Kayınvalidelerde 8 gün

Kesinlikle doğurmak istemiyorum hatta düşürmek istiyorum ama yapamıyorum onun bi suçu yok tabi benimde suçum yok bende istemedim olmasını

Sakın sakin düşürme gibi şeyler yapmayın
Sağlığınızı düşünün ayrıca bu Kanunda suç
İstemiyorsanız önceden önlem alınmalı
Artık olan olmuş önünüze bakin

Bayılıyorum hemen hamile kalan kadınlara.kiskaniyorum
Bence hiç bayılmayın çünkü güzel bişey değil eğer hiç korunmasaydım bebeğim daha 40 günlükken bile hamile kalabilirdim ltfn beni kınamayın gerçekden hiç istemedin ve dünden beri hoplayıp zıplıyorum belki düşer diye bugünde belim ve karnımda hafif ağrı var bişey olur mu ki

En bilindik 2 markanın kondomu 20 25 lira birsey hani çok pahalı olurda alınamaz,al işte ordan kısayım derken mis gibi ömür boyu masrafı olacak bir bebek geliyo, ilk bebek tam ayaklanacak diğeri doğacak Allah sabır sabır sabır bir daha sabır versin

tatile yanliz gidebilen adam annesinede yanliz gider. daha bir kez olsub esim bensiz ve cocuklarsiz izine gitmedi

bayanlarimiz niye boyle cahil daha yeni dogum yapmisin dikkat etsene ertesi gün haüi neymis bilmiylrumus bir zahmet evlenmesin böyle insanlar

en adisi de en kalitesi de şartlara uygun kullanımda yırtılmıyor adam olacak kız
daha önce de söylemiştim.
ama eşini düşünmeden hazırlamadan sırf kendi istediği için başlayan bir birliktelikte kadın yeterli hazırlığa ulaşmazsa yırtılıyor bu meret

burda yaziYor yaparkende hopayip zipladinmi

Nerde yazıyo okumadım ben, kürtaj diye birşey var yahu, herşeyin bir yolu var istemiyorsun madem
Kocam kürtaja izin vermiyo zaten hamile olduğum kesin değil yarın belli olacak yarın regl olmazsam lesin hamileyim sadece testler de bir kaç saat sonra ikinci silik çizgi çıktı o yüzden hamile olduğumu düşünüyorum

kusura bakma korundugunu bile sanmiyorum madem ysptin cocugun gunahi ne hopayip ziplanaya izin veriyorama... cok cahilsin

Kürtaja izin vermiyor ucuz kondom kullanıyor sizsiz tatil planları yapıyor kaba saba demişsin....

Kürtaja izin vermiyorsa ilgili bir baba heralde öyle mi, bebeğini yıkayan uyutan altını değiştiren?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…