- 28 Ağustos 2014
- 306
- 126
- 323
- Konu Sahibi magic girl
Nasil unuttunuz ya aman bosverin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ipekcim ben onlara gelin oldugumda daha 18 yasim bitmemisdi 3 gun sonra 19 yasina girdim yabanci ulkede esimin babasini baba bildim cunku onlardan baska kimsem yoktu onlara sigindim ben tum ictenlikle masum kiz cocugu gibi sevdim ayni sekilde annesini ya ablalarini hicbir kotuluk beslemeden hicbir karsilik beklemeden sevdim takiiii bakdim ben ne yaparsam yapayim gorumcem surekli bizim eslerimiz ailemizin gozunder ocu sen bitanesin senin maskeni dusurcez dediler o gunden sonra gorumcemler agladilar sizladilar kvalidemle kpderim bana karsi tavir aldilar kilzarinin agzina bakip yalandan hasta numarasi yapmalar kendilerini yerleremi atmadilar sinir krizi gecirip bi sekilde esimle beni anne babasindan ayri dusurduler surekli dusmanmisiz gibi bakiyorlar bize ayni sekilde kendi canlari kanlari ogullarina karsida oyleler birde surekli dizi izleyip esimle kiyasliyorlar bak bizm oglanda ablalarinin arkasindan is cevirir mallarimizi alip bize sokaga atar surekli ama esimde uzak duruyor inan bende yoruldum verdigim degeri karsiligi koca bir 0artik sevmesinler cunku bende onlari zerre kadar sevmiyorum ama ihtiyazlari oldugu heran kosa kosa giderim cunku esim icinHer şey karşılıklı, sevdiğin kadar sevilirsin..
Senin de niyetin ona uygun değil mi sence?
arkadasim bunu ne esim ne ben diyemeyiz yeryuzunde savas cikarir kvalide aman birak girsin girsinde bide ona takmasin kafayi zaten herseye takik bide ona takar neme lazim girsin varsin istedigi kadar yeni evlendigimizde dedik bizim evimiz biz aldik yatakodasi takimini istedigimiz gibi gireriz dediler simdi ayri eve cikdik takim degisdi ama onlarin beyinleri degismedi girsinlerde satasmasinlar amaninYatak odana kimseyi sokma önce eşinle konuş onayını aldıktan sonra kv nede Budurumdan hoşlanmadığını belirt
cutemom inanki unuttum unutmasam Numara yaptim derdim kimden korkacam yahuuuu ciddi ciddi unuttum kizlar buna takdiniz benim sorum unuttugum degilki bende insanim sonucda aklimdan cikmis olamazmi teknoloji bile cokmuyormu ne yapayim artik iki kez ozur diledim ve pes ettim bekliyelim bakalim ne zaman bariscak sultanimizunutmuş nuramasımı yaptınız?
cidden unuttugunuzu düşünemiyorumda
yanı bence su aka aka yolu bulurcutemom inanki unuttum unutmasam Numara yaptim derdim kimden korkacam yahuuuu ciddi ciddi unuttum kizlar buna takdiniz benim sorum unuttugum degilki bende insanim sonucda aklimdan cikmis olamazmi teknoloji bile cokmuyormu ne yapayim artik iki kez ozur diledim ve pes ettim bekliyelim bakalim ne zaman bariscak sultanimiz
ciddi ciddi unuttum canim aman ne yapayim bea pohpohladik dahada bekliyo sanki kendi 4&4lukde o barissin bende anneme sikayet ettin diye bi kuseyimde gorsun kusmek nasil oluyoramann hepsi boyle bunlarin salla benimki her bi seye kusmeye cok merakli biktim artikk
aman canim ne dusunurse dusunsun yeter artik ne yapsam yaranamiyorum ne anlarsa anlasin bendede hata var yok degil madem unuttun ne gidiyon ozur diliyonda havalara sokuyon kadini simdi dahami iyi oldu sankiyanı bence su aka aka yolu bulur
tabı sızde ıyı nıyetlısenız dıyecektım
yanı unutmus numarası yapıyorsanız karsınızdakılerde cocuk degıl anlarlar netıcede
