Kayınvalidelerin gelinleri eşek yerine koyması

Çok abartıyorsunuz kusura bakmayın ama siz de anne baba olucaksınız alt tarafı 2 gün

Aynen. Tam ben diyecektim.
Bence de konuyu çok farklı yerlere çekmeye çalışmış. :)

İyi bari 9 ay taşıdım, dişimin minesinden ,kemiğimin kalsiyumundan verdim, çok nakliye-taşımacılık ve kalsiyum borcu var bana oğlumun dememiş.
Çok fedakar insanlarmis su borcunu ödesin eşiniz bitsin bu işkence cok komik ya sesli guldum

Aynen. Tam ben diyecektim.
Bence de konuyu çok farklı yerlere çekmeye çalışmış. :)

İyi bari 9 ay taşıdım, dişimin minesinden ,kemiğimin kalsiyumundan verdim, çok nakliye-taşımacılık ve kalsiyum borcu var bana oğlumun dememiş.
Çok fedakar insanlarmis su borcunu ödesin eşiniz bitsin bu işkence cok komik ya sesli guldum

Hepsi aynı bunların yaa hepsi beter

Bizimkide farksız değil çok dominant bi kadın ve diğer çocukları o ne derse onu yapmış. Benim eşim dikbaşlıdır, ee bende öyleyim azıcık :KK48:
Başlarda arayıp soruyordum haftada bir
her aramada aynı şeyi söyledi ayşe hergün arıyor sen niye aramıyorsun ayşe sürekli mesaj atıyor sen neden atmıyorsun.
huyum değil dedim anlamadı, arıyorum ya dedim yetmedi
bi gün anneme şikayet etti beni hiç aramıyor kızın dedi
Annemde nolmuş ki beni de aramaz ben ararım hergün dedi merak ediyorsan sende ara dedi :KK70:

Madem yetmiyor madem beğenmiyorsun madem beni anneme şikayet etmeye kalkarsın al sana kaynana aramıyorum dedim :63: o gün bugündür aramayıda kestim hiç aramam kandilde bayramda hastalıkta anca 2-3 dk.
aynen ben de
ben de cok arardım eskıden
ama bızde tam tersı o hıc aramadı
siz de arayın anne arada derdim,
had,i beni gectım oğlunu ara derdım
asla aramazdı aslaaa
siz çalısıyorsunuz annecim derdi:)
biz sıkı fıkılıgı cok sevmıyoruz derdi

e şimdi ne oldu artık ben de aramıyorum , oğlun da aramıyor sen arıyorsun bizi
beni de aramaz oğlunu arıyor
biz de 3-4 ayda bır konusuruz
her aradıgımda kandıl bayram gerilirim

telefonu efendim annecim diye acar
yahu derım bu kadın amma gurursuz :KK70:

aynen ben de
ben de cok arardım eskıden
ama bızde tam tersı o hıc aramadı
siz de arayın anne arada derdim,
had,i beni gectım oğlunu ara derdım
asla aramazdı aslaaa
siz çalısıyorsunuz annecim derdi:)
biz sıkı fıkılıgı cok sevmıyoruz derdi

e şimdi ne oldu artık ben de aramıyorum , oğlun da aramıyor sen arıyorsun bizi
beni de aramaz oğlunu arıyor
biz de 3-4 ayda bır konusuruz
her aradıgımda kandıl bayram gerilirim

telefonu efendim annecim diye acar
yahu derım bu kadın amma gurursuz :KK70:
Yüzsüzleşmiş bunlar birazcık :KK70:

Benimkide aramıyor ararsada yoldayız saat 8de orda olcaz der eşime
Hasta olduğunda bile acile gittik 3 gün raporluydu duydularda aramadılar vicdansızlar.

