- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.123
- 248
- Konu Sahibi magic girl
slm kizlar 3 gun once kayinvalidem aradi sera cocuklari okula birakinca gel halilari yikacagiz dedi. Bende aman anne bosver yikamayi bunu yapan insanlar var makineyle mis gibi hemde hemencicik kuruyor yika kaldir ser uzun is dedim dedigi laf zamana cocugu incilerin dokulmez yarin gel yikacagiz ben oyle yikamadan elimle rahat etmem dedi kapatti cocuklari birakdim gittim kvdem cikarmis ne kadar halisi varsa islatmis bende iki firca attim esimde oooo kizlar toplanmis hali yikama partisimi yapiyorsunuz diye takildi ahhhh oglum git sizin yatak odasindaki halilarida getir dedi esimde niyekiiii onlari biz daha yeni yikattik dedi aman onlar ne anlar yikamadan gelinde bi bez surmez gecen namaz kilarken kirli duruyordu dedi yaaaaaaaaaaallllllaaaaaaannn sirf beni assagilamak birsey bulmak icin dedi bende iyi ozaman o simdi anlamaz ben gidip alip geleyim dedim esimle cikdik gidis o gidis anacim ben unut hali yikandigini yeminle unuttum teeee aksam karanligi olmus amannniinnn diye buyuk bir sanciyla hatirladim cocuklari aldim okuldan gittim bakdim halilar serilmis kuruma derecesine gelmis kpder cikdi kapiya ne oldu hem ise yaramiyon hemde yemek yemegemi geldiniz dedi birsey demeden tos tos oturan kvdemin elini opup boynuna sarildim vallahi anne unutmusum dedim bende yedim dedi yinede icim rahat etmedi birseyler yapip goturdum ben yemem dedi koydu masanin ustune kim istedide yapmissin dedi seni bugun kirdim yaa annecim onun icin dedim biz bu gelinlerden cok cekiyoruz aliskiniz dedi yuzume bile bakmadi kalkdim geldim kadin yemimis yutmamis annemi arayip turkiyeye beni sikayet etmis annemde bosver bebis oonun yaptigini 5 yasindaki cocuk yapmaz dedi takma dedi ama yok kadin hic konusmuyor birde cocuklarla falan sitemli laflar yolluyor bana ne yapayim kizlar artik yaaa iyiki 1-0 galip geldi heeee artik bende pohpohlamam yeterrrrrr yaaaaaa anami bu kadaar pohpohlasaydim en degerli cocugu ben olurdum heeesizcede artik hicbirsey yapmayim degilmi ?