inanki beni cok iyi anladin aynen boyle bir kvalidem var bendede yapamam deme gibi kabiyetim yok evet cok sizlaniyor ediyor ama herseyi o yapmaya ugrasiyor valla burda topa tutulcam ama yaparkende surekli kpederime ayseyi fatmanin yapmadigini onun mukemmel kadin oldugunu ima ediyor surekli kolu komsunun kadinlari anlatip kendini ballandiriyor ne zevk aliyorsa
canim o bizim yatak odasina bize gelip girmeden gitmez allah korusun kalp krizi gecirir dolaplar yatak herseyi testen gecirmezse olur o sebebide ben olurum neme lazim onun namaz odasi bizim yatak odasidir yillardir hic degismedi emrivaki konusunda ilk yillar hep sordum bana emredemezsiniz diye yapariz sen bu evin gelinizin deyip sacma sapan cvplar sundular onume bende pes ettim evet anneme herseyi ama herseyi yetistiriyor soylemeye utaniyorum ama turkiyeye gittiginde ablamla kardesim evden koymuslar ama halen pes etmedi
ipekcim ben onlara gelin oldugumda daha 18 yasim bitmemisdi 3 gun sonra 19 yasina girdim yabanci ulkede esimin babasini baba bildim cunku onlardan baska kimsem yoktu onlara sigindim ben tum ictenlikle masum kiz cocugu gibi sevdim ayni sekilde annesini ya ablalarini hicbir kotuluk beslemeden hicbir karsilik beklemeden sevdim takiiii bakdim ben ne yaparsam yapayim gorumcem surekli bizim eslerimiz ailemizin gozunder ocu sen bitanesin senin maskeni dusurcez dediler o gunden sonra gorumcemler agladilar sizladilar kvalidemle kpderim bana karsi tavir aldilar kilzarinin agzina bakip yalandan hasta numarasi yapmalar kendilerini yerleremi atmadilar sinir krizi gecirip bi sekilde esimle beni anne babasindan ayri dusurduler surekli dusmanmisiz gibi bakiyorlar bize ayni sekilde kendi canlari kanlari ogullarina karsida oyleler birde surekli dizi izleyip esimle kiyasliyorlar bak bizm oglanda ablalarinin arkasindan is cevirir mallarimizi alip bize sokaga atar surekli ama esimde uzak duruyor inan bende yoruldum verdigim degeri karsiligi koca bir 0artik sevmesinler cunku bende onlari zerre kadar sevmiyorum ama ihtiyazlari oldugu heran kosa kosa giderim cunku esim icin
canim tek parca halinde ozetlemissin evet aynen dedigin gibi cocuk yasda gittim yuvam bildim ben onlari sevip sevilmek istedim cokmu sey istedim ve ben hicbir olayi aileme anlatmazken bunun surekli anneme gunluk rapor vermesi beni gercekden uzuyor annemle babam tutturuyor seni uzuyorlar 10 cocugunda olsa gel biz sana bakariz ne boyle bunlarmi cekilir diyo annem en son gittigimde panik atak gecirdim annemde babam benden fazla agladilar biz seni boyle gondermedik delilerin icinde kalmissin gitme dediler sana ev veririz cocuklarinda kendi ayaklari uzerinde durana kadar biz bakariz diye yalvardilar anne ben onlar icin degil esim icin gidiyorum o cok iyi hem cocuklarim mutsuz olurlar anne baba bir arada olmazsa dedim oyle yolladilar ama surekli don gel diyorlar bende artik yok oyle birsey diyorum hasta o demeye basladim son zamanlar bide torununu red ettigini anneme babama soylemis biz yetmedik bide onlara anlatmis kvalidem ben utaniyorum onlarin Adina surekli aileme karsiCanım benim buralardan çıkardığım şu, evet anlaşamıyorsunuz ama küçük gelin gitmişsin, yine de onlar seni sevsin istiyorsun. Haklısında. Muhabbetin güzel olduğu anne baba bildiğin insanlarla olmak bir başka olur tabii. Kayınvaliden tahmin ettiğim gibiymiş, kendi egosu tatmin oluyor işte, ne cefakar ne becerikli kadın denildiğinde.
