• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalidem bana kusmus

beni red ettigini soylememis torun icten pazarlikli sinsi birsey bizde red ettik dunur demis ben mal falan vermiyecem sende vermede anlasin anyayi demis cok utanc verici birsey baskasi anlatsa hadi canim derdim basima gelince soklara giriyorum bide oglum daha 9 yasindan yeni gun aldi ufacik cocuk o erkek cocuklarini sevmiyormus allah nasip etmis allahdan 1 tane oglumdan diyor fazlasi zarar olurdu diye dert yaniyor gordugune hergun ayri entirakalar nerden ne cikaracaklari belli degil inanki yoruldum artik yalniz kpederim bu laflari derken esimin yengesi yanimdaydi beni gulme krizi tuttu bayildim gulmekden kadinda sasirdi delirdi falan zannetmis niye guluyon dedi bilmem artik aglamiyorum kizdigimda guluyorum dedim agla agla pes ettim artik guleyim bari evet canim bildigin annemi ariyor turkiyeye gittigindede annemin evine gidip burda ne yasadik ne var ne yok destan gibi anlatiyormus sen kizini tanimiyorsun o varya ooo deyip basliyormus anlatmaya en sonki olayda annem demiski madem benim kizim bu kadar kotu soyluyecem gelsin geri dahada onaylamiyorum oglunla onun evliligini ben torunlarimada kizimada bakarim ama kizip gelmezsede onun bilecegi is kapimin acik oldugunu soylucem demis ayyyy x cim ben kizdigimdan uzuldugumden diyorum ne bosanmasi sacmalama olurmu oyle sey onlar ayri yapamazlar diye v.sssss sayiklamis durmus

Sırf laf ya başka bir şey değil.. olaya bakar mısın kadındaki cesarete. Ailen iyi sabırlıymış kaldırmışlar laflarını, zaten kız ailesi genelde böyle olur. Dayan yavrum modundan çıkmış sizinkiler, kendi gözleriyle gördükleri şahit oldukları için sanırım. Şükret yine de kocanla aranız iyi sanıyorum. Kimi kocasından kimi kocasının ailesinden kimisi de her ikisinden çekiyor. Daha dertsiz bi insan görmedim ben.
Aslında bence gülmekte haklısın nedense komik de geldi bana kayınvaliden. Gidip anlatmaları falan ne bileyim daha böylesini duymamıştım. İyi yönü yok mu peki hiç tipik komik ve hakimiyet isteyen kv gibi geldi biraz bana :)

Senin halına pis diyecek sende ona bişeyler yapıp götürücen ?
Kp bi işe yaramıyon yemeğe mi geldin dicek sen kv nin boynuna sarılıcan ?

Ailecek değişiksiniz

Senin halına pis diyecek sende ona bişeyler yapıp götürücen ?
Kp bi işe yaramıyon yemeğe mi geldin dicek sen kv nin boynuna sarılıcan ?

Ailecek değişiksiniz
ne yapayim canim iyi olalim istiyorum gulelim eglenelim uc gunluk dunya bugun variz yarin yokuz kalpleri kirip dokmek bize yakismaz diyorum sadece bunlara degil herkese karsi boyleyim arkadas cevremde sayilip seviliyorum bu tavrimla ama esimin ailesinin yaninda hic degerim yok :KK14:kpedrimin laflarini takmiyorum hayatta 3 kadin tanimis o mukemmel olan karisi ve kizlari onlardaki marifet kimsede yok oyle dusunen bir adami ben degistiremem 5 tane ablasi var hic biriyle gorusmuyor sirf assagiladigi icin hepsini toplasan benim karimin yarisi etmezler demis halalar kusmusler ama kpderin umrunda bile degil halen daha kendini savunuyor

Sırf laf ya başka bir şey değil.. olaya bakar mısın kadındaki cesarete. Ailen iyi sabırlıymış kaldırmışlar laflarını, zaten kız ailesi genelde böyle olur. Dayan yavrum modundan çıkmış sizinkiler, kendi gözleriyle gördükleri şahit oldukları için sanırım. Şükret yine de kocanla aranız iyi sanıyorum. Kimi kocasından kimi kocasının ailesinden kimisi de her ikisinden çekiyor. Daha dertsiz bi insan görmedim ben.
Aslında bence gülmekte haklısın nedense komik de geldi bana kayınvaliden. Gidip anlatmaları falan ne bileyim daha böylesini duymamıştım. İyi yönü yok mu peki hiç tipik komik ve hakimiyet isteyen kv gibi geldi biraz bana :)
evet canim banada bazi yaptiklari cocukca geldiginden komigime gider oldu artik ailem artik istemiyor benim bu evliligimi bitir artik diye bi ara cok baski yaptilar cunku onlar kvalidemin anlattiklarini biliyorlardi ben hicbir sey anlatmadim simdi kvalide iyice asti kendini bende annem sorunca anlattim annemde babamda biz istemiyoruz sen ezildikce ezilip sinir hastasi olmussun bitir diyorlar ama bu kadar seyin icinde esim masum cunku oda pes etmis artik benim ailem sen ve cocuklarim diyor kvalidemin tek iyi yani cocuklara surekli siz dr avukat polis olcaksiniz gazi veriyor assasi kurtarmaz size yakismaz diye her daim demeleri en azindan kizimin derslerinin yukselmesine sebep oldu :KK68:

