- 2 Mart 2018
- 1.194
- 862
- 73
- Konu Sahibi cilekreceli_
Arkadaşlar ben 4 aylık evliyim. Kayınvalidemi çok severdim onun da hiç kızı olmadığı için beni kızı yerine koydu. Maddi konularda durumları pek iyi değil diye hep herşeyin en makulünü istedim. Nişan alışverişinde bile satıcılara ben uygun olanlarından çıkarın diyordum. Oysaki o gün bana yapılan düşüncesizliği görene kadar. Kayınvalidem herşeye ben bilmiyorum dedi ki bildiği halde çok cimri davrandı bu düşünceliliğime karşı ve kaynatam o gün 5000 tl vermiş ona nişan alışverişi için benim aldıklarım sadece 800 tuttu. Ben ayırdıkları bütçeyi sonradan aile içinden birinden öğrendim tabi. İlk soğuma sebebim buydu. Evlendik ve evimize yerleşir yerleşmez kaynanam 1 hafta bende kaldı. Bizde yeni evlilerin evinde kalınmaz bu davranışı beni o kadar korkuttu ki artık 2 günden fazla kalmak istedi mi suratım asılıyor. Ve bana baskı yapıyor annene bakacaksın babana bakacaksın. Kendisine yer yapıyor gibi. Eşim genelde benim tarafımda olur ama bu konuda bana birinden birine birşey olursa diğerini yanıma alırım diyor. İlerde konuşulacak şeyleri şimdiden konuşmaları çok saçma. Belki ben onlardan önce öleceğim belli mi olur? Ben daha çocuk bakmamışım yaşım 22 bu baskı beni çok bunalttı. Anneme anlattığımda sen huzur evi misin dedi bana. O yüzden kayınvalidemle arama mesafe koydum o da anladı. Sizce yanlış mı yapıyorum?