- 29 Eylül 2014
- 464
- 569
- 128
- Konu Sahibi magic girl
beni red ettigini soylememis torun icten pazarlikli sinsi birsey bizde red ettik dunur demis ben mal falan vermiyecem sende vermede anlasin anyayi demis cok utanc verici birsey baskasi anlatsa hadi canim derdim basima gelince soklara giriyorum bide oglum daha 9 yasindan yeni gun aldi ufacik cocuk o erkek cocuklarini sevmiyormus allah nasip etmis allahdan 1 tane oglumdan diyor fazlasi zarar olurdu diye dert yaniyor gordugune hergun ayri entirakalar nerden ne cikaracaklari belli degil inanki yoruldum artik yalniz kpederim bu laflari derken esimin yengesi yanimdaydi beni gulme krizi tuttu bayildim gulmekden kadinda sasirdi delirdi falan zannetmis niye guluyon dedi bilmem artik aglamiyorum kizdigimda guluyorum dedim agla agla pes ettim artik guleyim bari evet canim bildigin annemi ariyor turkiyeye gittigindede annemin evine gidip burda ne yasadik ne var ne yok destan gibi anlatiyormus sen kizini tanimiyorsun o varya ooo deyip basliyormus anlatmaya en sonki olayda annem demiski madem benim kizim bu kadar kotu soyluyecem gelsin geri dahada onaylamiyorum oglunla onun evliligini ben torunlarimada kizimada bakarim ama kizip gelmezsede onun bilecegi is kapimin acik oldugunu soylucem demis ayyyy x cim ben kizdigimdan uzuldugumden diyorum ne bosanmasi sacmalama olurmu oyle sey onlar ayri yapamazlar diye v.sssss sayiklamis durmus
Sırf laf ya başka bir şey değil.. olaya bakar mısın kadındaki cesarete. Ailen iyi sabırlıymış kaldırmışlar laflarını, zaten kız ailesi genelde böyle olur. Dayan yavrum modundan çıkmış sizinkiler, kendi gözleriyle gördükleri şahit oldukları için sanırım. Şükret yine de kocanla aranız iyi sanıyorum. Kimi kocasından kimi kocasının ailesinden kimisi de her ikisinden çekiyor. Daha dertsiz bi insan görmedim ben.
Aslında bence gülmekte haklısın nedense komik de geldi bana kayınvaliden. Gidip anlatmaları falan ne bileyim daha böylesini duymamıştım. İyi yönü yok mu peki hiç tipik komik ve hakimiyet isteyen kv gibi geldi biraz bana :)