Kayınvalidelerin gelinleri eşek yerine koyması

Öyle demesi lazım kuzum ama takılıyor işte, ben şahsen çok takıyorum. Ne kadar cevapta versem yetmiyor o yüzsüz yüzsüz yüzüme gülünce geçmiyor içimdeki sinir. Ama zaten şu an konu bambaşka bi yerde, onlar gelecek evet ama istenmiyorlar bunun üzerinden dönüyor konuşma. Yoksa herkes eşi için katlanıyor.

Çocuk mu istiyordu? Ondan haddini aşmıştır belki. Böyle bir şeyi bilme ihtimali olmayacağı aşikar bence. Böyle bir şeyi bilmesinin tek ihtimali eşinizin evlenmeden önce her sevgilisinin hamile kalması ve ailesine "ayyh napayım hiç hoşlanmıyorum korunmaktan" diye açıklama yapması Yoksa insan nasıl konuşur bunu?

valla ben de anlamıyorum
beni kesseler bu şekilde davranmam
yerimi bilirim yani
erkek kardesımle aynı şirkette calısıyorum ben
mesela önemli birsey olsa bile , aksam ona yazmam ya da aramam
adam evli barklı
dinlenıyordur
yatıyordur
karısı yanındadır
neden huzrunu bozayım ki

benim kardeşim , kime ne istediğim gbi davranırım diyemem

Benimkide eşim horluyor boğulacak diye odaya girdi uyandırmaya çalışıyor, seslendi seslendi uyanmadı. Kızdı geri geldi. 5 dk sonra tekrar horlamaya başladı, bana dedi yana dönsün boğulur diye, gittim hayatım dedim gözlerini açtı.
Ertesi gün bi trip bi trip sen bana nie uyanmadın diye

eşim gerceklerı görüp ailesi ile konustuktan snr zaten
yalakalık dönemleri basladı bu kişilerin bana karsı
keske eşim hiç sert cıkmasaydı onlara , şimdi daha da bellı olurdu yuzlerı
Ozaman şuan eşinde hata canım. Anne eceyle bi konuşayım durum ne ben sana haber veririm demeliydi.

Görümcem de bize ilk geldiğinde sabah uyurken odamıza girdi
höylece kaldım
ne oldu dedim , işe geç kalacaksın bitanem dedi
ya kardeşim sanki 14 yıldır sen mi kaldırıyorsun beni
bi yürü git ya
O kadarını düşünemiyorlar işte :)

Ben 1 aylık evliydim odama daldığında
o gün erken uyanmıştık sohbet ediyorduk işe gidiş saatini bekliyoruz. Muhtemelen sesimizi duydu bu
Odaya bi daldı ayy işe geç kalıcaksınız diye

Öyle bir ihtimal yok 15 yıldır beraber yaşamıslar bile laf olsun diye konuşan cins benimkisi haddini bilmez ya o an ne canı isterse onu konuşur bel altı muhabbeti çok seviyor kadin enteresan kp fantazilerini konuşur değişik ya ben ömrümde böyle insan tanimadim

o kimseye gelmeyin ya da eceyle konusayım demez
geri cevırmek ıstemez
O zaman şuan tek üzülen yıpranan taraf sensin. Eşinle konuş canım yada durumu kabullenip kendini üzmemeye çalış. Boşver onlar senin iyiliğin altında ezilsinler kendileribden utansınlar..

