• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalidem bana kusmus

Hadi siz unuttunuz eşiniz neden sizi uyarmadı?
Kayınvalideniz sizi küçük düşürücü kelimeler kullanıyor siz annecim özür dilerim mi diyorsunuz
bu söylediklerinizle daha çok suç bastırmış gibi olmuşsunuz

Kayınvalidenizin sizi arayıp emrivaki yapması hiç hoş değil, rica eder sizde müsaitseniz ve yardım etmek istiyorsanız gidip yardım edersiniz. Tek başına yıkayamıyorsa halı yıkama fabrikaları var oraya verir yıkatır, ben hem tek başıma yıkayamam hem de fabrikada yıkatmam demek de hoş değil, ben de 2 çocuklu çalışan bir bayanım, halı yıkamaya ne vaktim ne de gücüm var o yüzden yıkamaya veriyorum, kayınvalidem birkaç kez birlikte senin halıları da benimkileri de yıkayalım demişti, bende anne yıkatıyorum hem yerim müsait değil, hem de açıkçası bu kadar koşturmanın içine bir de halı yıkama işini sıkıştıramayacağım dedim artık o da yıkamaya veriyor. Sizin de halıları almaya gidip de unutmanız hiç inandırıcı gelmedi. Belli ki kaçmak istemişsiniz, eşinize demiş kayınvalideniz getir diye siz hemen sen halledemezsin bende geleyim demişsiniz, eşiniz de halıları getirebilirdi evden sanırım. Hadi siz unuttunuz eşiniz nasıl unuttu eşinizde de mi unutkanlık hastalığı var. Gerçekten inandırıcı değil.
canim bizimki sormaz isim var desemde ver yansin yapar kpderde hemen esimin isyerine sikayete gider cocuk gibiler kvdemde annemi arar yillardir bu boyle asla sormaz rica etmez gelinler mecbur kardeslerinin gelinleri artik yardima gelmiyorlarmus kvalidem temizlik yaparken diye ben yeni evlendigimde demedigi kalmiyordu sureklide haram zikkim olsun babamin mallari onlara diye hergun ama hergun beddua ediyordu kendisi lackaligi cok seviyor sadece bana karsi degil dunku tanidigi insanlara bile hemen isim takip basliyor saydirmaya birgun dayak bile yemisler birinden karakolluk olmuslar kayinpederle

Hadi siz unuttunuz eşiniz neden sizi uyarmadı?
Kayınvalideniz sizi küçük düşürücü kelimeler kullanıyor siz annecim özür dilerim mi diyorsunuz
bu söylediklerinizle daha çok suç bastırmış gibi olmuşsunuz
aynen dahada batirdim kendimi keske ozurdilemeseydim bari kacti derdi bukadarda zoruma gitmezdi esim konusunda yazdim cvp olarak o gitti zaten benim gidip gitmedigimi o nerden bilsin

Nasıl unuttun ki çok ilginç ben olsam bende inanmazdım unuttuğuna.

ama kayınvalidende de büyük suç var emrivakiyle halı yıkatmaya kalkıyor hoş değil.

aynen dahada batirdim kendimi keske ozurdilemeseydim bari kacti derdi bukadarda zoruma gitmezdi esim konusunda yazdim cvp olarak o gitti zaten benim gidip gitmedigimi o nerden bilsin
Başta halı yıkamaya çağırdığında siz yıkamaya verelim demeseydiniz unuttuğunuza inanırdı

Halı yıkamacılara güvenmiyorsa kimseye bela olmadan kendi yıkasın.
Unuttum demeniz inandırıcı olmamış, ama onun annenize şikayet etmesi hiç şık olmamış.
Biraz mesafe zarar değil yarar getirir.
evet keske ama gercekden unuttum ama isim cikdi acil deseydim daha iyi olurdu gibi sanki ama oyle bi kadinki yeminle arastirir bulur cikarirdi ortaya nereye gittin ne yaptin kizlariyla aninda galip dervislige soyunup cikarirlar bu dafada yalanci konumuna duserdim en azindan rabbim biliyor unuttugumu sizlerde inanmamakda haklisiniz annem bile keske istemiyorsan gitmeseydin dedi anne gercekden degil inanki unuttum cunku Sabah erken bi saatti bende eve gidince daha kahvalti masasi duruyordu dur onu bunu yapayim derken hem vakit gecmis hemde unutmusum dedim annemde ben seni tanirim dogrudur ozaman dedi annem bile oyle dusundu olabilir insaniz sonucda

Ama şu gerçekki halı yıkamaya gönderiyoruz kirli geliyor. Nasıl yıkıyorlar anlamıyorum.. :D
canim bizim burda eve geliyorlar gayette temiz yikiyorlar sikayet edilirlerse is yerleri bile kapanir kanunlar agir o yuzden cok ozeniyorlar kvalidemi ben cozemedim eve bulasik makinesi alin diye tutturdu cocuklari para toplayip aldilar bakdim elinde yikiyor ben yikarim anne dedim misafir vardi sonrada dedimki makine bozukmu niye kullanmiyon yooooo dedi tak tak makineye vurarak cok sukur calisiyor ama elektrigi sen odemiyon demi kizim dedi:KK57:daha cok seyler robotu var kullanmiyo elektrik gidiyormus kutusunda durur mini pizza firina var 10 yildir kutuda fritoz kimseyede vermez oylece saklar :KK22:tuhaf biri benim gibi makineyide bulmus elektriksiz ne gerek var ki elektriklileri kullanmaya:63:

Canım unuttun yada unutmadın seni çagırış şekli hoş değil halıların hakında söylediği ve sonrasında takındığı tavır anneni araması hiç hoş değil heleki kayın pederinin tutumu hiç şik değil sen üzerlerine düştükce durum dahada ciddi hal alacak umursama küstügü gibi barışır

Bence kayınvalidenler her şeyi abartıyorlar. Çocuğunu torunluktan reddetme falan bana abartı ve anlamsız geldi. Rahatsızlığı varken inatla halı yıkamak istemesi zaten yapısının ne kadar dediğim dedik, ben bilirim havasında olduğunu gösteriyor. Madem rahatsızlığı var, cefakar titiz anne modunu bir kenara bırakıp yıkatıversin halıları. Yaşlı insanlarda var ama bu sadece seninkinde değil yani. İlla her şeyi kendi yapacak, en iyi o yapacak. Benim belim tutmasa süpürge bile yapmıyorum bırak halı yıkamayı.
Takma sen zaten rahatsızlıkların olmuş, sen sağlığına bak, bir şey olmamış gibi davran. Gönlü olan barışır zaten..

Durun kızlar hemen bombardımana tutmayın burdamı inkar etcem yeminle unuttum tabiki oda mahsus yaptığımı zannetmiştir geçen bi randevum vardı onu bile unutmuşum yinede kaç kez özür diledim yok aynı afra tafra benim en çok bozulduğum konu ben ne yaşarsam yaşayım ben bileyim istiyorum ama o ne var ne yok anneme yatiştiriyo sanki kreşde yaramazlık yapmışda akşam oluncaya aileye söylerle yaaa oda öyle kaç kez dedim aynı tas aynı hamam

bence anneniz birkez olsun dünürüm bana kızımı şikayet etme falan hafif dille söylese . annenle konuşmalısın bence o tavrını ayarlasın

Gelinmiyiz hizmetçimi belli değil boşversene küserse küssün. baba evinde annelerimize burun kıvırırdık da küsmezdi garibler. bunlara ne oluyo boşverrrr..
inanki dogru anne konusunda sana katiliyorum 1;5 ay oldu geldigim anneme ne dersem deyeyim 1 saniye bile kusmedi birak kusmeyi el ustunde tuttu ama kvalideler burnundan kil aldirmiyor ne yaparsak yapalim yaranamiyoruz surekli acik arama pesindeler sanki yilin odulunu alacaklar :-)

slm kizlar 3 gun once kayinvalidem aradi sera cocuklari okula birakinca gel halilari yikacagiz dedi. Bende aman anne bosver yikamayi bunu yapan insanlar var makineyle mis gibi hemde hemencicik kuruyor yika kaldir ser uzun is dedim dedigi laf zamana cocugu incilerin dokulmez yarin gel yikacagiz ben oyle yikamadan elimle rahat etmem dedi kapatti cocuklari birakdim gittim kvdem cikarmis ne kadar halisi varsa islatmis bende iki firca attim esimde oooo kizlar toplanmis hali yikama partisimi yapiyorsunuz diye takildi ahhhh oglum git sizin yatak odasindaki halilarida getir dedi esimde niyekiiii onlari biz daha yeni yikattik dedi aman onlar ne anlar yikamadan gelinde bi bez surmez gecen namaz kilarken kirli duruyordu dedi :mad:yaaaaaaaaaaallllllaaaaaaannn sirf beni assagilamak birsey bulmak icin dedi bende iyi ozaman o simdi anlamaz ben gidip alip geleyim dedim esimle cikdik gidis o gidis anacim ben unut hali yikandigini yeminle unuttum teeee aksam karanligi olmus amannniinnn diye buyuk bir sanciyla hatirladim cocuklari aldim okuldan gittim bakdim halilar serilmis kuruma derecesine gelmis kpder cikdi kapiya ne oldu hem ise yaramiyon hemde yemek yemegemi geldiniz dedi birsey demeden tos tos oturan kvdemin elini opup boynuna sarildim vallahi anne unutmusum dedim bende yedim dedi yinede icim rahat etmedi birseyler yapip goturdum ben yemem dedi koydu masanin ustune kim istedide yapmissin dedi seni bugun kirdim yaa annecim onun icin dedim biz bu gelinlerden cok cekiyoruz aliskiniz dedi:mad: yuzume bile bakmadi kalkdim geldim kadin yemimis yutmamis annemi arayip turkiyeye beni sikayet etmis annemde bosver bebis oonun yaptigini 5 yasindaki cocuk yapmaz dedi takma dedi ama yok kadin hic konusmuyor birde cocuklarla falan sitemli laflar yolluyor bana ne yapayim kizlar artik yaaa iyiki 1-0 galip geldi heeee :KK11:artik bende pohpohlamam yeterrrrrr yaaaaaa:p anami bu kadaar pohpohlasaydim en degerli cocugu ben olurdum heee:63:sizcede artik hicbirsey yapmayim degilmi ?

