benim o şekilde davranmamdansa onların 2 saat dişlerini sıkmaları daha mantıklı geliyor bana. kaldı ki niye bana tavır yapılıyor ki kendi oğulları söyledi ben söyletmedim zorla. koku perdelere ve duvarlara siniyor havalandırınca çıkmıyor ki. bana normal gelmeyen bir sürü şey yaptılar ama ben hiç yüzlerine vurmadım iyi geçinelim haftada 1 görüşücez zaten dedim ama en ufak şeyde de böyle yapılmaz ki bu kadar sündürülmez ki olay. bence bizi terbiye etmeye çalışıyorlar bizim dediğimiz olmuyorsa biz de böyle yapıyoruz diyorlar
sigara içilmeyen eve saygı gösterilmesi taraftarıyım.
çocuğumun yanında kimseye sigara içirtmem.
ancak tek bir sigara içecek olan misafirime de tolerans gösterdiğim olmuştur.
açıkcası bu konuda taviz vermek istemiyorsanız kv ve kp in tepkisini de sineye çekeceksiniz.
haklılık başka bişey ama onlar bunu kendilerine hakaret olarak algılamışlar.
abartmışlar belki ama daha ilk defa geldikleri evde bu muameleyi de beklemediklerindendir.
bence ilk kez geldikleri için bu şekilde abartı bir sertlikte cevap vermeniz yakışıksız.
pekala isteseniz balkonda içmelerini temin edebilirdiniz.
ama kesinlikle taviz vermeyeceğiz diye düşündüğünüzden eşin de abartmış aşağı inin demiş.
bi yrm saat havalansa çıkar gider o koku.
tamam rahatsızlanıyorsun,yanında da içirtme zaten ama balkonu gösterebilirdiniz nezakeden.
yakışanı budur.
aradaki kapı kapatıldığında ve balkon havalandırıldığında sorun kalmazdı emin olun.
senin rahatsız olduğunu bile bile üstüste 10 tane içmezlerdi heralde onlar da.