eşime lafını etmeyeceğim zaten
Yani evet. Burada konuşmak bana da iyi geliyor. Böylece içimde doldurup eşime lafını etmemiş oluyorum. Cici cici geçiniyoruz
Benim çok sorunum yok açıkçası o yüzden hiç konu falan açmadım ama yakın değiliz ve ben bayaaa bir mesafeliyim. Arayıp sormam bile. Ama benim karakterim bu, kendi aileme de öyleyim. Yakın olsak ya da öyle haftada bir falan öyle tatlı gelinler gibi arıyor olsam kesin bin tane sorunum olur. Ki zaten bir ara kv eşime ben gelip sizde yaşarım gibi bir şey dedi. Onlar muhabbet ederken kitap okuduğumdan tam duymadım Eşim de ancak bir hafta kalabilirsin dedi. Herkes bir dondu kaldı. Noluyor falan diye. O da siz mydilemma ile en fazla bir hafta anlaşabilirsiniz sonra kavga edersiniz olacak iş değil çünkü dedi. Ben orada kitabıma geri döndüm Yani eşim de mesafemden rahatsız değil. Kavga olmadığı sürece sorun yok
En iyisi mesafeli olmak.
Yemek yapmadığımı eleştirince mesela ben ona ama ters zamanda geldin normal zamanda gelsen yapardım falan demiştim. Keşke öyle demeseydim. Sanki maharetliymişim falan gibi. En iyisi, yaa evet pek yemek falan yapmıyorum ben demek. Toplanırken mesela biz, onlardayken, daha valizi kapatmamıştım bekliyordum. Toplandınız mı dedi öyle yokladı, yok daha xxx gömleklerini koymadı onu bekliyorum dedim. O kendisi mi yerleştiriyor eşyalarını dedi. Evet deyip döndüm. Bir şey demedi gitti odadan. En iyisi öyle yapmak.
En son iyi gelin olayım dediğimde rezil etti beni zaten daha da yapmam. Ekmek yapacakmış, hamur yoğuracak. Tabi böyle 20-30 ekmek falan yapıyorlar. Ben de hamur yoğurmayı biliyorum. Ama tabi ki hiç öyle fazla yağırmadım. Eşimle balkonda oturuyorduk geldi hadi bakalım gel de hamuru yoğur dedi dalga geçer gibi bana. Böyle küçük gören bir tavır. Sanki hamur yoğurma sertifikası var da havalanıyor. Tamam dedim gittim, ellerimi yıkadım, oturdum teknenin başına. Bu kadar fazlasını hiç yapmadım, tekniğini söyle yapayım dedim. O arada gitmiş kızına "he he sanki yapabilecek gibi gitti oturdu" diye gülüyor. Benim duyduğumu farkedince bozuldu. Yok kızım sağol, senin buraya kadar tmam deyip gelmen yeter bana falan filan dedi tabi duydum ya artık. Ben de, sinirlendim yapabileceğimi göstermek istedim. Hayır ben yapacağım bunu dedim. Ne dedi biliyor musun? O bana küçük bir kaba koyuverirmiş biraz un, su ben onunla oyalanayımmış.... Hani annesine heveslenen küçük çocuklara oyalansınlar diye verirler ya. Kalktım gittim geri ben de eşimin yanına. Geri gelene kadar hiç kalkmadım yerimden. Zaten pek iş yapmam, daha da yapmadım. Sofraya falan yardım ederdim, sermeye kaldırmaya, etmedim. Ona da laf söyledi, eşim de kırdın bir kere o artık bir şey yapmaz dedi. İşte iyi gelin olursan bu oluyor.

o kimseye gelmeyin ya da eceyle konusayım demez
geri cevırmek ıstemez
Onu da anlıyorum. Benimki gibi. Zaten gelmiyor oldukların için gelelim dedikleri zaman da ben bir sorayım diyememiş olabilir. Ha biz kadınlar diyoruz bunu ailemize o ayrı.

Valla arkadaşım kendimden biliyorum çok iyi davransanda senden kötüsü olmuyo anlatsan da olmuyo konuşsanda olmuyo. Senin halinle benim halimde aynı biz de dün çocuk için tedaviye başladık sebepsiz kısırlık benim ki stres doktor stresten uzak dur dedi içimden böyle aileye gir mümkünse sen uzak dur dedim o yüzden halin zaten ortada boşver kendi evindesin istediğin gibi rahat ol dediğim gibi mükemmel de olsan davransan yine kötü sen oluyosun bu durumda kendine, kendi rahatlığına bakıcaksın mecbur sıkma kendini. Bu arada inşallah Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder.

Amin size de

Kuzzulkurt yesin..

O sen gittiğinde çok güzel mi karşılar mesela?
Özenir mi sofraya falan?

Eğer hayır hiç öyle özel muamele görmem diyorsan sen de süpür sil, klasik temizlik yap.
Çorba pilav et tatlı salata bitti.
En basitlerini yap gitsin.

Ben gittiğimde dünden kalan makarna, çorba bile konuyor önüme.
O yüzden çok dört dönmem onlar için..

KV ye yaptır tatlım. Ben gidince filan oh mis gibi anne yemeği, valla çok güzel börek yapıyorsun diyorum. Bayılıyor kadıncağiz yemekte filanda eşime midemiz bayram etti sağ ol anne yaa diyorum. Artık gittiğimde beni mutfağa sokmuyor sadece bulaşıkları makineye atıyorum. Bize geldiklerinde yemekleri görünce kızım sen daha güzel yapıyormuşsun diyo. Ama diyorum anne eli diye bir şey var o apayrı bi tat. Biraz gaz verip mutfağa salın belki size de iyi gelir bir de gelecekleri zaman onlar da beni aramazlar, ben normalde çok arayıp sormadığım için eşimle hallederler genelde. Ama eşim söyledikleri zamanı bana sorması gerektiğini söyler ve onları tekrar arar. Eş kişisine kızmalısınız bence bu konuda kv ye değil.

Sizi anlayabiliyorum adet dönemlerim maalesef ki benimde böyle geçerdi ve tüp bebek ile hamileyim şuanda. İnşallah başladığınız tedaviler biran önce sonuç verir. İnsanı epey yıpratan bir süreç.

Bende birşey yaptı sandım.
Bizimkiler 3 aydır bizde, ve 3 aydır hastayim bahanesiyle hem naz cekiyoruz hemde işler hep bizde...

Beterin beteri var diye düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…