o zaman üzülmeni gerektirecek bi durum yok.gönül rahatlığıyla evet diyebilirim. ilk seferde evet buyrn nasıl isterseniz deseydi eşim ikinci sefer ya içmeseniz filan deseydi eşim ilk sefer içtik bişey yoktu şimdi niye böyle demeye başladınız demek karın öyle istiyor sen onun ağzıyla konuşuyorsun bize diyeceklerdi. adım gibi biliyorum.
bu olayı huzursuzluk yaratmak için sebep olarak kullandıklarını düşünüyorum.o zaman üzülmeni gerektirecek bi durum yok.
istediğiniz mesafeyi en başta koymuşsunuz.
karşı taraf ta kendi kartlarını açmış.
kabullenmekten başka yapacağınız bişey yok.
ama ben halen aynı fikrimdeyim,sivri ve köşeli bir tavır için çok acele etmişsiniz.
ama sizin kararınız,karşı tarfın da tepkisini sineye çekeceksiniz.
kp ve kv nin tepkisini de abartı buldum bu arada.
daha olgunlukla sitemlerini belli edebilirlerdi.
ama sanırım senin kp ve kv kesinlikle anlaşılabilecek ve orta noktada buluşulabilecek insanlar değiller.
zaten bu olay olmasa başka olaydan birbirinize küsmemeniz imkansız gibiymiş.
"evlat olsa sevilmez dedikleri olay bu olsa gerek" ne demek istediğinizi anlamadımEvinize davet ediyosanız katlanmanız gerekirdi ayrıca salonun ortasında içmemişya yani astımınız varsa balkon havalana kadar cıkmazsınız cok katısınız ayrıca senin ailenle bayramlaşmadılarsa ailenizde görüsmesin o zaman ama sen taraf tutma bu konuda ikisi de ailen bence evlat olsa sevilmez dedikleri olay bu olsa gerek
%100 katılıyorum.Camdan dışarı içince içeri de geliyor yalnız, aynı şeyleri defalarca yaşadım ben de. Balkonumuz fransız balkon, olmuyor öyle yine bütün duman içeride...
Bence sigara içene değil içmeyen ve rahatsız olana saygı duyulması gerekli...
ya noolursa olsun restlesme bence. ve araya girme. gidelim diyorsa git.ilk başta bende böyle düşünmüştüm arkadaşım ama eşim çok üzülüyor. ister istemez bi huzursuzluk yaratıyor evde o da anlam veremiyor bu duruma. bana bayramdan sonra gidelim demişti ama ben gitmedim. saygısızlık yaptıklarını düşünüyorum . buyursunlar bize gelsinler önce dedim. sonuçta evi tek eden onlar bayramda o şekilde davranan onlar yanlış mı düşünüyorum.
olaylar olaylar,sanki salonun ortasında içmek istemişler gibi tepki vermişsiniz.
her halde ömrünüz boyunca sigara içilmemiş ortamlarda sınız,gerçi namümkün,artık sigara sokaklarda içiliyor.
neyse konu sahibi görüşmemek istiyormuş,çok güzel bahane olmuş
Dediginiz gibi artik icmek isteyen sokaklarda iciyor kapali alanda yasak :) tepkiyi ben vermedim esim verdi hakli olarak yanlis anlasilma var sanirim. Dediginiz gibi gorusmemek icin bahane araniyormus ama bahane arayan biz degiliz maalesefolaylar olaylar,sanki salonun ortasında içmek istemişler gibi tepki vermişsiniz.
her halde ömrünüz boyunca sigara içilmemiş ortamlarda yaşamışsınız,gerçi namümkün,artık sigara sokaklarda içiliyor.
