileride sıkışık olduğu halde hiç bişiyden mahrum etmediler bizi.
ama kv ler çok farklı. işten çıktığım dönem tam kurban bayramıydı eşim baba gelemeyeceğiz seheryıldızı işten çıktı dedi. oda güldü filan hahaha . sonra napak işten çıktıysa gelin yol masraflarınızı ben karşılarım dedi ki ben biliyom yapmaz. eşim yok dedi. arefe günü eşim işte düşündüm benim ailem yanımda onlarınki uzak ben olsam gitmek isterim .... eşimi aradım dedim bilet ayarla gidelim oda yok dedi şimdi maddi hiç uygun değiliz.... bende koç gibi kocam var olsun gör aileni dedim gittik. giderken kurban bayramıya eşimin ailesi hayvancılık çiftçilik filan yapıyo.Zor durumdayız babam kurban sattı destek olur diye düşünüyo eşim. sadece yolumuz 250 300 tutuyo. biletler git gel. dönüşte eşimin eline elli tl sıkıştırdı adam eşim şok oldu.

o kadar çok şey varki yaaaa ben bi kına elbisesi bile olmadan evlenmiş bi etek bi buluz giyip her gelipte üstünü değiştirsene artık kızım diyenlere laf anlatarak evlenmeye çalışmış biriyim. o kadar çok şey varki. dedim ya kötülük kavga döğüş olmadı ama başkada hiiiç bişiy olmadı....

herkeste aynı derdin başka bir çeşidi. dert bitmez şekil değiştirir derlerrmiş ya aynen öyle.
hani durumları çok iyi olmasa para vermemelerini, düğün alışverişini hakkıyla yapamamalarını anlayacağım. durumları varken yapmamak çok kötü. genelde gelin şehir dışında olacağında biraz ağırdan alıyorlar herhalde. hadi bunları geçtim iki elbise , allah versinde en güzellerini kendin alırsın. ama birde dalga geçer gibi "sen iştenmi çıkmıştın"falan demeleri ayıp.

benimkide daha farklıydı. görünüşte yaptılar, ama gerektiği gibi olmadı hiçbişey.
benim arkadaşım 500 tlye sadece iki takım elbise aldı. ben 500 tlye bütün kıyafet alışverişimi yaptım. düğüne falan giyebileceğim takımım olmadı. klasikleri ben beğenmiyordum, beğenebilceklerimde arkadaşımınki gibi 200-250 tltye geliyordu. aldırmadım. ama kıymet bildilermi hayır.

nişan kıyafetimi eşimle çıktık beğendik,200 tlye anlaştık tamam dedik. sonraki gün hep beraber alışverişe çıkıldı. ne kv , ne kp. girip bakalım bile demediler. dükkanın dışından baktı. karar verdiğimi bile bile ses etmediler.

bu söylediklerim en küçük şeyler. kp şimdi emekli oldu. emekli halindeki maaşı 2 milyarı buluyor. emekli olmadan önce primleri, çift maaşlarıyla birlikte ne kadar kazandığını düşünün. ama oğluna bir ev alamamış. düğünümü para yok diye borç harç içinde yaptı. sonra sıkışırız diye kendi eski koltuklarını getirdiler, kabul etmedim. ben evlendim 1 ay beklemeden emekli oldu. 70 milyar tazminat aldı. hakmıydı bana yapılan?

hepsi içimde ukde kaldı. hepsini geçtim insan gibi davranmamaları bitirdi onları.

şimdi arasında bulsunlar eski gelinlerini

Son düzenleme:

Geçen kayın efendi buyurdu o akvaryum kalkacakmış. ona neyse benim evimin düzeninden.

:1::1: "kalkacak" bir de emir kipi. yüz verdik deliye, geldi s... halıya.

kayınvalidemle 4 ay önce olaylı bir şekilde kavga edip bir daha evlerine gitmemiştim. önceki konumda var. aslında gitmek için hiçbir gerekçem yok, hatta ömrümün sonuna kadar görmek istemeyeceğim şeyler yaşadım ama artık akıllı davranma zamanı...

