• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalidem bana kusmus

magic girl

simdi diyet zamani
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
2.345
1.123
248
slm kizlar 3 gun once kayinvalidem aradi sera cocuklari okula birakinca gel halilari yikacagiz dedi. Bende aman anne bosver yikamayi bunu yapan insanlar var makineyle mis gibi hemde hemencicik kuruyor yika kaldir ser uzun is dedim dedigi laf zamana cocugu incilerin dokulmez yarin gel yikacagiz ben oyle yikamadan elimle rahat etmem dedi kapatti cocuklari birakdim gittim kvdem cikarmis ne kadar halisi varsa islatmis bende iki firca attim esimde oooo kizlar toplanmis hali yikama partisimi yapiyorsunuz diye takildi ahhhh oglum git sizin yatak odasindaki halilarida getir dedi esimde niyekiiii onlari biz daha yeni yikattik dedi aman onlar ne anlar yikamadan gelinde bi bez surmez gecen namaz kilarken kirli duruyordu dedi :mad:yaaaaaaaaaaallllllaaaaaaannn sirf beni assagilamak birsey bulmak icin dedi bende iyi ozaman o simdi anlamaz ben gidip alip geleyim dedim esimle cikdik gidis o gidis anacim ben unut hali yikandigini yeminle unuttum teeee aksam karanligi olmus amannniinnn diye buyuk bir sanciyla hatirladim cocuklari aldim okuldan gittim bakdim halilar serilmis kuruma derecesine gelmis kpder cikdi kapiya ne oldu hem ise yaramiyon hemde yemek yemegemi geldiniz dedi birsey demeden tos tos oturan kvdemin elini opup boynuna sarildim vallahi anne unutmusum dedim bende yedim dedi yinede icim rahat etmedi birseyler yapip goturdum ben yemem dedi koydu masanin ustune kim istedide yapmissin dedi seni bugun kirdim yaa annecim onun icin dedim biz bu gelinlerden cok cekiyoruz aliskiniz dedi:mad: yuzume bile bakmadi kalkdim geldim kadin yemimis yutmamis annemi arayip turkiyeye beni sikayet etmis annemde bosver bebis oonun yaptigini 5 yasindaki cocuk yapmaz dedi takma dedi ama yok kadin hic konusmuyor birde cocuklarla falan sitemli laflar yolluyor bana ne yapayim kizlar artik yaaa iyiki 1-0 galip geldi heeee :KK11:artik bende pohpohlamam yeterrrrrr yaaaaaa:p anami bu kadaar pohpohlasaydim en degerli cocugu ben olurdum heee:63:sizcede artik hicbirsey yapmayim degilmi ?

hiç kaprisleri de bitmez...küserse küssün...kendi küsen kendi barışır....:63:

oraya baştan kabul edip gitmişsiniz
banada yapılsa bende bozulurum neden unuttun diye
ama ta Türkiye'deki anneni aramsı hiç mantıklı değil
sonuçta annenin lafıyla yapmayacaksınız bişileri.

Hehe kız nasıl unuttun yaw :KK48:

İnanmamistir kv unuttuguna ama anneni aramasi da olmamis yani. Kandiriliyor çocuk yerine konuyor gibi hissetmişse normal kusmesi. Bi hediye al git yumusar insallah. :KK73:

Durun kızlar hemen bombardımana tutmayın burdamı inkar etcem yeminle unuttum tabiki oda mahsus yaptığımı zannetmiştir geçen bi randevum vardı onu bile unutmuşum yinede kaç kez özür diledim yok aynı afra tafra benim en çok bozulduğum konu ben ne yaşarsam yaşayım ben bileyim istiyorum ama o ne var ne yok anneme yatiştiriyo sanki kreşde yaramazlık yapmışda akşam oluncaya aileye söylerle yaaa oda öyle kaç kez dedim aynı tas aynı hamam

doğru söyleyin unuttunuz mu :-) unuttuysanız ki hadi sen unuttun eşinde mi unuttu ?diye sorarlar adama :D bunun dışında kendinizi paralamanıza gerek yok sonuçta siz hizmetçi değilsiniz. bana bu şekilde yaklaşsa kendi işii yapamıyorum orda mı yapıcam derim. konuşma tarzlarında sizi baya baya hizmetçi görüyorlar. keşke kabul etmeseydin baştan. üsteleme derim ben kızana buzzzz ver :63:

doğru söyleyin unuttunuz mu :-) unuttuysanız ki hadi sen unuttun eşinde mi unuttu ?diye sorarlar adama :D bunun dışında kendinizi paralamanıza gerek yok sonuçta siz hizmetçi değilsiniz. bana bu şekilde yaklaşsa kendi işii yapamıyorum orda mı yapıcam derim. konuşma tarzlarında sizi baya baya hizmetçi görüyorlar. keşke kabul etmeseydin baştan. üsteleme derim ben kızana buzzzz ver :63:[/QUOTE
kizlar cok yasayin emi sizdende birsey kacmiyor hee En Büyük KKevet esimin dediklerini yazmak istemedim bide o girmesin araya dedim o zaten cok kizdi neden kizlari yok annem ben sordugumda ablanlarda gelcek dedi ama lafda diye sen neden Kabul ettin diye fircaladi beni kiiii ben boyle isleri hesap yapmam:63:onada dedimki onlar beni ilgilendirmez ben soz verdim giderim ama esim ben boyle yaptikca onlarin beni ezdigini ve artik benim icin savas vermekden bikmis kizdi gitti ise bende makineye camasir at ortaligi topla derken bide dizi actim :KK45:unutmus gitmisim :confused:

Nasıl unuttun halı yıkandığını onu anlamadım ben...
Sen sonuçta kendi halılarını ewine almak için gitmemişmiydin:KK64:
lilyana canim ben 2 yil icinde 5 kez amelieyat oldum asiri ilac kullandim ondan sonra bende asiri unutkanlik basladi gecen yemegi unuttum alti acik allah diyorum yanik kokusu geliyor bir yerden bakdim benim tencere simsiyah olmus:KK61:sonra telde annemle konusurken yeminle unutmusum annem ordamisin dediginde burdayim dedim ne konusuyordukki dedim ama inatla dr gitmiyorum bakalim sonu ne cikacak:KK61:

lilyana canim ben 2 yil icinde 5 kez amelieyat oldum asiri ilac kullandim ondan sonra bende asiri unutkanlik basladi gecen yemegi unuttum alti acik allah diyorum yanik kokusu geliyor bir yerden bakdim benim tencere simsiyah olmus:KK61:sonra telde annemle konusurken yeminle unutmusum annem ordamisin dediginde burdayim dedim ne konusuyordukki dedim ama inatla dr gitmiyorum bakalim sonu ne cikacak:KK61:
Eşinde unutmuş ozaman demek ki..
Eğer geçirdiğin ameliyatlardan böyle olduysan ve bunu da kayınvaliden de biliyorsa,
Bunu anlayışla karşılaması lazım hastalık bu sonuçta..
Amann bırakkk konuşmazsa konuşmasınnn :63:

Kimse sana istemediğin şeyleri yaptıramaz..
boşver ya küserse küssün..
Kaprisleriyle uğraşacak olursak bu kv milletiyle işimiz var demektir..

heee bide unutmadan yazayim hesap sifremi bile unutan ben kk daki kullanici ve sifremi hic bir zaman unutmam:KK70:nasil beyin var bende cozemedim heeeee:KK45:

slm kizlar 3 gun once kayinvalidem aradi sera cocuklari okula birakinca gel halilari yikacagiz dedi. Bende aman anne bosver yikamayi bunu yapan insanlar var makineyle mis gibi hemde hemencicik kuruyor yika kaldir ser uzun is dedim dedigi laf zamana cocugu incilerin dokulmez yarin gel yikacagiz ben oyle yikamadan elimle rahat etmem dedi kapatti cocuklari birakdim gittim kvdem cikarmis ne kadar halisi varsa islatmis bende iki firca attim esimde oooo kizlar toplanmis hali yikama partisimi yapiyorsunuz diye takildi ahhhh oglum git sizin yatak odasindaki halilarida getir dedi esimde niyekiiii onlari biz daha yeni yikattik dedi aman onlar ne anlar yikamadan gelinde bi bez surmez gecen namaz kilarken kirli duruyordu dedi :mad:yaaaaaaaaaaallllllaaaaaaannn sirf beni assagilamak birsey bulmak icin dedi bende iyi ozaman o simdi anlamaz ben gidip alip geleyim dedim esimle cikdik gidis o gidis anacim ben unut hali yikandigini yeminle unuttum teeee aksam karanligi olmus amannniinnn diye buyuk bir sanciyla hatirladim cocuklari aldim okuldan gittim bakdim halilar serilmis kuruma derecesine gelmis kpder cikdi kapiya ne oldu hem ise yaramiyon hemde yemek yemegemi geldiniz dedi birsey demeden tos tos oturan kvdemin elini opup boynuna sarildim vallahi anne unutmusum dedim bende yedim dedi yinede icim rahat etmedi birseyler yapip goturdum ben yemem dedi koydu masanin ustune kim istedide yapmissin dedi seni bugun kirdim yaa annecim onun icin dedim biz bu gelinlerden cok cekiyoruz aliskiniz dedi:mad: yuzume bile bakmadi kalkdim geldim kadin yemimis yutmamis annemi arayip turkiyeye beni sikayet etmis annemde bosver bebis oonun yaptigini 5 yasindaki cocuk yapmaz dedi takma dedi ama yok kadin hic konusmuyor birde cocuklarla falan sitemli laflar yolluyor bana ne yapayim kizlar artik yaaa iyiki 1-0 galip geldi heeee :KK11:artik bende pohpohlamam yeterrrrrr yaaaaaa:p anami bu kadaar pohpohlasaydim en degerli cocugu ben olurdum heee:63:sizcede artik hicbirsey yapmayim degilmi ?

Kv zor bi tüp Allah sabır versin ..
Ama harbiden nasıl unuttun yaaa kim olsa inanmaz tabi unuttuğuna o ayrı ama otur otur kalk kalk olmak zorundamısın
kv ile eşin ne diyor bu durumlara

Küsmekte haklı gelirim demişsiniz ama gidip gönlünü almaya çalışmışsınız uzatmaması gerek, annenizi araması ayrı bir facia, bu arada kayınpederinizde arada derede laf sokmuş , sabırlı kadınmışsınız vesselâm. Ben olsam bozulurdum annemin aranmasına, kayınpederimin lafına ha birde benim halılarımın pis olduğunun söylenmesine.

Eşinde unutmuş ozaman demek ki..
Eğer geçirdiğin ameliyatlardan böyle olduysan ve bunu da kayınvaliden de biliyorsa,
Bunu anlayışla karşılaması lazım hastalık bu sonuçta..
Amann bırakkk konuşmazsa konuşmasınnn :63:
esim unutmadi tam tersi kizdi neden sadece ben gidiyormusum kizlari neden gelmiyormus sordugundada annesi gelecek dedigi halde neden gelmemisler diye kizdi cikdi gitti ise aman bende kac kez acikladim offffff anlamak istemiyor ilk defa acigimi yakaladiga bin yil soyler artik

esim unutmadi tam tersi kizdi neden sadece ben gidiyormusum kizlari neden gelmiyormus sordugundada annesi gelecek dedigi halde neden gelmemisler diye kizdi cikdi gitti ise aman bende kac kez acikladim offffff anlamak istemiyor ilk defa acigimi yakaladiga bin yil soyler artik
Takma boşver sen kendi sağlığına bak.
Neden ameliyat oldun bir kaç kezo_O

Küsmekte haklı gelirim demişsiniz ama gidip gönlünü almaya çalışmışsınız uzatmaması gerek, annenizi araması ayrı bir facia, bu arada kayınpederinizde arada derede laf sokmuş , sabırlı kadınmışsınız vesselâm. Ben olsam bozulurdum annemin aranmasına, kayınpederimin lafına ha birde benim halılarımın pis olduğunun söylenmesine.
ellanazzz canim kvdemle kpderim gelinlerle kafayi bozmuslar zaten ben alisdim artik bunlar normal laflari daha neler yapiyo bunlar bir bilseniz ogluma 2 hafta once gel bizde kal dediler oda ben annesiz kalmam hicbir yerde dedi diye kpder geldi red ettim seni torunlukdan malimdan zinik alamazsin benim arabamada bundan sonra ananda dahil binmeyin dedi o kadar cok lafin icinde en dokunani buydu onun harici takmiyorum

Back
X