Kaynanamdan bahsederken geriliyorum tüylerim diken diken oluyor bi kinleniyorum nedense :KK70:

S
Bence yanılıyorsunuz
Konu sahibinin anlattığı kadarıyla kayınvalidesi zor bir insan ve anlaşamıyorlar.
Kayınvalidesi o kadar düşüncesiz ki haftasını kalmaya gelicez müsait misin diye kızı aramıyor oğlunu arayıp emirvaki yapıyor
Hiç düşünmüyor mu gelinim çalışıyor ona bir sorayım bunun temizliği var yemeği var
Birde daha yeni evliler çocuk düşünüyorlar biraz rahat bırakalım diye düşünebilirler
Yada gelinim zaten çalışıyor rahat etsin ben onu çağırıp ağırlıyım gezdireyim
Size kayınvalideniz kötülük ediyorsa rahatsızlık veriyorsa anlaşamıyorsanız ne yapardınız?
Kimse kimse ile görüşmek zorunda değil eşinin annesi olduğu için saygısızlık yapmazsın o kadar ama haddini bilmiyorsa ağırlamak zorunda değilsindir
Hele ki bu kadın şimdiden yüz bulursa konu sahibi hamileykende kohusalığnda da emrivakiyle ağırlamak zorunda kalır kayınvalidesini o potansiyel var kadında. Anlayışlı değil çünkü.
Sie katılmıyorum. Evine almak zorunda değil ağırlamak zorunda değil diye birşey yok. O ev sadece kadına ait değil sadece kadın yaşamıyor. Adamın da evi ve annesi gelir kalır kimse karışamaz bence. Anlaşamıyorlarsa muhatap olmazlar yada mesafeli olurlar ama evime gelemez olayı büyük saygısızlık bence.

:KK57::KK57: Ben o kadarını görmedim şükür, beterin beteri var diye boşuna dememişler.
Gerçi benimki de karışmasa da biz uyurken pat diye odaya girmeyi seviyor.. Bigün farklı bişey görecek diye korkmuyor değilim.
evli insanın odasına pat diye niye girilir görmek istedikleri ne Allah'ım bizde kv olacaz böylemi olacaz acaba bizimki bide oraya gidince dus falan alırsa eşim kapıda bekler şimdi sırtını ovmak için çağırır diye diyorum ben varım çağirirsa duyarız yok beni çağırır diyo olurda bu kadarı olurmu abartı falan değil ya

S

Sie katılmıyorum. Evine almak zorunda değil ağırlamak zorunda değil diye birşey yok. O ev sadece kadına ait değil sadece kadın yaşamıyor. Adamın da evi ve annesi gelir kalır kimse karışamaz bence. Anlaşamıyorlarsa muhatap olmazlar yada mesafeli olurlar ama evime gelemez olayı büyük saygısızlık bence.
Gelemez demiyor ki zaten gelmesini istemiyorum diyor,
ama ben istesemde istemesemde gelecekler diyor,
eşim için katlanıcam diyor.

evli insanın odasına pat diye niye girilir görmek istedikleri ne Allah'ım bizde kv olacaz böylemi olacaz acaba bizimki bide oraya gidince dus falan alırsa eşim kapıda bekler şimdi sırtını ovmak için çağırır diye diyorum ben varım çağirirsa duyarız yok beni çağırır diyo olurda bu kadarı olurmu abartı falan değil ya
:KK70: :KK70: sizinkide pek bi enteresan oğluna mı sırtını ovalatıyor o kadarıda terbiyesizlik

şimdi bunlara gülüyoruz ama yaşarken ne sinir bozucu oluyor.

Yüzsüzleşmiş bunlar birazcık :KK70:

Benimkide aramıyor ararsada yoldayız saat 8de orda olcaz der eşime
Hasta olduğunda bile acile gittik 3 gün raporluydu duydularda aramadılar vicdansızlar.

Kaynanamdan bahsederken geriliyorum tüylerim diken diken oluyor bi kinleniyorum nedense :KK70:
ben de öyleyım işte
o ağlak sesını duyasım yok
cidden cok zor zamanlar gecırdık eşimle burda
hepsi gerıde kaldı ama hiçbirinde manevi destek bile olmadılar

eşimi işten cıkardılar 5 ay işsiz kaldık
dalga gecer gbi , o zaman kiradaydık
kafanızı dınleyın bır yurt dısı seyehatıne gidin dediler :KK70:

Ya şaka gbiler cok acayipler tarif edemem.

