- 15 Temmuz 2016
- 7.922
- 13.256
ah canım ne baş etmesi sinir sol kol kasıma vurdu kolumu sağlıklı kullanamıyorum. neler ettik eyledik tedaviler akapunktur açılmadı kolum. kolumdan oldum bunlar yüzünden. allaha havale ettim allah bildiği yapsın. beddua etmiyorum. daha neler var yazamayacağım burda köleyiz sanki.Ay canım ya , beni de eşimin erkek kardeşi ve anası sinir etti , Benim de ciddi baş ağrılarım be uykusuzluklarım içimde büyüyen ve bana zarar veren ciddi bir öfkem var , biz de aynı ilde idik ama şimdi. Uzaktayız , ama ben asla unutamıyorum unutamadığım gibi eşim de unutsun istemiyorum ve de bazen delirevek gibi olduğumda eşime azcık paylaşayım desem kavgaya dönüşüyor , sen nasıl başediyorsun öfken ile , bi de eşim de kardeşi ile görüştükçr ben çıldıracak gibi oluyorum Çünkü kardeşi eşime de yaptı , nasıl eşim bu kadar geniş olabilir diyorum , sen nasıl başediyoeısn , benim aklıma geldiği geceler uyku bile tutmaz oluyor, eşimden de nefret ediyorum o dönemlerde be yine kavga ya da kendimle kavgalı geçiyor
Evet gelip gittilerKonuyu baştan okumuştum ama bir kaç gün takip edemedim gelip gittiler mi kv kp?
Nasıl geçti?
İnşallahhhhhsevmiyorlar da sevgiden ölüyor gbi davranıyorlar
Oğullarının yanında beni içlerine sokacaklar
İnş gelmezler
Neden çocuğunun canın a kastediyorsun ki ? Abart ağrılarını yatsana , hayret bir şey ya , zamanla öğrendik bunları canım2 senedir cocuk icin ugrasiyorum ayni senin gibi benide aradiklarinda onun cocugu bunun torunu dediler tedaviyle hamile kaldim ve bizler bu donemde risk altindayiz buna ragmen cuma gunu geldiler birde eşşek kadar bekar kizlari var yanlarinda gebelikten dolayi deli gibi kasik agrilarim var rahim buyudugu icin ve beni o agriyla 2 gun calustirdilar yedikleri masayi bile kaldirmadilar.
annemlere gittik annemin yaninda aman is yapma otur dediler diyeceğim şuki el kapsi canim birde pısırık eşin varsa vay haline yeni evlisin bekle çocuk yapma çocuğun olunca el ustunde olacaksin sanma iyi izle sonra cocuk karari ver
olmuyor işte canım yapamadım ınsan karşı taraftan anlayışı görmeyınce iş başa düşüyorNeden çocuğunun canın a kastediyorsun ki ? Abart ağrılarını yatsana , hayret bir şey ya , zamanla öğrendik bunları canım
Tamam da hasta insana sancı çeken insana kim ne diyebilir ki ? Sen sancını çok belli etmediğinden öyle düşünüyorsunolmuyor işte canım yapamadım ınsan karşı taraftan anlayışı görmeyınce iş başa düşüyor
belkide senın dediğin gibi ama zaten bızım yorulmamamız gerektiğini riskli olduğumuzu bılıyolardı dıyorum kendı kendıme herşeyi biliyolarda bunumu bılmıyorlarTamam da hasta insana sancı çeken insana kim ne diyebilir ki ? Sen sancını çok belli etmediğinden öyle düşünüyorsun
işte zaten biliyorlar la olmuyor o iş....belkide senın dediğin gibi ama zaten bızım yorulmamamız gerektiğini riskli olduğumuzu bılıyolardı dıyorum kendı kendıme herşeyi biliyolarda bunumu bılmıyorlar
Allah a havale ediyorum ben onları o bilir ne yapacağınıişte zaten biliyorlar la olmuyor o iş....
bilip de bilmemezlikten geliyorlar,
kv ler nazın cilvenin dibini yapıyor oğullarına ki sen hamilesin yazık günah
Allaha havale etmekle olmaz bu işlerAllah a havale ediyorum ben onları o bilir ne yapacağını