• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalidem bana kusmus

ya niye böyle düşünüyorsunuzki boşver küserse küssün barışırsa barışsın gibi eşine söyleseydin ne gerek var die kayınvalidene söylemek yerine bak biz halıları yıkattık tertermiz oldu anneminkileride yıkatalım kadıncağız yorulmasın die aynı şekil banada kayınvalide der gel halı yıkamaya çağırır evleri 5.ci katta ben yukarda dururum mutlugu açıp kapamak için o aşağıda tek basına halı yıkar kaç defa dedim gel yıkatmaya verelim die istemio halıyada elimi sürmemi istemez komşular görürde ne der die senin kaynana bi acaipmişşşş:KK48:

ellanazzz canim kvdemle kpderim gelinlerle kafayi bozmuslar zaten ben alisdim artik bunlar normal laflari daha neler yapiyo bunlar bir bilseniz ogluma 2 hafta once gel bizde kal dediler oda ben annesiz kalmam hicbir yerde dedi diye kpder geldi red ettim seni torunlukdan malimdan zinik alamazsin benim arabamada bundan sonra ananda dahil binmeyin dedi o kadar cok lafin icinde en dokunani buydu onun harici takmiyorum
Allah sabır versin canım.
Ben bu kadar yüzgöz olunmasına karşıyım.
Hele kayınpederin o kadar bosboğazki hayret ettim ben. Hiç yakıştıramıyorum kelli felli insanlara , küçücük cocuğa ettiği lafa bak.
Kolaylıklar dilerim canım.
Çok zor valla durumun.
Allah yardım etsin sana.
Sabrına hayran kaldım.

slm kizlar 3 gun once kayinvalidem aradi sera cocuklari okula birakinca gel halilari yikacagiz dedi. Bende aman anne bosver yikamayi bunu yapan insanlar var makineyle mis gibi hemde hemencicik kuruyor yika kaldir ser uzun is dedim dedigi laf zamana cocugu incilerin dokulmez yarin gel yikacagiz ben oyle yikamadan elimle rahat etmem dedi kapatti cocuklari birakdim gittim kvdem cikarmis ne kadar halisi varsa islatmis bende iki firca attim esimde oooo kizlar toplanmis hali yikama partisimi yapiyorsunuz diye takildi ahhhh oglum git sizin yatak odasindaki halilarida getir dedi esimde niyekiiii onlari biz daha yeni yikattik dedi aman onlar ne anlar yikamadan gelinde bi bez surmez gecen namaz kilarken kirli duruyordu dedi :mad:yaaaaaaaaaaallllllaaaaaaannn sirf beni assagilamak birsey bulmak icin dedi bende iyi ozaman o simdi anlamaz ben gidip alip geleyim dedim esimle cikdik gidis o gidis anacim ben unut hali yikandigini yeminle unuttum teeee aksam karanligi olmus amannniinnn diye buyuk bir sanciyla hatirladim cocuklari aldim okuldan gittim bakdim halilar serilmis kuruma derecesine gelmis kpder cikdi kapiya ne oldu hem ise yaramiyon hemde yemek yemegemi geldiniz dedi birsey demeden tos tos oturan kvdemin elini opup boynuna sarildim vallahi anne unutmusum dedim bende yedim dedi yinede icim rahat etmedi birseyler yapip goturdum ben yemem dedi koydu masanin ustune kim istedide yapmissin dedi seni bugun kirdim yaa annecim onun icin dedim biz bu gelinlerden cok cekiyoruz aliskiniz dedi:mad: yuzume bile bakmadi kalkdim geldim kadin yemimis yutmamis annemi arayip turkiyeye beni sikayet etmis annemde bosver bebis oonun yaptigini 5 yasindaki cocuk yapmaz dedi takma dedi ama yok kadin hic konusmuyor birde cocuklarla falan sitemli laflar yolluyor bana ne yapayim kizlar artik yaaa iyiki 1-0 galip geldi heeee :KK11:artik bende pohpohlamam yeterrrrrr yaaaaaa:p anami bu kadaar pohpohlasaydim en degerli cocugu ben olurdum heee:63:sizcede artik hicbirsey yapmayim degilmi ?
Şaka gibisin.