Kendi halini hali yikamaya verip kv ne hali yikamaya gitmn cok sacma. Annne ben ugrasmamak icin yikamaya veriyorum yikayamam valla de gec. Sanki gidip iki firca attin cokmu degerli oldun. Birak kussun simartma

Durun kızlar hemen bombardımana tutmayın burdamı inkar etcem yeminle unuttum tabiki oda mahsus yaptığımı zannetmiştir geçen bi randevum vardı onu bile unutmuşum yinede kaç kez özür diledim yok aynı afra tafra benim en çok bozulduğum konu ben ne yaşarsam yaşayım ben bileyim istiyorum ama o ne var ne yok anneme yatiştiriyo sanki kreşde yaramazlık yapmışda akşam oluncaya aileye söylerle yaaa oda öyle kaç kez dedim aynı tas aynı hamam

cnm unutmuş olabilirsin. bende geçen eşimle telde konuşuyordum o sırada oğlum ev telinden aradı bir dk dedim eşime anahtarını unutmuş oğlum onu attım balkondan fln sonra ev işine döndüm. aradan 5-10 dk geçti eşim aradı Allah Allah bu niye bir daha aradı diye söylendim kendi kendime. eşim dedi bekledim bekledim kapattım sonra teli dedi

nasıl unutursun inanamıyorum dedi:KK57:

evet canim banada bazi yaptiklari cocukca geldiginden komigime gider oldu artik ailem artik istemiyor benim bu evliligimi bitir artik diye bi ara cok baski yaptilar cunku onlar kvalidemin anlattiklarini biliyorlardi ben hicbir sey anlatmadim simdi kvalide iyice asti kendini bende annem sorunca anlattim annemde babamda biz istemiyoruz sen ezildikce ezilip sinir hastasi olmussun bitir diyorlar ama bu kadar seyin icinde esim masum cunku oda pes etmis artik benim ailem sen ve cocuklarim diyor kvalidemin tek iyi yani cocuklara surekli siz dr avukat polis olcaksiniz gazi veriyor assasi kurtarmaz size yakismaz diye her daim demeleri en azindan kizimin derslerinin yukselmesine sebep oldu :KK68:

ben evliliğinde çok büyük bir sorun göremedim cnm boşver sen küstüğü gibi barışır. sen eşine bak o sana iyiyse gerisine salla. annene şikayet etmesi hoş değil ama kendini gaza getirme boşver. burda ne konular ne kocalar ne kv ler okuyoruz. takma kafana. Mutluluklar

Hali yikarken nasil unutulur bende onu anlamiyom... bu neyin kafasi yaa..

Ben olsam halıları yıkamaya bile gitmezdim. Kayınvalideniz ona şükretsin bence surat yapacağına..

çok komiksin nası unuttun halı yıkandığını ya :)) o da bu kdr tafra yapmasın amann bu işler çok karışık. bi süre görmezden gel tavırlarını sonra düzelir de anneni arayıp niye şikayet ediyo allahım ya çocuk gibi

herkes gibi bende unutmuş olmanıza hayretler içerisinde kaldım...
ancak pek çok hastalıktan tedaviden ameliyattan bahsetmişsiniz, her birisi için geçmiş olsun diyorum...

peki merak ettiğim bir şey var,
yaşadıklarınız sonucunda böyle unutkan bir insan olduysanız, daha öncede bazı şeyleri unutuyorduysanız,
bu da bir nevi hastalıktır dolayısıyla bu hastalığınızdan kayınvalidenizin haberi yok mu?

bu arada ocağı da yemekte unuturum örneği hiç de sizin unutkan bir insan olduğunuza iyi bir örnek olmadı :)
pek çok kadının başına gelebilen bir durum bu ...
uç bir örnek değil yani ;)

her neyse kayınvalideniz yaşadığınız rahatsızlıkları bilmiyor mu?
madem sürekli bir şeyleri unutuyorsunuz etrafınızın da bunu normal karşılaması gerekirdi...
hatta bu kadar işe hevesli kayın valide sizi defalarca arayıp kızım ne yaptın unuttun mu hadi gel bekliyoruz vs demeliydi...

Evet üzücü olan öz annenize bile bu kadar sevecen, ılımlı, uyumlu olamayıp
bu elin anasını başınızı oturtuyor oluşunuz bence de..

Back
X