neyse konu sahibi görüşmemek istiyormuş,çok güzel bahane olmuş
Dediginiz gibi artik icmek isteyen sokaklarda iciyor kapali alanda yasak :) tepkiyi ben vermedim esim verdi hakli olarak yanlis anlasilma var sanirim. Dediginiz gibi gorusmemek icin bahane araniyormus ama bahane arayan biz degiliz maalesef
:) sigarasini opsun otursun:) cok yasayin valla. Teşekkür ederim artik bende oyle yapmayi düşünüyorum kimse icin huzurumu bozmaya niyetim yok.egeesk bence hic canini sikma arkadasim. Esin gidelim derse git onlar totolarini cevirip otursun bosver.sen üstüne düşeni yap iyi niyetini göster yeterli. Sigara için evladina küsen baba da sigarisini opsun otursun ne diyim.
anlayis meselesi tabi böyle konular.Astimim var diyo farkinda misiniz? Bende tiryakiyim hamile arkadasim evine gittim sormadim bile icebilirmiyim diye ciktim totom dona dona balkonda ictim. Ayrica ben icmiyo olsam kesinlikle evimde icirmem bence cok iyi yapmis. Benimde oglum daha kucukken kb arabaya bindi one esimin yanina baktim sigara yakti benle oglumda arkadayiz ya baba cocuk var arabada dedim aaa duman oraya geliyomu dedi mubarek sanki ormandayiz sonrada hemen atti sigarasini ne var yani kadinda hasta pardon deyip asagiya inebilirlerdi cok icmek istiyolarsa
Sigara bahane olmus.uzulme canimmerhaba kızlar
3 aylık evliyim. nişanımızı düğünümüzü eşyalarımızı her şeyi eşim ve biz yaptık. aileler sadece takılarını yaptılar. benim sıkıntım eşimin ailesiyle.nişan sürecinden itibaren sıkıntı çıkarmaya başladılar.nişana geldiler görümcenin kayınvalidenin suratları asık el gibi duruyorlar üstelik ortada bir sorun yokken. nişanlandık düğün hazırlıklarına başladık (başka bir şehirde çalışıyordum o zaman) arayıp sormak yok . bunlara takılmadım açıkçası hatta sevindim bile kafam rahat olacak diye. neyse çok uzatmayayım evlendik ve yaklaşık bir ay sonra eşimle aileleri yemeğe alalım istedik. ayrıca eşimle şöyle bir karar almıştık haftada 1 gün ailelere gideriz diye ve uyguluyorduk. neyse ilk bizimkiler geldi gayet güzel yedik içtik. 2 gün sonra eşimin ailesi geldi. kayınvalide gelir gelmez başladı laf sokmaya. neyse dedim evime gelmişler saygısızlık etmeyeyim cevap vermeyeyim. yemekten kalktık ben mutfağı toplarken eşimde çay servisine yardım ediyordu bunların ikisi geldiler sigara içelim kapalı balkonda. (eşim arabasında bile sigara içirmez daha önce onların yanında bu konu konuşulmuş ve evimizde kesinlikle sigara içirmeyiz denmişti haberleri var yani.) ben ağzımı dahi açmadım eşim de olmaz baba daha önce söylemiştim içmek isterseniz aşağıda içersiniz dedi. vay sen misin bunu diyen ikisi de evi terk edip gittiler. (benim babamda tiryakidir ama durumu bildiğinden teklif dahi etmedi hoş etseydi bu sefer ben aynı cevabı söylerdim babama). ikimiz kalakaldık. neyse dedim eşime, alınmış öfkeyle hareket etmiştir baban takılma. bayramda gittik el öpmeye surat beş karış hoşgeldiniz diyen yok kayınpeder döndü totosunu oturdu tek bir kelime yok neye uğradığımızı şaşırdık kalktık geldik. bayramda benim aileme de gitmemişler (bizimkiler büyük) aramamışlarda.babam arayıp hayırdır dünür bi sıkıntı mı var bayramda gelmediniz demiş kayınpeder de zaman bulamadık demiş ki yalan. her gittiğimiz yer onlardan için yok 2. günü burdalardı yok 3. günü burdalardı deyip durdular. 1 aydır gitmiyoruz onlara onlarda arayp sormuyorlar dertleri nedir inanın anlayamadım ben anlayan bana da anlatsın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?