ben küstkten ve görüşmemye başladıktan sonra onların eşime baskıları başladı. gelsin gitsin, çocuğa biz bakalım. hepsini geri çevirdim tabi eşimle çok kavgalar yaşadık. her türlü oynadılar üstüme, eşine söz geçiremiyosun, sen dedimi yapacak tarzında baskılar yaptılar. eşim evet yüzde yüz haklısın ama ben bu durumda arada kalıyorum, benim için diyordu. boşanma aşamasına kadar geldik. ve son bu sebepten kavgamızda ağlayarak söyledim eşime dedim ki "tamam senin için gidicem ama seni asla affetmiycem bu konuda hakkımıda helal etmiyorum bunun için.inşallah benim yaşadıklarımın aynısını sende yaşarsın, defalarca kovulduğun yere sende böyle gitmek zorunda kalırsında anlarsın beni. dua ediyrum bunun için. bir kere ablanı benim yerime koy, kolları morarmış, dudağı patlamış halde gördüğünü düşün. sen napardın? sen bana rahat bir nefes aldırmadınki. unutmam için izin vermedin. "

etkili oldu sanırım ağlayarak geldi, tamam seni zorlamıycam, istediğin zaman gideceğiz dedi. o zaman karar verdim kurban bayramında gideceğime. evet gitmek istiyorum , çünkü baktım ki onunla küslük beni daha çok geriyor. daha fazla zarar veriyor. resmen kafama takmışım kadını. rüyalarıma giriyor kavgalarımız.

az çok aynı sorunları yaşayan bir arkadaşımla konuştum konuyu, çok kafaya taktığımı gidince nasıl davranacağımı ne konuşacağımı bilemedeğimi söyledim. arkadaşım boşver , neden o kadar büyütüyorsun gözünde. bu kadar kafaya takman onu önemsediğini gösterir, onu ve yaptıklarını önemseme" dedi.

bugün eşim aradı. annesi aramış, gelinimi özledim bayramda gelsin elimi öpsün barışalım demiş. komik... evet sadece komik... eşime annenin niyeti ne bilmiyorum, gidicem ama eskisi gibi olmayacağını bil. öyle bana her hafta hadi gidelim deme dedim.

eskiden olsa sinirlenir, o bana şunları söyledi bunları söyledi, şimdi mi özlemiş , dalgamı geçiyor............... böyle devam ederdim. ama artık kendimide evliliğimide yıpratmak istemiyorum, bu kadını benim hayatıma herhangi bir etkide bulunabilmesini istemiyorum. o beni sinirlendirebilecek önemde, seviyede, vicdanda bir kadın değil. o ve yaptıkları onun kişiliğini gösterir. ben ona karşı iyi niyetli ve toleranslı davrandım ama karşılığı onun kişiliğini gösterdi.

şimdi yeni bir sayfa açmak istiyorum. bunu eşim içinde değil önce allah rızası için, sonrada beynimdeki onunla tekrar karşı karşıya gelip oturma fikrinin bende yarattığı o tedirginliği atmak istiyorum.

gidicem, onunla karşı karşıya gelicem, kesinlikle sinirlenmeyeceğim, ne olursa olsun, eski konular açılacak olursa gayet sakin ve saygılı bir şekilde hatalarını onlara göstereceğim. düşüncelerimi, kaygılarımı susarak eşime bırakarak değil, kendim savunacağim.

öğrendiğim birşey varsa
-susarak saygı olmuyor
- insan sabrederse patlaması büyük oluyor
- taviz tavizi doğuruyor

şimdi kızlar nasıl davranmalıyım, o kadınla bunda sonraki mesafemi korumak için neler yapmalıyım?

çok haklısın sabredince patlama o kadar büyük oluyoki bu kadınlar neden böyle yapıyolar anlamıyorum acaba bizde mi ilerde böyle kaynana olcaz Allah korusun.
soğuk davranırsın madem örüşmeye karar verdn gittiğinde nasılsın derse iyiyim de sen nasılsın deme böyle sohbet falan etme kısa cvplar ver sıcak olma sana yaptıklarını aklından çıkarma bi daha yapar çünkü onun için dikkatli ol açık ve taviz verme artık saygıyı falan haketmiyolar benciller.

:1::1: "kalkacak" bir de emir kipi. yüz verdik deliye, geldi s... halıya.

hahahaha hay bin yaşa... onu da geçtim karnımdaki bebeğimle ilgili konuşuyorduk artık dışarıdaki sesleri duymaya başladı diye, gene beyefendi diyor ki bundan sonra küfür istemiyorum. sanki küfür eden var şok oldum yaa. bir daha yorum yaparsa diyeceğim artık afedersin yoksa ben yanlışlıkla abin yerine seninle mi evlendim diye.

