- 8 Haziran 2014
- 830
- 326
- 73
- 34
Iyidebu evde dışarı kafa uzatılabilecek hiç mi cam yokmuş sarksın camdan şSaygısızca davrandığınızı düşünmüyorum. Bir insanın evine misafir olmak, orada at koşturmak anlamına gelmez. Ayrıca bir defa sigara içilse bir odada, koku direk perdelere ve duvarlara siniyor. Onu geçtim, sırf onlar sigara içecek diye konu sahibi hasta olmak zorunda değil. Gelinlerinin hasta olduğunu biliyorlar, balkon zaten kapalı, oda gibi, içmemeleri gerektiğini düşünmeleri lazımdı.
ys kusura bakmayın da bu evde kafayı dışarı uzatacak hiç mi cam yokAstımı olan insanlar oda parfümünden de rahatsız olurlar ve o sigara kokusu duvarlara dahi siner. Havalandırınca gitmez.
2 tarafı birden almamanın sorun olabileceği hiç aklıma gelmemişti. iki tarafa da aynı sofrayı kurdum aynı menüyü hazırladım.Sigara içtiğim halde evimde içirmiyorum
Ama balkonda herkes içebilir kapı kapanınca içeri bişey gelmiyo
Yemeğe keşke 2 tarafı birden alsaydınız 2 tarafında gönlü olurdu
Ya belli ki zor insanlar o ayrı konu o yuzden sizde ellerıne koz olacak seyler yapmayın bencebenim o şekilde davranmamdansa onların 2 saat dişlerini sıkmaları daha mantıklı geliyor bana. kaldı ki niye bana tavır yapılıyor ki kendi oğulları söyledi ben söyletmedim zorla. koku perdelere ve duvarlara siniyor havalandırınca çıkmıyor ki. bana normal gelmeyen bir sürü şey yaptılar ama ben hiç yüzlerine vurmadım iyi geçinelim haftada 1 görüşücez zaten dedim ama en ufak şeyde de böyle yapılmaz ki bu kadar sündürülmez ki olay. bence bizi terbiye etmeye çalışıyorlar bizim dediğimiz olmuyorsa biz de böyle yapıyoruz diyorlar
Iyidebu evde dışarı kafa uzatılabilecek hiç mi cam yokmuş sarksın camdan ş
ys kusura bakmayın da bu evde kafayı dışarı uzatacak hiç mi cam yok
Camdan dışarı içince içeri de geliyor yalnız, aynı şeyleri defalarca yaşadım ben de. Balkonumuz fransız balkon, olmuyor öyle yine bütün duman içeride...Iyidebu evde dışarı kafa uzatılabilecek hiç mi cam yokmuş sarksın camdan ş
2 tarafı birden almamanın sorun olabileceği hiç aklıma gelmemişti. iki tarafa da aynı sofrayı kurdum aynı menüyü hazırladım.
BENİM RAHATSIZLIĞIM VAR EVİMDE SİGARA İÇEMEZLER. EŞİM BİLE GECE AYAZINDA DISRDA ICER...AMA BENİM MANGALA , CAMASIR SUYUNA, TOZA KARSIDA RAHATSIZLIĞIM VAR. AMA KAYNANAMA GİTTİKMİ KAYINLARIM ILLA MANGAL YAKAR. BIDE BEN CIKMIYORUM BAHCEYE DİYE.. EVIN İCİ DUMAN OLUR.. ODAYA GECIP OTURURRM. BANA TIRIP ATARLAR.. KÜÇÜK ELTİM DEDİKİ BİGÜN OKADAR CANIMI ACITTI. BÜYÜK ELTİME AY CANIM SEN ÇOK GÜZEL ÇORBA YAPMISIN. ORTANCA ELTIME ÇOK GÜZEL BALIĞI YAPMISIN.. AY BENDE COK GÜZEL SALATA YAPMISIM. BENDE SOFRADAN KALKTIM AY BENDE ÇOK GÜZEL YEDİM ELINİZE SAĞLIK DEDİM.HAMILEYDİ. DOĞUM YAPTI SIMDI SIĞARA İCEN BİRİ ÇOCUĞUNU OPSÜN ATEŞLENİYO.. NASIL SIMDI PERVANE.. GEÇEN KAYNIMA DEDİM.. BENİMLE DALGA GEÇEN . BENİM YALANCIKTAN ROL YAPTIĞIMI DÜŞÜNEN AYNISIYLA IMTIHAN ETSİN. AMA CANIYLA.. AY KIZ OLE DEME DEDİ.sigara konusunda neden bu kadar katı bir kural koydunuz?
