Evet işte, anlamıyorum nedenHaklisiniz anneniz iyi bile dayanmis saygili cevap vermis. Esinizde goruyordur zaten bes dakika oturup cay bile icmeden kalkmasini. Aman oyle olsun daha iyi ama madem oyle yapiyosun bari konusma gelmiyor cagirmiyor diye.
Ben olsam cenemi tutamaz soylerdim esime annen boyle boyle dedi anneme ama sende goruyorsun boyle davraniyor ben ne yapsam kabahat diye bi duygu somurusu gecerdim. Sonrasinda annesi konussa bile olayi bildigi icin doldurusa gelmezdi boyleceEvet işte, anlamıyorum neden
Yok hıc bir şey söylemedim. O anda sanki biri ağzımı kapatıyor, konuşamıyorum sustum sadece ama sustucka içimi bitiriyorum öyle o yüzden burda yazıyorum.İlkokul çocuğu falan mısınızda kalkıp annenize sizi şikayet ediyor. “Kızınız oğluma derste vurmuş” der gibi. Geçinmeye gönlü olan gelip seninle konuşurdu annene şikayet edene kadar.
Hem gelmiyor, gitmiyor diyor ama çağırdığınızda bir bardak çay içmediği gibi halının kirini takip ediyor. Çalışan kadınsınız zaten sürekli çağırıp durmak zorunda değilsiniz. Çalışmıyor olsanız bile mecbur değilsiniz. Anneniz edepli, terbiyeli kadınmış ki ne kadar sakince mantıklı cevaplar vermiş.
Bu konuşmalar geçerken sustunuz mu?
Bize anlattığını gibi söylemediniz mi çağırdığınızda gelmediğini, gelse bile bir şey yiyip içmediğini yüzüne vurmadınız mı?
Eşinize anlattınız mı? O ne dedi? Bu cevabınıza göre bir tavsiyem olacakYok hıc bir şey söylemedim. O anda sanki biri ağzımı kapatıyor, konuşamıyorum sustum sadece ama sustucka içimi bitiriyorum öyle o yüzden burda yazıyorum.
Annem de dedi bana neden sustun, hıc bir şey söylemedin
Yok eşim çalıyor. Daha bı şey söylemedim.Eşinize anlattınız mı? O ne dedi? Bu cevabınıza göre bir tavsiyem olacak
Bı anda eşime söylemek istiyorum ama bı anda istemiyorum,söylesem sanki ben suçlu olacakmış gibi hissediyorum bilmiyorum neden...Ben olsam cenemi tutamaz soylerdim esime annen boyle boyle dedi anneme ama sende goruyorsun boyle davraniyor ben ne yapsam kabahat diye bi duygu somurusu gecerdim. Sonrasinda annesi konussa bile olayi bildigi icin doldurusa gelmezdi boylece
Eğer sizi suçlu görüyorsa zaten aranızda güvenli ve sevgi dolu bir ilişki yerine, objektif olamayan ana kuzusu bir adam var demektir…Bı anda eşime söylemek istiyorum ama bı anda istemiyorum,söylesem sanki ben suçlu olacakmış gibi hissediyorum bilmiyorum neden...
Öyle değil de ama bilmiyorum ben böyle düşünüyorum,..Eğer sizi suçlu görüyorsa zaten aranızda güvenli ve sevgi dolu bir ilişki yerine, objektif olamayan ana kuzusu bir adam var demektir…
Esiniz demek ki hep annesini savunan biri hakli haksiz demeden. Yoksa soylemekten korkmamaliydinizBı anda eşime söylemek istiyorum ama bı anda istemiyorum,söylesem sanki ben suçlu olacakmış gibi hissediyorum bilmiyorum neden...
Aynen öyle,biz naparsak yapalım hiç bir zaman yaranmayizFazla mülayim geldiniz bana biraz diş gösterin kayınvalide belli ki sorun çıkarmaya niyetlenmiş
O annenize şikayet ederken hayırdır anne yanımda söylemeye cesaret edemediğini arkamdan mı konuşuyorsun deseydin mesela farklı olurdu gidişat.
Eşime söyler doldurur falan diye de korkma doldursun sen eşine sen karışma bana bırak de, oku canına.
Artık hanım hanımcık kızlar yaranmıyor o eskidenmiş
Bu durumda aglar hemen hastalanir bence bu tip kaynanalar. Acitasyonla hakli duruma duserler. O yuzden ondan once acitasyonu ese yapmak daha iyi fikirBen olsam eşiminde bulunduğu bir ortamda, hiç saygımı bozmadan gayet sakince “benimle bir sorunun varsa bana söyleyebilirsin anne. Beni anneme şikayet etmene gerek yok kaç yaşında insanlarız. O an saygımdan araya girmedim ama çok kırıldım, çok üzüldüm. Ben seni kaç kere çağırdım, geldiğinde bir bardak çayımı içmeden kalkıp gittin. Ayrıca ben çalışan insanım, evimin işine zor yetişiyorum, eşime zor vakit ayırıyorum. Sürekli sürekli gidip gelen bir insan olsaydım kendi annemin evinden çıkmıyor olurdum. Bundan sonra benimle bir sorunun olursa başkasına değil bana söylemeni rica ederim. Böyle konular için tadımız kaçmasın” derdim.
Hem beni ezemeyeceğini gösterirdim hemde saygımı bozmadan eşimin yanında konuştuğum için iftira da atamazdı.
Yok öyle değil ben en başta eşime söylemiştim sen karışma diye o yüzdenEsiniz demek ki hep annesini savunan biri hakli haksiz demeden. Yoksa soylemekten korkmamaliydiniz
Karisma diyipte bu kadar sessiz kalmak olmaz. Ya kaynananiza dis gosterceksiniz ya esinize kendinizi acindircaksiniz. Yoksa boyle dolup tasarsinizYok öyle değil ben en başta eşime söylemiştim sen karışma diye o yüzden
Yani hadsizliğe bak. Gelip annesine şikayet ediyor. Ne bekliyordu acaba? Kadın kızını mı azarlayacaktı. Derdi ortalığı karıştırmak sadece.Karisma diyipte bu kadar sessiz kalmak olmaz. Ya kaynananiza dis gosterceksiniz ya esinize kendinizi acindircaksiniz. Yoksa boyle dolup tasarsiniz
Biliyorum haklısınız amaKarisma diyipte bu kadar sessiz kalmak olmaz. Ya kaynananiza dis gosterceksiniz ya esinize kendinizi acindircaksiniz. Yoksa boyle dolup tasarsiniz
Bana da önceden kaynanam açmış bana bu konuyu sen insanlardan uzak duruyorsun, yakın değil bize falan falan,annene ne gitmiyorsun, konuşmuyorsun.soguk bı insansınYani hadsizliğe bak. Gelip annesine şikayet ediyor. Ne bekliyordu acaba? Kadın kızını mı azarlayacaktı. Derdi ortalığı karıştırmak sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?