Başından yıkamaya gitmeyecektin.

Evden halıları almaya gittiğin zaman kaçmak istediğin çok belliydi. Altından ne çıkacak acaba demiştim.

Nasıl unutabilirsin ki?

Eve gittiğinde neden gittiğini falan unutmuş olman mümkün değil.

Bence biraz daha dürüst yazıp, bilerek gitmediğini söyleseydin daha objektif yorumlar alırdın.

Emri vaki yapıp geleceksin demesi yanlış.
Ama sen de gelemem dememiş gitmişsin.
Kendi halini almak için eve gidip halı alacağını nasıl unutuyorsun anlamadım.
Kayınvaliden bozulmakta haklı ve açıkçası bana unutma konusu inandırıcı gelmedi...

kayınvaliden tavrında haksız ama sen başta unuttup yazıp sonrada işine gelmeyenler yorumlar görünce yok hastalıktanm yok ilaçtan unutuyorum demen çok saçma.nedenini en baştan yazda ona göre yorum yapalım
sadece kv değil burdaki hiç kimse inanmamış sana

Cok güldüm ya, okurken. Ama dogrusu hic inanmadimm canim, unutman veya unutabilmen cok ilginc.
Neye kiziyorum biliyormusun? Tabiki sen kendince mecbur degilsin diye düsünüyorsun, ama büyüklere saygi gösterilir., Yapma yap demiyorum ama gercek ol. Yani dürüstce yok annem simdi ben eve gidip onu getiremem ama senin halilari yikarim bir güzel desen, canim feda.
Ne varki güle oynaya bir insani mutlu etseydin ? Her iki tarafda mutlu olacakti.
Ama ben hep sunu derim, bugün bana, yarin sana. Yani ne ekersen onu bicersin. Günün birinde sende yaslnadiginda aynisini gelinin sana yapsa ne yaparsin sence ?

Takma boşver sen kendi sağlığına bak.
Neden ameliyat oldun bir kaç kezo_O
Takma boşver sen kendi sağlığına bak.
Neden ameliyat oldun bir kaç kezo_O
lilyana canim ben cok espirili civil civil bir insandim ne zaman evlendim hepsi bir cirpida gitti icimdeki cocugu oldurduler surekli 40 derece ates yuruyememe asiri dozda kemik agrisi veeee sonu yogun bakim drlar ben anlatmadigim icin ne yasadiklarimi onlarda bademciklerimi aldilar ardindan burundan nefes alamiyorum diye genizetini aldilar sonra ameliyatla uc gomulu disimi aldilar iki defada dikis atarak yine duzelmeyince kulakdan ameliyat oldum asiri agrim var diye sonra bitmeyen migren agrisi tedavisi en sonunda panik atak hastasi oldum cikdim 1 ay iyisem 2.ay hastanede gecti 2 yil boyunca olu gibi buz gibi yogun bakim bolumunde kimsesiz zavalli gibi esim cocuklarin basinda kvdemde an

lilyana canim ben cok espirili civil civil bir insandim ne zaman evlendim hepsi bir cirpida gitti icimdeki cocugu oldurduler surekli 40 derece ates yuruyememe asiri dozda kemik agrisi veeee sonu yogun bakim drlar ben anlatmadigim icin ne yasadiklarimi onlarda bademciklerimi aldilar ardindan burundan nefes alamiyorum diye genizetini aldilar sonra ameliyatla uc gomulu disimi aldilar iki defada dikis atarak yine duzelmeyince kulakdan ameliyat oldum asiri agrim var diye sonra bitmeyen migren agrisi tedavisi en sonunda panik atak hastasi oldum cikdim 1 ay iyisem 2.ay hastanede gecti 2 yil boyunca olu gibi buz gibi yogun bakim bolumunde kimsesiz zavalli gibi esim cocuklarin basinda kvdemde an
Ay deme çok geçmiş olsun ya o_O