sağlık sorunu mu var ikinizden birinde?
genelde bebekli evlerde özellikle dikkat edilir ki ben de müsade etmedim.
ama gelen bir misafir içeceği bir sigarasını kapalı da olsa balkonda içebilir diye düşünüyorum.
saatlerce fosur fosur içecek değiller ya orada içebilirlerdi pekala.
camı açar ara kapıyı kapatabilirdiniz.
bu tutum çok katı geldi bana.
yani bu kadar sert köşeli tavırlar hareketler aile içi ilişkilerde çok zorlayıcı olur.
koskoca adama aşağı in demişsiniz hoş olmamış.
üstelik ilk kez gelmiş.
var tabi zindanda yaşamıyoruz sonuçta :). yatak odamda oturma odasında ve salonda var. yatak odamda ve oturma odasında da sineklik var salon camında da yere kadar 3 kat perdem var buyrun orda için mi demeliydi eşim ya da ev sizin ya buyrun ne isterseniz neyi siz uygun görürseniz öyle yapın mı demeliydik kiIyidebu evde dışarı kafa uzatılabilecek hiç mi cam yokmuş sarksın camdan ş
Balkonu kapattırmasaydınız hiç sorun yoktu..
Keşke tiryakiliklerini de düşünseydiniz baştan..
Ya alemsiniz. Kadın evindeki balkonu kapatırken kpin içtiği sigarayı mı düşünecek?
Nasıl bir öneridir bu? Depolama alanı olarak kullanıyor işte balkonu, izin mi alacak kpden?
Nereye koyacak oradaki eşyaları?
Gerçekten inanarak mı yazdınız bunları?
var tabi zindanda yaşamıyoruz sonuçta :). yatak odamda oturma odasında ve salonda var. yatak odamda ve oturma odasında da sineklik var salon camında da yere kadar 3 kat perdem var buyrun orda için mi demeliydi eşim ya da ev sizin ya buyrun ne isterseniz neyi siz uygun görürseniz öyle yapın mı demeliydik ki
Hayır..
O kadar gerilindi ki küçük bir esrpiydi..
hiç aklıma gelmemişti böyle düşünebilecekleri kendi ailemi önce aldım çünkü ablam şehir dışından gelmişti ve evimi görmemişti hiç bilseydim onları alırdım ilk bizimkiler takılmazlar öyle şeylereAma bunu sen ve eşin gördü onlar görmedi?
Alınmışlardır
var tabi zindanda yaşamıyoruz sonuçta :). yatak odamda oturma odasında ve salonda var. yatak odamda ve oturma odasında da sineklik var salon camında da yere kadar 3 kat perdem var buyrun orda için mi demeliydi eşim ya da ev sizin ya buyrun ne isterseniz neyi siz uygun görürseniz öyle yapın mı demeliydik ki
sigara içilmeyen eve saygı gösterilmesi taraftarıyım.benim o şekilde davranmamdansa onların 2 saat dişlerini sıkmaları daha mantıklı geliyor bana. kaldı ki niye bana tavır yapılıyor ki kendi oğulları söyledi ben söyletmedim zorla. koku perdelere ve duvarlara siniyor havalandırınca çıkmıyor ki. bana normal gelmeyen bir sürü şey yaptılar ama ben hiç yüzlerine vurmadım iyi geçinelim haftada 1 görüşücez zaten dedim ama en ufak şeyde de böyle yapılmaz ki bu kadar sündürülmez ki olay. bence bizi terbiye etmeye çalışıyorlar bizim dediğimiz olmuyorsa biz de böyle yapıyoruz diyorlar
taşındığımızda kapalıydı :))Balkonu kapattırmasaydınız hiç sorun yoktu..
Keşke tiryakiliklerini de düşünseydiniz baştan..
Ha tamam, ben gerçek sandım bi an. Sanırım aynı düşünüyoruz, kinaye yaptınız ben anlamadım, afedersiniz.
teşekkür ederim :)Laf anlatmaya çalışma canım illa ki içirecekler o sigarayıBoşver takma sen hayırsız gelin ol. Sağlığın daha önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?