Kayınvalidelerin gelinleri eşek yerine koyması

eceezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
9.066
5.689
Şuanda sinirden çıldırmak üzereyim.
Kv demden nefret ediyorum.
Kendisi kadar yalancı, politik , iki yüzlü bir insan tanımadım.

Eşimle geçen ağustos ayında yeni ev aldık,8 ay oldu yani.
Başka şehirde kv demler , cuma gecesi bize geleceklermiş iki gün kalmaya.

Nisan ayından beri ilk defa gelecekler ev görmeye.
Gelmelerini hiç istemiyorum,çünkü zamanında beni istemedikerlimi , eşmin evlenmesini istemediklerini telefon konuşmalarında hep duydum.
Nasılsa yapamayacaksın , nasılsa evli kalamayacaksın , sıkılacaksın bırakıp geleceksin eceyi diye hep söylemleri bulundu eşime karşı.
Eşimle de araları ilk evlendiğimizde çok bozuktu , kv sonradan yön değiştirdi.
eşimi arayıp söylemişler haftasonu sizde olacağız diye.

Eşim de bana sordu.
İnsan bi beni arayıp , ece gelmek istiyoruz , uygun musunuz demez mi ya.
O evin kadını benim, çalışan bayanım.
Evim pis mi temiz mi di mi yani.

Halıları kaldırmıstım yıkamaya vermek için , bir de reglm yaklaştı çok huzursuz ve sancılı günler geçiriyorum.

Dün bebeğimiz olmadığı için tedaviye de başladık, iki gün de olsa onları hiç çekecek zaman değildi bana göre.
Şimdi sallana sallana gelip , çok düşünceli, anne baba rolünde takılacaklar sinir edecekler beni.
Kv dem konusurken ağlamaya falan başlayacak , oğlum benim canım herseyim diye.
Zaten zoraki geliyorlar, eşim aylardır ne zaman geleceksiniz bize deyip dırıyordu.
Hep bir bahaneleri oldu , havalar düzelsin ( sanki ağrıda yasıyoruz biz . bursadayız)
paramız yok gelsek ne hediye alacağız vs vs .
Utandıkları için geliyorlar, nasıl yetişeceğim ben herseye,
Cuma akşamına nasıl hazırlık yapacağım .Ev temizliği ve yemek için.
NOT : TEK KONU KV DEMİN EŞİMİ ARAMASI DEĞİL
BENZER KONULARIM DA VARDI BURAYI DA OKUYUN DİLERSENİZ.
Güncelleme yapayım
Bizim cocugumuz olmadığını biliyor kv
Şuanda bizde
Sürekli hamile olan kişileri anlatıyor bana:)
Hiç sormuyor siz ne yaptınız ne ettiniz problem vardi diye

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kv-her-sene-ayni-seyi-yapiyor.925733/

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esimin-ailesi.855495/

Son düzenleme:
o kadar strese girme cnm ya
alt tarafı 6 ayda bir 2 gun diye düsün cok da umursama dediklerini ettiklerini

Bu kadar nefret edilecek ne yaptılar size ?
Yazınızdan baya bir dolmuşsunuz gibime geldi.
2 gün idare edilir bir süre bir şey olmaz diyecegim ama temelinde neler oldugunu bilmiyorum
Eski konu açtıysanız okumadım ama sormak istiyorum.
Yoksa bunlar bu kadar sorun edilecek şeyler degildi.

Günlük ne yiyosanız onu yap . Halılarıda serme ver yıkamaya boşver .
Temizliğide eşinle birlikte yapın hatta beni aramadılar ben körü durumdayım de eşin yapsın

Akşam kvnin meşhur kahvesinden yaparsın oldu bitti

Mecburen katlanacaksın 2 gün.
Ama bazı şeylerin kolayına kaçabilirsin yemek konusunda.
Kendini kasma derim olduğu kadar.
Şartlarınıda görmüş olurlar

Evin temizliğini kadına yaptır, cuma aksamınada köfte patates pılav tamam oldu.