K.valideniz emrivaki yapamaz,hadi gel halıları yıkacağız deme lüksünü nereden buluyor.
Yatak odanızda neden namaz kılıyor,başka odada kılabilir mesela.
Hele annenize şikayet etmesi tam çocukca bir hareket.
K.pederinizinde söylediği lafta hiç hoş değil.
Siz çok taviz vermişsiniz gerçiözürünüzü dilemişsiniz ama,keşke en baştan gelemem deseydiniz.
Bu zamanda halı yıkama yerleri var,hemde daha güzel ve tertemiz yıkanıyor.

Bence kayınvalidenler her şeyi abartıyorlar. Çocuğunu torunluktan reddetme falan bana abartı ve anlamsız geldi. Rahatsızlığı varken inatla halı yıkamak istemesi zaten yapısının ne kadar dediğim dedik, ben bilirim havasında olduğunu gösteriyor. Madem rahatsızlığı var, cefakar titiz anne modunu bir kenara bırakıp yıkatıversin halıları. Yaşlı insanlarda var ama bu sadece seninkinde değil yani. İlla her şeyi kendi yapacak, en iyi o yapacak. Benim belim tutmasa süpürge bile yapmıyorum bırak halı yıkamayı.
Takma sen zaten rahatsızlıkların olmuş, sen sağlığına bak, bir şey olmamış gibi davran. Gönlü olan barışır zaten..
inanki beni cok iyi anladin aynen boyle bir kvalidem var bendede yapamam deme gibi kabiyetim yok evet cok sizlaniyor ediyor ama herseyi o yapmaya ugrasiyor valla burda topa tutulcam ama yaparkende surekli kpederime ayseyi fatmanin yapmadigini onun mukemmel kadin oldugunu ima ediyor surekli kolu komsunun kadinlari anlatip kendini ballandiriyor ne zevk aliyorsa

K.valideniz emrivaki yapamaz,hadi gel halıları yıkacağız deme lüksünü nereden buluyor.
Yatak odanızda neden namaz kılıyor,başka odada kılabilir mesela.
Hele annenize şikayet etmesi tam çocukca bir hareket.
K.pederinizinde söylediği lafta hiç hoş değil.
Siz çok taviz vermişsiniz gerçiözürünüzü dilemişsiniz ama,keşke en baştan gelemem deseydiniz.
Bu zamanda halı yıkama yerleri var,hemde daha güzel ve tertemiz yıkanıyor.
canim o bizim yatak odasina bize gelip girmeden gitmez allah korusun kalp krizi gecirir dolaplar yatak herseyi testen gecirmezse olur o sebebide ben olurum neme lazim onun namaz odasi bizim yatak odasidir yillardir hic degismedi emrivaki konusunda ilk yillar hep sordum bana emredemezsiniz diye yapariz sen bu evin gelinizin deyip sacma sapan cvplar sundular onume bende pes ettim evet anneme herseyi ama herseyi yetistiriyor soylemeye utaniyorum ama turkiyeye gittiginde ablamla kardesim evden koymuslar ama halen pes etmedi

inanki dogru anne konusunda sana katiliyorum 1;5 ay oldu geldigim anneme ne dersem deyeyim 1 saniye bile kusmedi birak kusmeyi el ustunde tuttu ama kvalideler burnundan kil aldirmiyor ne yaparsak yapalim yaranamiyoruz surekli acik arama pesindeler sanki yilin odulunu alacaklar :-)
Her şey karşılıklı, sevdiğin kadar sevilirsin..
Senin de niyetin ona uygun değil mi sence?

canim o bizim yatak odasina bize gelip girmeden gitmez allah korusun kalp krizi gecirir dolaplar yatak herseyi testen gecirmezse olur o sebebide ben olurum neme lazim onun namaz odasi bizim yatak odasidir yillardir hic degismedi emrivaki konusunda ilk yillar hep sordum bana emredemezsiniz diye yapariz sen bu evin gelinizin deyip sacma sapan cvplar sundular onume bende pes ettim evet anneme herseyi ama herseyi yetistiriyor soylemeye utaniyorum ama turkiyeye gittiginde ablamla kardesim evden koymuslar ama halen pes etmedi

Ne olursa olsun yatak odası mahrem yeridir bana göre,çok önemli bir şey olmadıkça kimsenin girmeye hakı yoktur..
Baştan böyle gitmiş sizin ilişkileriniz,o evin gelini olmak herşeye evet demeyi gerektirmez.
Büyük olarak size yol gösterebilir anlarım bunu,ama iş emretmeye kadar varırsa işin rengi değişir orada..
Burada eşinize çok iş düşüyor,aradaki dengeyi kurması lazım..

Back
X