çok haklısın sabredince patlama o kadar büyük oluyoki bu kadınlar neden böyle yapıyolar anlamıyorum acaba bizde mi ilerde böyle kaynana olcaz Allah korusun.
soğuk davranırsın madem örüşmeye karar verdn gittiğinde nasılsın derse iyiyim de sen nasılsın deme böyle sohbet falan etme kısa cvplar ver sıcak olma sana yaptıklarını aklından çıkarma bi daha yapar çünkü onun için dikkatli ol açık ve taviz verme artık saygıyı falan haketmiyolar benciller.

allah'ım yardımcı olsun, sabır versin artık bana. ha tabi onların hatalarına karşı değil, onlara gereken cevabı her zaman vericem. kv yi insan olarak da sevmediğim için onun o şuh kahkalarına dayanabilmek için sabır istiyorum.

hahahaha hay bin yaşa... onu da geçtim karnımdaki bebeğimle ilgili konuşuyorduk artık dışarıdaki sesleri duymaya başladı diye, gene beyefendi diyor ki bundan sonra küfür istemiyorum. sanki küfür eden var şok oldum yaa. bir daha yorum yaparsa diyeceğim artık afedersin yoksa ben yanlışlıkla abin yerine seninle mi evlendim diye.

:)))))) bu iki gün sonra isminede karar verir söyliyim sana.

Son düzenleme:
kk forumda duyduğum bi söz vardı.

Bu evlat sana emanet verildi senin degil
alemi ervah dah esi icin yaratildi senin degil
mukafatini alacaksin elbet ama RAbbinden
evlattan degil

inşallah bu sözü aklımıza kazırızda bizde oğlumuza kızımıza aynısını yaşatmayız. bazen korkuyorum gelin kayınvalidenin toprağından olurmuş derler :)))

herkeste aynı derdin başka bir çeşidi. dert bitmez şekil değiştirir derlerrmiş ya aynen öyle.
hani durumları çok iyi olmasa para vermemelerini, düğün alışverişini hakkıyla yapamamalarını anlayacağım. durumları varken yapmamak çok kötü. genelde gelin şehir dışında olacağında biraz ağırdan alıyorlar herhalde. hadi bunları geçtim iki elbise , allah versinde en güzellerini kendin alırsın. ama birde dalga geçer gibi "sen iştenmi çıkmıştın"falan demeleri ayıp.

benimkide daha farklıydı. görünüşte yaptılar, ama gerektiği gibi olmadı hiçbişey.
benim arkadaşım 500 tlye sadece iki takım elbise aldı. ben 500 tlye bütün kıyafet alışverişimi yaptım. düğüne falan giyebileceğim takımım olmadı. klasikleri ben beğenmiyordum, beğenebilceklerimde arkadaşımınki gibi 200-250 tltye geliyordu. aldırmadım. ama kıymet bildilermi hayır.

nişan kıyafetimi eşimle çıktık beğendik,200 tlye anlaştık tamam dedik. sonraki gün hep beraber alışverişe çıkıldı. ne kv , ne kp. girip bakalım bile demediler. dükkanın dışından baktı. karar verdiğimi bile bile ses etmediler.

bu söylediklerim en küçük şeyler. kp şimdi emekli oldu. emekli halindeki maaşı 2 milyarı buluyor. emekli olmadan önce primleri, çift maaşlarıyla birlikte ne kadar kazandığını düşünün. ama oğluna bir ev alamamış. düğünümü para yok diye borç harç içinde yaptı. sonra sıkışırız diye kendi eski koltuklarını getirdiler, kabul etmedim. ben evlendim 1 ay beklemeden emekli oldu. 70 milyar tazminat aldı. hakmıydı bana yapılan?

hepsi içimde ukde kaldı. hepsini geçtim insan gibi davranmamaları bitirdi onları.