Bunda çok da kötü bir şey yok, inan bu yapı meselesi, gayet iyi anlıyorum. Rahatsız edici mi evet ama cidden yapı meselesi, olduğu her yerde hakimiyeti olsun istiyor.
Ayrı evde oturuyor olmanıza çok sevindim. Bence zaten kayınvalidene göre değişiyor kayınpederinin de tutumu. O çocuğu reddetme meselesine sinir oldum ben aslında. Erkekler kendi annelerine çok düşkün olurken gelinleriyle torunlarının arasındaki ilişkiyi basite indirgiyorlar. Halbuki kendi anneleriyle ilişkileri de genelde böyle oluyor. Torun en çok dedeyi babaanneyi sevecek gibi bir şey yok yani. İnsanın en başta anne babası, kardeşi gelir kendi bir aile kurana kadar. Sonra kendi ailesi, kendi çocukları..
Görümcenlerle görüşmen çok gerekmiyorsa görüşme derim. İnan bu olayları arkaya atıp takmamanın yolu da takmıyormuş gibi davranmaktan geçiyor. Halıları tek başına mı yıkamış "Aman anne çok hoşsun, çok becerikli kadınsın mis gibi yapmışsın zaten bi dahakine unutmam kusura bakma artık" de ve geç mesela. Olayları ciddiye almamak karşındakiyle çatışmamak en iyi çözüm, yapısını değiştiremezsin maalesef..
Şu ayrıntılar da olmasaydı %90 sonuç bir şekilde aynı yere gelecekti. Herkesin senaryosu farklı ama sonuç aynı.ipekcim ben onlara gelin oldugumda daha 18 yasim bitmemisdi 3 gun sonra 19 yasina girdim yabanci ulkede esimin babasini baba bildim cunku onlardan baska kimsem yoktu onlara sigindim ben tum ictenlikle masum kiz cocugu gibi sevdim ayni sekilde annesini ya ablalarini hicbir kotuluk beslemeden hicbir karsilik beklemeden sevdim takiiii bakdim ben ne yaparsam yapayim gorumcem surekli bizim eslerimiz ailemizin gozunder ocu sen bitanesin senin maskeni dusurcez dediler o gunden sonra gorumcemler agladilar sizladilar kvalidemle kpderim bana karsi tavir aldilar kilzarinin agzina bakip yalandan hasta numarasi yapmalar kendilerini yerleremi atmadilar sinir krizi gecirip bi sekilde esimle beni anne babasindan ayri dusurduler surekli dusmanmisiz gibi bakiyorlar bize ayni sekilde kendi canlari kanlari ogullarina karsida oyleler birde surekli dizi izleyip esimle kiyasliyorlar bak bizm oglanda ablalarinin arkasindan is cevirir mallarimizi alip bize sokaga atar surekli ama esimde uzak duruyor inan bende yoruldum verdigim degeri karsiligi koca bir 0artik sevmesinler cunku bende onlari zerre kadar sevmiyorum ama ihtiyazlari oldugu heran kosa kosa giderim cunku esim icin
hic canim yaaa gittim utana sIkila optum elini cok buyuk hata yapmisim gibi sonra bidaha gittim birseyler hazirlayip cok buyuk suc islemisim gibi hic konusmadi gozlugunun altindan beni dikizliyordu birkac kez denk geldik bunlar yetmezmis gibi bide beni afetmesi derdine dustum heeeUnutsanız ne olur unutmasanız ne olur
Sanki mecbursunuz kayınvalidenin halılarını yıkamaya da, unutmuş numarası yapmak kötü oluyor
Baştan gitmeniz bile sizin iyiliğinizden, mecburiyetinizden değil
Bir de o kadar laf etmiş size, hala elini öpmek derdindesiniz
