Merhaba kizlar
Gece gece kafama taktim. esimle 6 aydir evligiz ama 3 yil kadar da sevgililik donemimiz oldu yani annesini kardesini taniyorum. Ozellikle evlendigimizden beri kayinvalidemin bana davranislari cok gozume batmaya basladi. Cicim aylarimizda bile her gun kendi evine cagiriyordu. Oysa brn basbasa durabilmek icin kendi ailemin evine bile gitmiyordum. Vi kac gun gitmesek hemen esimi ariyor neden gelmiyosunuz diyordu. Bu olay bi kac kez yasandi benimde canima tak etti ve kayinvalidemi aradım. Bu durumdsn rahatsiz oldugumu belirttim. En basta soyleseydin, yemek problem olur diye cagiriyordum falan dedi. Tatli dille hallettigimizi sanmistimki o gunden itibaren esim bana artik kaba davranmaya basladi. Nedenini sordugumds ise bana annesine karsi olan tutumumdan dolayi oldugunu soyledi (esim naif bir adamdir bi sorunu oldugunda hemen dile getirmez kalp kirmamak icin, duygulariyla belli edet) ben de esimin ve kayibvalidemin gonlunu almak icin hep beraber kayinvalidrme gittik. Onlara gittigimde kayinvaliden ve görümcem bana cok kotu davrandilar normalde gorumcemle aram cok iyiydi, benden buyuk olsa da esimden kucuktu saygili davranirdi. Sofraya oturduk yaotifi yemekler hakkinda esim icin bu benim oglumun en sevdigi yemektir diye bahsetti hep. Ikidebir benim bunlari, yapip yapmadigin isordu. Esim yapiyor diyince de boyle guzel yapiyor mu diye kiyaslayip durdu. Ben mi abartıyorum bilmiyorum. Ama oglunu benden kiskaniyormus givi dueuyor sizce de oyle mi?