şimdi arasında bulsunlar eski gelinlerini

Evet arkadaşım dertler sadece şekil değiştiriyor. ben 3 sene nişanlı kaldım. sadece bir alyansla oda. alışveriş iç çamaşırı saat küpe bilmem ne onları hiç görmedim. söz kesip gittiler ne gelen ne giden ailemin lafıyla beni pazara götürüp bi pantolon bi bluz aldı 3 senem böle geçti. bi kere kapımı çalmadılar 5 6 bayram düğün dernek hiiiç birinde bulunmadılar. 3 sene yaa dile kolay ben sizin namusunuzum güya....düğünde millet 3000 4000 bi yatak odası alırken 3 sene sonra eline bi 3000 almış bütün alışverişi yapacak aklı sıra. baba yatak odası alalım mı diyorum ben bilmem çok lazımsa şu an gerekliyse al diyor düşün. düğün kartlarıma koltuklarma kadar babam aldı. . düğün alışverişiymiş ev tutulacakmış beyaz eşyaymış hiiiç birini düşünmediler. biz evlendiğimizde eşimle ikimizde yeni işe girmiş daha hiç maaş filan almamıştık. ev depositoları , emlakçı paraları temizlik masrafları bilmem ne hiiiç düşünmediler. (neden acele ettiniz diye düşünme askerden gelir gelmez hiç kapımı çalmayanlar benim babamın namusunu arını düşünmeyenler birden bizim eşimiz dostumuz var arımız namusumuz var laf etmesin kimse hemen düğün edelim dediler kii bu şartlarda çok seçme şansımız olmadığı için ikimizde askari ücretle işe girdik)çeyizimi bile kendim götürdüm. gelinliğimi de eşim askerliğini ırakta yaptı biraz para biriktirmiş tam gelinliğime yetti yoksa onuda almazlardı. alışverişe gittik şunu aldık bunu aldık diyenlerde içim kaldı hep. hiç paran yokta eee allahtan korkmazlar bi kere evleniyorum be bi elbise alın yaaa. gecelikler bohçalar filan istemiyorum artık.
evlendik bi kaç hafta çamaşırlarımı bile anamlarda yıkadım. tv buzdolabı çamaşır makinası bulaşık makinası filan hiiç bişiyim yoktu evlendiğimde. zamanla aldık. hala bile adam gibi eşyam halım perdem yok. şimdi yavaş yavaş istediğimi alıyorum ama önemi kalmadı. hevesim kalmadı. hiç yeni gelin evi gibi dizemedim evimi. olmayan bişiye nasıl heves edeyim ki.
ohoooooooooo neler var neler dee hangi birini söleyim ki....

Evet arkadaşım dertler sadece şekil değiştiriyor. ben 3 sene nişanlı kaldım. sadece bir alyansla oda. alışveriş iç çamaşırı saat küpe bilmem ne onları hiç görmedim. söz kesip gittiler ne gelen ne giden ailemin lafıyla beni pazara götürüp bi pantolon bi bluz aldı 3 senem böle geçti. bi kere kapımı çalmadılar 5 6 bayram düğün dernek hiiiç birinde bulunmadılar. 3 sene yaa dile kolay ben sizin namusunuzum güya....düğünde millet 3000 4000 bi yatak odası alırken 3 sene sonra eline bi 3000 almış bütün alışverişi yapacak aklı sıra. baba yatak odası alalım mı diyorum ben bilmem çok lazımsa şu an gerekliyse al diyor düşün. düğün kartlarıma koltuklarma kadar babam aldı. . düğün alışverişiymiş ev tutulacakmış beyaz eşyaymış hiiiç birini düşünmediler. biz evlendiğimizde eşimle ikimizde yeni işe girmiş daha hiç maaş filan almamıştık. ev depositoları , emlakçı paraları temizlik masrafları bilmem ne hiiiç düşünmediler. (neden acele ettiniz diye düşünme askerden gelir gelmez hiç kapımı çalmayanlar benim babamın namusunu arını düşünmeyenler birden bizim eşimiz dostumuz var arımız namusumuz var laf etmesin kimse hemen düğün edelim dediler kii bu şartlarda çok seçme şansımız olmadığı için ikimizde askari ücretle işe girdik)çeyizimi bile kendim götürdüm. gelinliğimi de eşim askerliğini ırakta yaptı biraz para biriktirmiş tam gelinliğime yetti yoksa onuda almazlardı. alışverişe gittik şunu aldık bunu aldık diyenlerde içim kaldı hep. hiç paran yokta eee allahtan korkmazlar bi kere evleniyorum be bi elbise alın yaaa. gecelikler bohçalar filan istemiyorum artık.
evlendik bi kaç hafta çamaşırlarımı bile anamlarda yıkadım. tv buzdolabı çamaşır makinası bulaşık makinası filan hiiç bişiyim yoktu evlendiğimde. zamanla aldık. hala bile adam gibi eşyam halım perdem yok. şimdi yavaş yavaş istediğimi alıyorum ama önemi kalmadı. hevesim kalmadı. hiç yeni gelin evi gibi dizemedim evimi. olmayan bişiye nasıl heves edeyim ki.
ohoooooooooo neler var neler dee hangi birini söleyim ki....

seninkiler bayaa abartmış. nedir bu ya. senin oğlun, senin oğlunın eşi olacak biri var ortada. hani derler ya, bilezik ne kadar takılacak mevzusunda " ne kadar takarsan o senin şerefine" diye. allah ıslah etsin ne diyim.

evinde huzurun var mı, eşinle aran iyimi. boşver artık gerisini. üzme kendini. inan huzurun olmadıktan sonra deve yüküyle eşyan olmuş önemli değil.

bizimkiler almadılarmı aldılar. huzurum olmadı bir işe yaradımı? yaramadı. koltuk takımımı, vitrinlerimi, konsolumu şimdi bir çatı katında kullanıyorum ve inan çok mutluyum. bazen evimin bir çatı katı olduğunu bile unutuyorum. eğik tavanım gözüme çarpıyorda bir bakıyoum şöyle :)))

:9::9: demi çatlasın azıcık daha ;) teşekkür ederim canım desteğin için. kendini kandırmak mı bilmiyorum ama zaten ben gitmek istemezsem şu anda eşim gitmemi isteyecek. sorun olacak. karşı tarafın ısrarına direnebileceğini bilsem belki bende gitmezdim......