:KK70: :KK70: sizinkide pek bi enteresan oğluna mı sırtını ovalatıyor o kadarıda terbiyesizlik

benim kv de de oğlun aplates harektlerını gösterıyor
kendını hep genc sanıyor allahım sana gelıyorum :KK70:

Gelemez demiyor ki zaten gelmesini istemiyorum diyor,
ama ben istesemde istemesemde gelecekler diyor,
eşim için katlanıcam diyor.
Alevbuse hanımın cümlesine istinaden gelemez diyor dedim canım. Çünkü ağırlamak zorunda değil gibi bir cümle kurdu. Evet katılıyorum anlaşmak zorunda değil canım cicim yapmak zorundada değil. Kaldıki az önce bir link gönderdi ve işin aslını okudum. Kendine dert etmekte haklı ama sadece kendine yapar şuan. Bu insanlar böyle aramam sormam ayda yılda bir 2 gün çekerim kafamada takmam demesi lazım. Yada eşi gerçekleri görüp ailesiyle konuşmal zorunda.

Inan sınırlerim bozuldu gülüyorum şu an yok oğlu duştayken bu oyalayacakmış daha bide valize gider çamaşır bulmaya havlu veriyim kapıda bekliyor bana demek istediği sen kimsin bende diyorum şimdiye kadar aklın nerdeydi nedne oğlunun yanında olmadin

Görümcem de bize ilk geldiğinde sabah uyurken odamıza girdi
höylece kaldım
ne oldu dedim , işe geç kalacaksın bitanem dedi
ya kardeşim sanki 14 yıldır sen mi kaldırıyorsun beni
bi yürü git ya

Alevbuse hanımın cümlesine istinaden gelemez diyor dedim canım. Çünkü ağırlamak zorunda değil gibi bir cümle kurdu. Evet katılıyorum anlaşmak zorunda değil canım cicim yapmak zorundada değil. Kaldıki az önce bir link gönderdi ve işin aslını okudum. Kendine dert etmekte haklı ama sadece kendine yapar şuan. Bu insanlar böyle aramam sormam ayda yılda bir 2 gün çekerim kafamada takmam demesi lazım. Yada eşi gerçekleri görüp ailesiyle konuşmal zorunda.
eşim gerceklerı görüp ailesi ile konustuktan snr zaten
yalakalık dönemleri basladı bu kişilerin bana karsı
keske eşim hiç sert cıkmasaydı onlara , şimdi daha da bellı olurdu yuzlerı

ben de öyleyım işte
o ağlak sesını duyasım yok
cidden cok zor zamanlar gecırdık eşimle burda
hepsi gerıde kaldı ama hiçbirinde manevi destek bile olmadılar

eşimi işten cıkardılar 5 ay işsiz kaldık
dalga gecer gbi , o zaman kiradaydık
kafanızı dınleyın bır yurt dısı seyehatıne gidin dediler :KK70:

Ya şaka gbiler cok acayipler tarif edemem.
Masrafları karşılayın gidelim deseydin :KK70:

Sizi aramamış olmaları konusunda hak veriyorum fakat belliki aranız iyi değil,bu sebeple eşinize söylemişler. İllaki kızacaksanız eşinize de kızın,size o sorabilirdi.
Zırt pırt gelmiyorlarsa ki anladığım kadarıyla öyle,2 gün idare ediverin ne olacak.
Ayrıca geçmişe bu kadar takılı yaşamak size fayda sağlamaz. Bazen affedip,unutmak,yeni bir sayfa açmak gerekir,aksi halde mutsuz olan,kendi kendini yiyip bitiren siz olursunuz.

Görümcem de bize ilk geldiğinde sabah uyurken odamıza girdi
höylece kaldım
ne oldu dedim , işe geç kalacaksın bitanem dedi
ya kardeşim sanki 14 yıldır sen mi kaldırıyorsun beni
bi yürü git ya
Arkadaşim bunların maksadı nedir anlamış değilim özel olan yere neden girilir amaç nedir bugüne kadar işine kalkıp giden bugünde gider sanaaaanneeee yada kapı tıklat bu kadar görgüsüz olunmaz sorsan ben onun için yaptım olur

X