Kızlar yeminle yalan söylemiyom unuttum ister inanın ister inanmayın günahıma giriyorsunuz evet hastalık altına sığınıp unutkanlık demiş olabilirim ama tekrardan diyorum unuttum kiii gittim bide 2 defa özür diledim kaldıki kayınvalidemin tek iyiliği geçmiş bir insan değil bana yinede seve seve koşarım sonuçda eşimin ailesi tamam unutmam aptallıkdı ama onun yaptığıda kırıcı değilmi hem özürümü kabul etmiyor bide anneme şikayet ediyor

Kızlar yeminle yalan söylemiyom unuttum ister inanın ister inanmayın günahıma giriyorsunuz evet hastalık altına sığınıp unutkanlık demiş olabilirim ama tekrardan diyorum unuttum kiii gittim bide 2 defa özür diledim kaldıki kayınvalidemin tek iyiliği geçmiş bir insan değil bana yinede seve seve koşarım sonuçda eşimin ailesi tamam unutmam aptallıkdı ama onun yaptığıda kırıcı değilmi hem özürümü kabul etmiyor bide anneme şikayet ediyor
Peki eşinle eve gittiğin zaman “ya ben neden eve geldim?”

“ben sabah ne yapıyordum?” gibi soruları sormuyor musun?

Çocukları okuldan almayı da unutman lazım böyle bir şeyi unutuyorsan.

Anlık unuttun diyelim kuruma aşamasına gelene kadar hiç mi aklına gelmedi?

slm kizlar 3 gun once kayinvalidem aradi sera cocuklari okula birakinca gel halilari yikacagiz dedi. Bende aman anne bosver yikamayi bunu yapan insanlar var makineyle mis gibi hemde hemencicik kuruyor yika kaldir ser uzun is dedim dedigi laf zamana cocugu incilerin dokulmez yarin gel yikacagiz ben oyle yikamadan elimle rahat etmem dedi kapatti cocuklari birakdim gittim kvdem cikarmis ne kadar halisi varsa islatmis bende iki firca attim esimde oooo kizlar toplanmis hali yikama partisimi yapiyorsunuz diye takildi ahhhh oglum git sizin yatak odasindaki halilarida getir dedi esimde niyekiiii onlari biz daha yeni yikattik dedi aman onlar ne anlar yikamadan gelinde bi bez surmez gecen namaz kilarken kirli duruyordu dedi :mad:yaaaaaaaaaaallllllaaaaaaannn sirf beni assagilamak birsey bulmak icin dedi bende iyi ozaman o simdi anlamaz ben gidip alip geleyim dedim esimle cikdik gidis o gidis anacim ben unut hali yikandigini yeminle unuttum teeee aksam karanligi olmus amannniinnn diye buyuk bir sanciyla hatirladim cocuklari aldim okuldan gittim bakdim halilar serilmis kuruma derecesine gelmis kpder cikdi kapiya ne oldu hem ise yaramiyon hemde yemek yemegemi geldiniz dedi birsey demeden tos tos oturan kvdemin elini opup boynuna sarildim vallahi anne unutmusum dedim bende yedim dedi yinede icim rahat etmedi birseyler yapip goturdum ben yemem dedi koydu masanin ustune kim istedide yapmissin dedi seni bugun kirdim yaa annecim onun icin dedim biz bu gelinlerden cok cekiyoruz aliskiniz dedi:mad: yuzume bile bakmadi kalkdim geldim kadin yemimis yutmamis annemi arayip turkiyeye beni sikayet etmis annemde bosver bebis oonun yaptigini 5 yasindaki cocuk yapmaz dedi takma dedi ama yok kadin hic konusmuyor birde cocuklarla falan sitemli laflar yolluyor bana ne yapayim kizlar artik yaaa iyiki 1-0 galip geldi heeee :KK11:artik bende pohpohlamam yeterrrrrr yaaaaaa:p anami bu kadaar pohpohlasaydim en degerli cocugu ben olurdum heee:63:sizcede artik hicbirsey yapmayim degilmi ?

Gelinmiyiz hizmetçimi belli değil boşversene küserse küssün. baba evinde annelerimize burun kıvırırdık da küsmezdi garibler. bunlara ne oluyo boşverrrr..

vala "unuttum" durumu bana da hiç inandırıcı gelmedi.
Kadını yarı yolda bırakmış gibi olmuşsun.
Kaldı ki kv nin halılarını neden yıkıyorsun?
yani sırf onun içi rahat edecek diye hem kendisini hem beni yormasına izin vermezdim ben olsam.
bu kadar kullandırmayın kendinizi, yaranamazsınız.