:))) haklısın. candan gelin olalım dedik 2. el mobilyaları kakalamaya çalıştılar. ben iyiyim tabi, ses çıkarmam. deniycem canım. bakalım az kaldı bayrama :))

OO sen cok iyisin 2. el nedemek yaa aman ne biçim anne baba ya borç harç yapılır alınır yanii..neyse canım sen eşinle iyi ol zaten onlarla sık görüşmcen ama eşinde cok sık görüşmesin dikkat et dolduruşa gtrmesinler..senn en güzel yıllarını bu uğraşla yiyip bitiriyolar ya ııı cok sinirliyim:)

Canım bayılırlar ev düzenine karışmaya benmde mutfakta kilim kullanrm daha pratik bigün baktım halı almış gelmiş,salonum modern tarzda daha spor bi salon ve kalabalıktan nefret edrim bilir sadece düz beyaz sık bi biblo arıyodum bi geldi 3 tane koca koca filli klasik bi salona uygun biblo almış hiç bozuntuya vermedim teşekkür edtti kullandm biraz ama kaldırdm saygısızlık bana göre bu sanki bunları bile bilerek yapıyo gibi geliyo..

OO sen cok iyisin 2. el nedemek yaa aman ne biçim anne baba ya borç harç yapılır alınır yanii..neyse canım sen eşinle iyi ol zaten onlarla sık görüşmcen ama eşinde cok sık görüşmesin dikkat et dolduruşa gtrmesinler..senn en güzel yıllarını bu uğraşla yiyip bitiriyolar ya ııı cok sinirliyim:)

2. el bile sayılmaz. eşim askerdeyken kendi koltuk takımlarını değiştirdiler, eskileride bahçelerine, eski evlerine falan götürdüler. onları almış gelmişler. eşim istemediğini söyleyince kayınpeder bütün bir koltuk takımını tek başına bir doblo araca sığdırdı burnundan soluya soluya. bizde baktık kaldık öyle. eşim birşeyler söylemeye çalıştı, babası "elin yanında konuşmayalım. evde konuşuruz" dedi. 2 dakikada el olduk düşün .)))))

bakıcaz artık, eşim gazla çalışıyorsa eğer dolurulacaktır mutlaka :))))

sen niye sinirleniyosun ikucumm , boşşşver. senin derdin sana yeter.
ben şimdi bebişimi emzirmeye gidiyorum. gelince devam edicem canım. grşrz

2. el bile sayılmaz. eşim askerdeyken kendi koltuk takımlarını değiştirdiler, eskileride bahçelerine, eski evlerine falan götürdüler. onları almış gelmişler. eşim istemediğini söyleyince kayınpeder bütün bir koltuk takımını tek başına bir doblo araca sığdırdı burnundan soluya soluya. bizde baktık kaldık öyle. eşim birşeyler söylemeye çalıştı, babası "elin yanında konuşmayalım. evde konuşuruz" dedi. 2 dakikada el olduk düşün .)))))

bakıcaz artık, eşim gazla çalışıyorsa eğer dolurulacaktır mutlaka :))))

sen niye sinirleniyosun ikucumm , boşşşver. senin derdin sana yeter.
ben şimdi bebişimi emzirmeye gidiyorum. gelince devam edicem canım. grşrz

amaaan o an gözümün önüne geldi bide sinirleniyo saka gibi iyi ama eşinde iyi yapmış almamakla..hahha gazla çalışıyosa :)) canım benim alemsinn..olsun canım böyle okudukca yazdıkca iyi geliyo biraz kendimi yalnız hissetmiyorum ama sunu anladım biz 2 aydr görüşmyrz ky anaaam ne rahatlıkmışş bunu niye dedi niye öyle yaptı diyeblceğim yeni bi mevzu olmadı en azından..gecmişte yaptıklarıda bi ömür yeter ama unutcam zamanla..ayy ne güzell bebişin var uğraşcak tatlı bi yavrn var darısı bana yaa bi olsa bende biraz oyalanrm..

Back