Kayınvalidelerde 8 gün

burcubahar0635 senin açtığın konuya bir örnek işte, değil mi

insanın aklının alabileceği gibi değil ya valla.bu kadarı da olmaz.bence bu insanlar acıyla ve eziyetle besleniyolar.hiç ama hiç üzülmüyorum ama o bebeklere yazık işte.insan dünyaya bi kere geliyo onda da bu nası bi hayat ya.

yaşamaya taakati kalmamış insanlar çocuk büyütüyolar.eee onların günahı ne.diyecek başka bişey bulamıyorum.

Tatile bebek küçük sen gelemezsin ama kayınvalide 8 gün kalabilirsin mi diyo
Tatile götürmeyen başka yere de götürmesin
İstese yakınlarda bi yer ayarlayıp senle ve çocuğunuzla tatil yapabilir

Kesinlikle doğurmak istemiyorum hatta düşürmek istiyorum ama yapamıyorum onun bi suçu yok tabi benimde suçum yok bende istemedim olmasını

3.5 senelik aktif cinsel hayatım var ve kondomla korunuyoruz cidden biz seksi bilmiyoruz heralde, şöyle çılgınca kondom yırtacak kadar bir seks yapmadan ölücem kahroluyorum, şaka değil cidden merak ediyorum o duyguyu, sanırım sadece öküz problemli kocalarla o kadar ateşli seks yapılıyor

Görücü usulü evlendik

Kusura bakmayın kirilmayin da yazacaklarima ama görücü usulü evlilklere toplumun belirlediği roller oluyor ve ona göre yasanıp gidiliyor o yüzden sizin durumunuz aynı öyle
Yani evlilik görevini tamamlamış üstüne bir de 2 çocuk yapmış e daha ne olsun onun görevi bitti artık
Ee o bunları yaptıysa sizin de onun ailesine sonsuz müsamaha göstermeniz evde oturup sadece çocuklarla ilgilenmeniz kocaymis sevgiymis aşkmış pek önem vermemeniz şikayet etmemeniz beklenir
Yani işin kısası şikayetleriniz düşünceleriniz vs. Pek dikkate alınmayacak aile içi
o yüzden herhangi bir ayrılık dusunmuyorsaniz Böyle yaşamayı kabullenin fazlasını beklemeyin
az beklenti çok mutluluk olur belki

Ateşli seksle alakalı olduğundan değil kalitesiz prezervatifdrn kaynaklandığını düşünüyorum sizde onlardan alın belki yırtılır

:)))))) çok komiksin

Kolik bebek sürekli ağlar zaten

Ağlıyor deyip hep kıyıda köşede duracaksın

Ağlar vs deyip ağzında meme ile oturacaksın kp in yanında memen görünemeyeceğine göre de içerde oturacaksın

Yemek vs saatinde de ya bebek ağlayacak ya uykusu gelecek vs vs

Uslu olduğunda bile üstü kirlenmiş deyip alıp içeri kaçacaksın

Ama kocan da tatile tek gitmemeli kaplıcaya gidecekseniz de daha iyi sen de git yemek yapma dersi yok ortam sıcak

Sanki kutup noktası

Kv ye gidebilen her yere gidebilir Kv ye giderken bebek küçük evde kal demiyorsa tatilde de demeyecek

Senin de tatile ihtiyacın var hem de yemek bulaşık derdi olmaz hizmet bekleyen olmaz oğlunla takılırsın

kaplıcaya sen girmek zorunda değilsin ki ye iç otur o da tatil bebekli biri için

Söylediklerinizi aynen uygulayacam teşekkür ederim

Ateşli seksle alakalı olduğundan değil kalitesiz prezervatifdrn kaynaklandığını düşünüyorum sizde onlardan alın belki yırtılır

E işte kalitesiz almıcaksın Velev ki bu iş başına geldi ertesi gün hapı diye birşey var,kaç senelik evli kadınsın bunları bilmiyo musun

Şimdide düşürmek istiyorum diyorsun sakin yapma bunu canından olursun

1.5 yıllık evliyim daha öncede söylemiştim ertesi gün hapı diye birşey bilmiyordum öğrendiğimdede çok geç olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…