kayınvalide ve peder

astımım var bunu bilerek 2 saat dayanamamak nedir peki ?
sigara kullanan birisiyim ama haklı olan sensin ben şahsen içmem aşırı tiryaki olduğum süreçler de oldu yeminle çıkar içerim herkesin kuralları var misafir gelen uymak zorunda.

Siz görevlerinizi yapın, gelip gelmek, arayıp aramamak onlara kalsın.
Gerisini kurcalamayın bence.
bir adım atılsa bize ben görevimi yaparım haftada 1 gidip gelirim saygımı korurum. olayın üzerinden sonra gittik zaten ama totolarını dönüp oturup tv izlediler tek kelime etmediler. bunun üzerine hiçbir şey olmamış gibi tekrar gitmek gururuma ağır gelir.eşim isterse gider ona hiçbir şey diyemem

Bu nedir ya. Yok oglumun evinde onu yapamayacak miyim bilmem ne. Hayir yapamayacaksiniz.orasi artik oglunuzun/kizinizin evi degil. Bir ailenin evi. Evlatlariniz evlendikten sonra bir aile oluyor. Kendi evleri kendi duzenleri. Anne baba tamam onemli kavramlar ama bunun arkasina saklanilmasin artik. Nasil babaevlerinde 9 dan sonra eve gelemezsin ya da sarhos gelemezsi gibi kurallar varsa ciftler de kendi evlerinde kendi duzenlerini olusturuyor. Evet sigara icmek yasaksa icmeyi versin. Kimse sigara yoksunlugundan olmuyor. Ayrica sigara icilmeyen bir evde bir kez bile olsa o sinen koku rahatsizlik verir. Bireysellesmeyi ogrenelim artik. Konu sahibine gelince yapacak hir sey yok. Esinizde sizi suclamiyormus. Onlarin hatasini goruyor. Siz aranizda bunu konusup sorun yapmamaya calisin

Sigaradan nefret ederim..
Evli degilim ama evlenince kapimin yanina sanirim bu gidisle kocaman "burada sigara icilmez" tablosu asicam..
İcen disarida icsin.. Benim icin taviz verecek bir konu degildir bu..
Bu kadar normallestiriliyorsa icenler taviz versin.
Herkes saygi bekliyorsa icenler bana saygi duysun o zaman..
Sanki evime gelen tuvaletimi kullanamaz dicekmisim gibi herkes saygisizliktan bahsetmis..
İctirtmem bukadar basit.

sigara kullanan birisiyim ama haklı olan sensin ben şahsen içmem aşırı tiryaki olduğum süreçler de oldu yeminle çıkar içerim herkesin kuralları var misafir gelen uymak zorunda.
teşekkür ederim bende sizinle aynı zihniyetteyim :)

Dünürler birbirine bayramda gitmek aramak zorunda mı ? Ben hiç böyle bişi görmedim etrafımda

şimdi onlar aslında kendierince haklı alınabilirler, yani ben babama istemesem dahi kendi evimde sigara içme diyemem, çünkü aile evinde alınılmazlar bu duruma ama eğer kendi evinize geçerseniz alınırlar,o psikoloji farklı, yani tam anlatamıyorum ama babası kırılmakta haklı

ve ayrıca her zzaman gelen insanlar değil o kadarcıkta laf edilmemesi gerekir,idare etmek lazım aşağı in olayıda hiç olmaış

Dünürler birbirine bayramda gitmek aramak zorunda mı ? Ben hiç böyle bişi görmedim etrafımda
arada büyük kavgalar birbirinin yüzüne bakamayacak şeyler yoksa bizde öyledir. gelinir gidilir. normal zamanlarda hiçbir sorun olmasa da gidip gelmek zorunda değiller tabi. evlenene kadar 3-4 bayram geçirdik hepsinde geldiler şimdi noldu ki ? hem anamın babamın olayla alakası ne ki onlara da tavır yapıyorsun ?

bende astımım idare edilmesi gereken benim diye düşünüyorum 2 saat içmeseler ölmezler ama ben etkileniyorum

her zaman gelicek olan insanlar ki uzak akraba ya da uzak misafir değil sonuçta.
en başından önlem alalım dediniz değil mi.
ilk sefer için toleranslı davranılabilir ilerleyen zamanlarda da uygun dille uyarılabilirdi.
ama bu kv ve kp hiç laftan anlamayacak,anlayışssız ,düşüncesiz insanlar sanırım ki en başta set çekelim dediniz.
birkere izin verirsek önünü alamamaktan korktunuz heralde.
bilmiyorum sonradan tatlılıkla uyarsanız birkaç kez yine de biz sizi sallamayız istediğimiz gibi evinizde sigara içeriz derleymiydi?
bu kadar kaba ve görgüsüz olabilirlermiydi?
eğer buna evet aynen öyleler,laftan anlamaz ,kaba saba insanlar diyorsan ben de seni haklı görebilirim.

cocukları evlenmiş yuva kurmuş maddi olarak geçtimmm manevi olarak yardım edeceklerine bu nedir böyle yaa. işi yokuşa sürmeler falan. buyuk olacaklar bi de görmemezlikten geleceklerine yardımcı olacaklarına şu olanlarada bakın.

gönül rahatlığıyla evet diyebilirim. ilk seferde evet buyrn nasıl isterseniz deseydi eşim ikinci sefer ya içmeseniz filan deseydi eşim ilk sefer içtik bişey yoktu şimdi niye böyle demeye başladınız demek karın öyle istiyor sen onun ağzıyla konuşuyorsun bize diyeceklerdi. adım gibi biliyorum.

alrjik oksurugum var..babam balkonda icip geliyor o ustune sinenn koku dahi mahfediyor beni..baba esimin astimi var cok rahatsiz oluyor desydi belki daha yumusak olurdu..

bende astımım idare edilmesi gereken benim diye düşünüyorum 2 saat içmeseler ölmezler ama ben etkileniyorum
bakın bende de astım var,ama yazınızda kapalı balkonda içmek istemişler,orada içerlerdi sonrada camı açabilirlerdi, oturduuğunuz odada içmemişler,bence yinede abartmışsınız, bende astım var bizimkiler ya mutfakta ya da balkonda içer ve ben gelmeden camı açarlar

ya bide maddi olarak yardım etmiş olsalar nolurdu hayal edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…