Kayınvalidelerin gelinleri eşek yerine koyması

ah canım ne baş etmesi sinir sol kol kasıma vurdu kolumu sağlıklı kullanamıyorum. neler ettik eyledik tedaviler akapunktur açılmadı kolum. kolumdan oldum bunlar yüzünden. allaha havale ettim allah bildiği yapsın. beddua etmiyorum. daha neler var yazamayacağım burda köleyiz sanki.

Konuyu baştan okumuştum ama bir kaç gün takip edemedim gelip gittiler mi kv kp?

Nasıl geçti?
Evet gelip gittiler
Nasıl geçsin canım
Onlar acısından cok güzel
Benim acımdan sinir bozucu
Eşimi yıkayıp yağlayıp senelik bakımını yapıp gittiler

2 senedir cocuk icin ugrasiyorum ayni senin gibi benide aradiklarinda onun cocugu bunun torunu dediler tedaviyle hamile kaldim ve bizler bu donemde risk altindayiz buna ragmen cuma gunu geldiler birde eşşek kadar bekar kizlari var yanlarinda gebelikten dolayi deli gibi kasik agrilarim var rahim buyudugu icin ve beni o agriyla 2 gun calustirdilar yedikleri masayi bile kaldirmadilar.
annemlere gittik annemin yaninda aman is yapma otur dediler diyeceğim şuki el kapsi canim birde pısırık eşin varsa vay haline yeni evlisin bekle çocuk yapma çocuğun olunca el ustunde olacaksin sanma iyi izle sonra cocuk karari ver

Neden çocuğunun canın a kastediyorsun ki ? Abart ağrılarını yatsana , hayret bir şey ya , zamanla öğrendik bunları canım

Tamam da hasta insana sancı çeken insana kim ne diyebilir ki ? Sen sancını çok belli etmediğinden öyle düşünüyorsun
belkide senın dediğin gibi ama zaten bızım yorulmamamız gerektiğini riskli olduğumuzu bılıyolardı dıyorum kendı kendıme herşeyi biliyolarda bunumu bılmıyorlar

belkide senın dediğin gibi ama zaten bızım yorulmamamız gerektiğini riskli olduğumuzu bılıyolardı dıyorum kendı kendıme herşeyi biliyolarda bunumu bılmıyorlar
işte zaten biliyorlar la olmuyor o iş....
bilip de bilmemezlikten geliyorlar,
kv ler nazın cilvenin dibini yapıyor oğullarına ki sen hamilesin yazık günah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…