- 9 Haziran 2015
- 11
- 20
- 36
hahahaa ay kizlar ne guldurdunuz beni! okadar stresli okadar gergin bir gun geciriyordumki, gercekten keyfim yerine geldi. uzgunum, ama oyle bir 'oooohhh dunya varmis!' cektimki, bilemezsiniz. ne kaynana kaldi ne kayinbaba, mis! : D
saka bi yana, bunca zaman sizde bu dil, bu zeka, bu muhabbet varken nasil katlandiniz bu kaynananin baskisina? Cok tufak gercekten. Esleriniz zaten anladigim kadariyla zorlamiyor filan, kendi kendinizi zorluyorsunuz sanki. Daha once actigim konularda ‘kendime yakistiramiyordum ailesine mesafeli olmayi’ filan tarzinda birsey soyledigimde bir uye bana ‘sizin gibi gelin soyle olur, gelin saygili olur, gider gelir, onun ailesini hep on planda tutar, saygida kusurda kusur etmez diyenler yuzunden biz ‘rahat’ gelinler hep kotu gelin olarak gosteriliyoruz demisti. Cok dusundurdu o yazdigi. Yahu bizim dunyamiz onlarinkinden farkli!
Ya kabullenirler ya kabullenirler. Ailemiz nasil kabullenip ona gore ayak uyduruyorlarsa hizli yasama, evlatlarinin zamanina, onlarda uyum saglasin. Uyum saglayamiyormu? Ozaman biz neden uyum sagliyoruz? Kendimizden odun veriyoruz? Hayallerimize bile mudahele edebiliyorlar?
Dunya varmis arkadas. Bazen gizlice ‘allahim, bundan sonraki oksuz vede yetim olsaya?’ diye dua ediyorum haha..
Dediğin gibi kendi kendimi zorluyorum. Anne babama nasıl davranılsın isterim diye düşünüyorum ona karşı. Öyle yapıyorum. Sonra farkettim ki alakası yok. Kendim yazıp kendim oynamışım. Herkes farklı, sen de herkese farklı davranmalısın.