kayınvalıde

Olan olmuş bundan sonra canınızı sikana lafını verin oturun siz boyle devam ederseniz onlar hiç susmayacak,evinizin içine kimseyi karıştırmasina izin vermeyin.

evet taş oturdu gıtmıyor cevap verıcem bundan anlıyorlar

bizim hıc naz evı olmadı haklısın kız aldık sankı

o takıları ıade edıp uzerıne para verıp degıstırdım demıstı bende ıyı dedım cok da ıstemedım ama..haklısınız

keşke biraz nazınız geçseydi, ne lazımmış adam,herşeye tamam tamam demişsiniz ağırlığınız kalmamış.
37 yaşındasınız yeni mi evlisiniz sanırım, acaba illa ki yaşım geçiyor aman olsun diye mi tamam dediniz herşeye? ne gerek varmış eğer öyleyse şimdi herkes 30larında evleniyor.

Ben mesafe koydum da .ne oluyor. bugun akrabalarını en az gıdıp gelme mevzusu oldu .soğukmuşum.yıllar gecmıs yenı aklına gelmıs.laf saydı..akraba akraba olsa...birbirlerinin evıne gitmezler.ben çoluk çocuk işim anca bitiyor .bir de onlarla muhabbet..istek yaptı da ben reddettım.ayrımcılık da yapmadım.evcilik oynamaya evlenmedim.niye evlendim.
Gel de evlen işte..kimseye tavsıye etmıyorum.

esımı sevdım evlendım yasımı hiç dusunmedım ınan kı ama herseye evet demek cozum degıl.Yardım etseler de konusuyorlar etmeselerde..yorumun ıcın tesekkur ederım dedıgın gıbı yasımı hıc takmadım

nıye evlendım demedım de gorusunce bu patavatsız tavırlar benı bıktırdı yoksa evımde esımle sıkıntım yok en sonunda hıc gıtmıyorum dıycem gelemıycekler esım gıdıp gorup gelıcek sonucu bu bunu ıstıyorlar

cekyat takımı
Aynen insan boyle konulari yakinindaki kimseye anlatamiyor ne yazikki annesi kardesi arkadasi bile olsa
anlatınca olmuyor kardesımın sozu var onun erkek tarafı ıyı olunca kıyaslama baslıyor zoruna gıdıyor ınsanın..Erkek tarafı gorsen benım k valıde kadar durumları herseyı tek tek yapmaya çalışıyorlar masallah.Benım esylarımı alırken kımse yardım etmedı kardesım annem senın kı esya degıl cekyat takımı deyıp moralımı bozuluyorlar gelde anlat

Hata olan bunca şeye rağmen o adamla evlenmeniz olmasın sakın

Benim bugüne kadar gözlemlediğim erkek evladı olan anneler oğullarının dizinin dibinden durması uzağı gitme taraftarı değiller bunun böyle kalması için binbir tür sinsilik yaptıklarına şahit oldum sizinkiside buna uyar nitelikte, konuşup konuşup dursun kaynana sen bildiğini oku kaynanada çatlasın , geline oğlumu kaptırdım diye

Kiz
Eşim nişanlısından ayrıldığında beni tanımadan önce nişanı atıyor gidip üzerine farkı verip takıları değiştiriyor söylediği bu bende kabul ettim ama içime sinmiyor konumu tekrar okuyun gelişmeleri yazdım

Garip olan ne biliyor musunuz diğer oğlu okumaya diye gidip kalmış başka şehirde bizde şimdi ayni yere gidiyoruz 20 dak mesafesinde olacağız.Abisi dediği 4 yaş fark var aralarında o çok konuşuyor hakkını savunurken eşim sessiz diye bana karışabiliceklerini sandılar

Gerçekten de öyle çocuğum yok çalışıyorum işim bitmiyor onan ki k.valide arada birkez oldunuz mu diyor bana ona göre ayda bir görüşmek o zaman öldük öyle şey olur mu diyor valla oluyor bal gibide olacak öyle gıcık etti ki beni evliyim eski nişanlısı konusu açınca çok nadiren görüşeceğiz artık bıktım artık sakasindan sukasindan hicbirseyden korkmuyorum dedim eşime çok merakliysan git annenlere bırak beni burda

Emin ol bundan sonrada böle olur sen tavrını ve dilini değiştirmessen kendimden biliyorum onlara ya bir tabu gibi önlerine yıkılmaz bir duvar çıkaracaksın yada kabugunda beklicen ezip geçilmeyi ..eski nişanlı içinde sana necip fazıldan bi söz bhnun için denmemiş ama cuk oturur bir dahaki sefere kullan drim (geçmişi kapatıp yeni bir sayfa açan necip fazıl ona geçmişiile ilegili sorular sorarak rahatsız eder fazılda geçmişi mi ben çöpe attım o çöpüde ancak köpekler karıştırır der ) kapakkkkk 2 side eşin kilo vermiş sevinçten benim bildiğim insan mutlu iken kilo alır öbür türlü aşıklık mı çekiyon derler adama aç sususz kilo verir insan onların amacı sınamak seni ödün verme küçük damada da b..k yemek düşer sanane berkese payını ver o a göre davransınlar heé dersenki ben allahın rızasını güderim onlar ne isterse yapsın ben ahirerimi düşünürüm dèsen bu da bi secenek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…