Neden ıstemıyorsunuz kı , ısteyın bence ne olacak

Kusura bakmayın ama sizi çok anlayışsız ve tahammülsüz buldum. Zaten bu insanlar ev alalı 8 ay geçmiş ancak geleceklermiş herhalde fazla da kalmazlar zaten çalışıyorsunuz haftasonu kalır dönerler. Bu kadar velveleye vermeye gerek yok yani. Orası da onların oğullarının evi zaten eşine sormuşlardır halılarda o zamana kadar zate 10 kere gelir yerleşir.

Ayrıca ben anlamadım hem bebek tedavisine başladık diyorsunuz hem regl yakın diyorsunuz. Regl olmadan tedaviye başlayamazsınız ki bebek için her türlü tedavi reglinin 2. veya 3. günü başlar ben tüm bebekle ilgili tedavileri gördüğüm için biliyorum orada yalan söylüyorsunuz bir kere.

İyi o zaman regl yakın olan kimse kimseyi çağırmasın. Sevmiyor olabilirsin ama ağırlar iki kap yemek koyar gönderirsin elle tutulur birşeyde anlatmamışsın.

bu kadar da abartmayın Allah rızası için zaten evinize gelen insanlar değilse iki güncük gelişlerine dert etmeyin çığır açıyorsunuz yeminle,şimdi bunun üstüne kayınvalide ile ilgili anektotlar yayınlarsınız eminim ama a-bart-ma-yın ananızı babanızı düşünün o da hayat arkadaşınızı dünyaya getiren insan.

evet temelde yatan sebepler var
kv çok iyi oynayan bir kadın
içi dışı bir değil
evlilik arifesinde gercek yuzlerını gordum , eşimi de aile olarak gercekten sevdilklerini düşünmüyorum.
o yüzden öfkem cok fazla

Canım elinden geleni yap sıkma canını herkesin içini Allah bilir. Haklısın aniden olan durumda kim olursa olsun insan nasıl hazırlık yapcam diye endişeleniyor üstüne regl de zor oluyor. Ama sen boşver iki gün hoş tut kötü şeyleri görmezden gel

Ya bir yardımcı alacaksın. Ya da olması gerektiği gibi eşin yardım edecek. Şimdi kayınvalide mi eşek yerine koyuyor eş mi anlamadım ben. Kadın kırk yılda bi zoraki geliyormuş. Ee onu sürekli çağıran eşiniz. Anladığım kadarıyla size hiç yardım etmeyen de eşiniz. Çözemedim olayı.

bebek konusunda yalan mı soyluyorum
Çok komiksiniz ya
Dün edicabil hastenesine gittim , aşılama evelinde dr klomen tedaviisne basladı
adetın 3. gunu içeceğim
yalan oldugunu nerden cıkardınız anlamadım

evet anlayıssız ve tahammulsuzum ,
çünkü altında yatan sebepler var
geçmiş var
siz bunları bilmiyorsunuz.

siz regl zamanınızı rahat atlatıyor olabılırsınız, ben her ay acilde iğne olmak durumunda kalıyorum ıkı gun boyunca.

ben de biraz abarttığınız düşünüyorum.

Altı üstü 2 gün. Bu kadar büyütmeyin. Eviniz zaten normalde temiz düzenlidir. Ekstra birşey yapmaya bence gerek yok. Onun dışında hem zaten zoraki geliyorlar diyorsunuz hem de gelmesinler diyorsunuz. Acaba sizin istmediğinizi filan mı düşünüp bu kadar zaman gelmediler?

Rahat olun. Evde normalde nasılsanız aynı şekilde olun. Onlar anne-bana. Önemli olan güler yüz.

(Daha önce yaşadığınız bir durum var mı yok mu bilmeden yorum yapıyorum.)

eşimin yardım etmediğini nereden çıkardınız :) bunu da anlamadım ben

ben yapım gereği mükemmelliyetçi bir insanım .

evime geleni sevmesem de saygımdan ıyı agırlamak ısterım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…