canim tek parca halinde ozetlemissin evet aynen dedigin gibi cocuk yasda gittim yuvam bildim ben onlari sevip sevilmek istedim cokmu sey istedim ve ben hicbir olayi aileme anlatmazken bunun surekli anneme gunluk rapor vermesi beni gercekden uzuyor annemle babam tutturuyor seni uzuyorlar 10 cocugunda olsa gel biz sana bakariz ne boyle bunlarmi cekilir diyo annem en son gittigimde panik atak gecirdim annemde babam benden fazla agladilar biz seni boyle gondermedik delilerin icinde kalmissin gitme dediler sana ev veririz cocuklarinda kendi ayaklari uzerinde durana kadar biz bakariz diye yalvardilar anne ben onlar icin degil esim icin gidiyorum o cok iyi hem cocuklarim mutsuz olurlar anne baba bir arada olmazsa dedim oyle yolladilar ama surekli don gel diyorlar bende artik yok oyle birsey diyorum hasta o demeye basladim son zamanlar bide torununu red ettigini anneme babama soylemis biz yetmedik bide onlara anlatmis kvalidem ben utaniyorum onlarin Adina surekli aileme karsi
beni red ettigini soylememis torun icten pazarlikli sinsi birsey bizde red ettik dunur demis ben mal falan vermiyecem sende vermede anlasin anyayi demis cok utanc verici birsey baskasi anlatsa hadi canim derdim basima gelince soklara giriyorum bide oglum daha 9 yasindan yeni gun aldi ufacik cocuk o erkek cocuklarini sevmiyormus allah nasip etmis allahdan 1 tane oglumdan diyor fazlasi zarar olurdu diye dert yaniyor gordugune hergun ayri entirakalar nerden ne cikaracaklari belli degil inanki yoruldum artik yalniz kpederim bu laflari derken esimin yengesi yanimdaydi beni gulme krizi tuttu bayildim gulmekden kadinda sasirdi delirdi falan zannetmis niye guluyon dedi bilmem artik aglamiyorum kizdigimda guluyorum dedim agla agla pes ettim artik guleyim bari evet canim bildigin annemi ariyor turkiyeye gittigindede annemin evine gidip burda ne yasadik ne var ne yok destan gibi anlatiyormus sen kizini tanimiyorsun o varya ooo deyip basliyormus anlatmaya en sonki olayda annem demiski madem benim kizim bu kadar kotu soyluyecem gelsin geri dahada onaylamiyorum oglunla onun evliligini ben torunlarimada kizimada bakarim ama kizip gelmezsede onun bilecegi is kapimin acik oldugunu soylucem demis ayyyy x cim ben kizdigimdan uzuldugumden diyorum ne bosanmasi sacmalama olurmu oyle sey onlar ayri yapamazlar diye v.sssss sayiklamis durmusBuna daha da şok oldum. Annenizi arayıp nasıl konuşuyor bunları acaba inan ki çok merak ettim. Alo sizin kızınız böyle böyle yaptı biz de reddettik torunla gelini oh oldu mu diyor.
Nasıl anlatılır böyle bir mevzu arayıp anlamıyorum. Hani ben basta annenizle karsılıklı hoş beş kıvamında dert yanıyor gibi düşündüm ama bu daha farklıymış. Bildiğin arayıp annenize olayı anlatıyor yani... pes..
valla bizde bu kafa varken ozellikle bende daha cok senoryalar cikar ne diye bu kadar lacka oluyoruz ilk gunden tanimadigin etmedigin insanlarla kardesime bile daha sozluyken kvalidesi atip tutuyor sukadar param var ev alip dayayip doseyecegim parmagina yuzugu bir takti bi Sabah kvalidesi ariyor bizim durumlar kotu 3 yil birlige alcam seni ben nerde diyecem kardesimde ne zaman ayri eve hazir olur senin oglun o zaman bende hazir olurum evlilik icin benim acelem yok demis ben oylemiydim her dediklerine evet dedim 2 odali eve birlige gelin gittim bile bile lades dedim ne oldu ve malesef etrafima bakiyorum benim kafadan olan herseye evet diyenler hep ezilen turk kadinlari hep ayni son sonuc olarak anladimki kimse benim annem babam degil olmadi olmayacakdaŞu ayrıntılar da olmasaydı %90 sonuç bir şekilde aynı yere gelecekti. Herkesin senaryosu farklı ama sonuç aynı.