Kayınvalidelerde 8 gün

Hamilelik döneminde adet düzensizleşir. Bazen hiç olmaz. İki saat sonra çıkan çizgi bisey ifade etmez bence bu kadar kesin konuşmayın. O bebekli halinizle kocaniz sizi de goturuyorsa ve kayinvalideniz de getirme yazık demiyorsa ne yapsaniz mustahak.

Aynen ya. Bizde 1.5yil kondom kullandik. Hicbisey olmadi. Hamile kalmak mucize yani

Kesin sonuç öğrenmek istiyorsan kan ver bence

Bence korunmak yerine o Adamla Bi daha sevişme olsun bitsin .

Yavrum Nasıl mideniz alıyor? Anlamıyorum ya sana saygı duymayan, anasının eteklerinde gezinen, seni zerre önemsemeyen Adamla Nasıl oluyor o iş..

Acık konuşucam sana karşı bu kadar kaba Bi Ada'mın o işte de cok kaba ve itici olduğunu düşünüyorum. O prezarvatifler zaten kadın hazır olmadığında yırtılıyor genelde..

Daha neler duyacağız

kocan kv deye gitsin ordan da tatile 2 yıl öncesine kadar biz de kv deye giderdik kalmak için(kv de arar aglardı beddua ah ederdi gelmezseniz ...olsun vs) neyseki kocam annesini artık takmıyor 1 senedir hiç kalmadık 2. ciyide aldırma sakın olan olmuş daha 4 aylık bebegin varken korunmaman senin hatan bunun bedelini karnındakine ödetme ve çocugunu suçlama

Konu hamilelik bebek değil ki nden konuyu saptırıp hatta senin korunduğuna bile inanmıyorum sen suçlusunlara getirdiniz anlamadım ki korundum ve buna rağmen hamile kaldım belki de kalmadım belli değil henüz zor durumdayım evet sizden destek olup yardım etmenizi istedim siz köstek olmak için elinizden geleni yapıyorsunuz bide size dostlarım dedim

Asla çocuğu suçlamıyorum ben korundum ayrıca prezervatif yırtıldıysa benim ne suçum var

gitmez abla bazısı ALLAH korusun avrattan korktu derler...

Aman desinler kucakta minicik çocuk var üstelik,birde arkadaş hamile yani.
Adam tatile gidecekmiş o zaman aynını söylerlermi acaba,karısına mı soracaktı tatile giderken derler bu seferde..

Gönül koymana gerek yok
Herkes kendince fikrini yazıyo
Ben gebeliği geçtim yarın adet olmazsam kesin gebeyim demek yerine kan ver net olsun sonuç derken
Senin hopluyorum zıplıyorum düşsün bebek dediğin kısma denk geldim şaştım
Çok alemsin burda doğrularını paylaşan insanlara gönül koyacağına eşine gönül koy, o zaman böyle paniklemezsin hoplamaz zıplamazsın.

yok artık saglığından olacaksın

Adam daha sittin sene yalnız gider o tatile, seneye de yalnız o kesin, iki bebekle sen otur diyecek
aynen malesef erkekler böyle oluyor hele ki yetiştirilme tarzı çok önemli benim annemler gelinle oglan gezsin diye torun bakar cebine harclık koyar bizim kv de aglaya aglaya hastanelik olur kp der eşime hanım köylü der zaten para yok gidemiyoruz tatile ama bi sinemaya gittik diye kv de bizi evden kovmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…