K.v.iliskin cok lacka.seni arayip rica etmiyor.musaitmisin degilmisin gibi kibar degil.sanki temizlikci tutmus gibi emrivaki yapiyor.temizlikciye bile boyle konusulmaz.

Valla kusura bakmayın da insan bir 5 dk yuıkarı halıları almaya gidip nasıl unutur halı yıkandığını ne işiniz vardı ki evde unuttunuz zaten halılarınızı almaya gitmemiş miydiniz nasıl unutuyorsunuz öyle işime geldi demiyorsunuz da buna kim inanır bende biriyle iş yapsam o kişi 5 dk diye gitse sonra ayy unuttumm dese yemem yani ayrıca eşiniz yanınızda değil miydi sera halı yıkayacaktınız unuttun mu halıları alıp gidecektik demedi mi ne alaka yani. Bu unutulacak bir şey değil ki. Bozulmakta haklı kaynanan ya daha doğru düzgün bir bahane bulup hiç gitmeyecektin gittiysen de ki fırça atıp ay halıları alıp geleyim deyip ortadan kaybolmayacaktın.

unutmak?? bence bize karşı dürüst olun. siz unuttuysanız eşinizde mi unuttu.

tabiki halı yıkamaya mecbur değilsiniz ama oraya kadar gitmişsiniz eve halı almaya gelme bahanesiyle resmen kadını kandırmışsınız. bence küsmekte haklı. baştan hiç gitmeseydiniz bu kadar garip olmazdı bence.

Kayınvalidenizin sizi arayıp emrivaki yapması hiç hoş değil, rica eder sizde müsaitseniz ve yardım etmek istiyorsanız gidip yardım edersiniz. Tek başına yıkayamıyorsa halı yıkama fabrikaları var oraya verir yıkatır, ben hem tek başıma yıkayamam hem de fabrikada yıkatmam demek de hoş değil, ben de 2 çocuklu çalışan bir bayanım, halı yıkamaya ne vaktim ne de gücüm var o yüzden yıkamaya veriyorum, kayınvalidem birkaç kez birlikte senin halıları da benimkileri de yıkayalım demişti, bende anne yıkatıyorum hem yerim müsait değil, hem de açıkçası bu kadar koşturmanın içine bir de halı yıkama işini sıkıştıramayacağım dedim artık o da yıkamaya veriyor. Sizin de halıları almaya gidip de unutmanız hiç inandırıcı gelmedi. Belli ki kaçmak istemişsiniz, eşinize demiş kayınvalideniz getir diye siz hemen sen halledemezsin bende geleyim demişsiniz, eşiniz de halıları getirebilirdi evden sanırım. Hadi siz unuttunuz eşiniz nasıl unuttu eşinizde de mi unutkanlık hastalığı var. Gerçekten inandırıcı değil.

kizlar kac kez yazdim esim hani ablamlarda gelceklerdi neden gelmediler annem neden tek senin ustune yikiyor butun isleri herzaman boyle neden hep yaparim diyorsun deyip firca atti gitti ustelik evimiz birbirimize uzak cok yakin degil eskiden 2 sokak otede otururduk simdi uzagiz evet bazi arkadaslar yazmis kactigimi zannetmistir diye ben zaten oyle anlasilmisimdir diye ve olayin oyle olmadigini aciklamak icin ve yaptigimin hata oldugunu anladigim icin gittim keske gitmeseydim pisman oldum iyice havalara kalkti totosu iyiki hayatinda birkere hakli oldu suc benim ben okadar seyler yasadigimda yaptigim buyuk konusmanin bedeli onlar neyin var diye sormadilar buda bu olsun bak bir islerine elimi surcemmi dedim ama sozde kaldi hep kostum kosuyorumda

Halı yıkamacılara güvenmiyorsa kimseye bela olmadan kendi yıkasın.
Unuttum demeniz inandırıcı olmamış, ama onun annenize şikayet etmesi hiç şık olmamış.
Biraz mesafe zarar değil yarar getirir.

Back