kayınvalide ve peder

Ev sahibine yapılan eleştirilere katılmıyorum açıkçası.orası artık onların evi ve onların kuralları geçerlidir.Karı-koca ikiside rahatsız oluyorsa o evde sigara içilmez. Ayrıca anne baba misafir değildir,kendi oğullarının alışkanlıklarını huylarını biliyorlardır pekhala. asıl önce onların saygılı olması gerekirdi. geline sırt dönmek için bahane üretilmiş bencede.

canım astımın varsa eğer sigara içen insanların yanında otur demiyoruz geçersin içeri camları açarsın lütfen konuyu saptırmayın bence konu sahibi ve eşi saygısızca davranmış kim olsa bozulurdu

hakikatten yaa... yorumları şaşkınlıkla okudum ben de..

sigara içen insan 2 saat duruversin içmeden... neden tavizi içmeyen ve üstelik de hasta olan taraf verecek ki?
Ben de çok şaşırdım, sigara taviz verilmesi gereken bir konu mu? Astım olmayan insanı da astım yapar yani, herkes çekmek zorunda mı? Bir de içirmiyor diye yazıklar olsunlar falan, pes gerçekten...

hadi ben kötüyüm insan aynı şehirde 1 ay boyunca oğlunu aramadan nasıl durabilir. hangi anne babanın vicdanı rahat eder. kendimi düşünüyorum bende zamanında annemle babamla büyük kavgalar ettim ama en fazla 1 günde barışırdık içimizde kin gütmezdik anne babadır sonuçta. nasıl bir öfkeymiş inatmış anlamadım valla. ben engellemiyorum da sen istiyorsan git görüş annendir babandır diye ama eşim sen olmadan bir yere gitmem ben diyor.

evin içinde içmek isteseler evet haklısınız
ama koca koca adamlara balkonda sigara içemezsiniz inin aşagıda için demek ne yani
ayıp etmişsiniz gerçekten onlar senin misafirin sonuçda

Balkondan kafalarımı uzatıp içebilirlerdi neden aşağı göndermek istediniz

Saygısızca davrandığınızı düşünmüyorum. Bir insanın evine misafir olmak, orada at koşturmak anlamına gelmez. Ayrıca bir defa sigara içilse bir odada, koku direk perdelere ve duvarlara siniyor. Onu geçtim, sırf onlar sigara içecek diye konu sahibi hasta olmak zorunda değil. Gelinlerinin hasta olduğunu biliyorlar, balkon zaten kapalı, oda gibi, içmemeleri gerektiğini düşünmeleri lazımdı.

balkon kapalı ve açılabilen camlarının önünde vidalı sineklikler var açılmıyor.tornavidayla sökmeniz gerek
o zaman açılan camlardan birinin sinekliğini söneceksiniz maalesef. Eve gelen birime hele ki anne babaya git aşağıda iç demek cok yanlıs. Ben sigara kokusundan çok rahatsız oldum midem bulanır. Ama kv kp içtiğinde eşim ben gitmeden mutfağı havalamdırır oda parfümü sıkar olur biter. Muhtemelem size normal gelen ama normal olmayan baska olaylar yuzunden de kv niz size biraz mesafeli

Pardon ama o mutfakta hiçmi yemek yapılmıyo o yemek kokuları nereye gidiyor anlamadım

benim o şekilde davranmamdansa onların 2 saat dişlerini sıkmaları daha mantıklı geliyor bana. kaldı ki niye bana tavır yapılıyor ki kendi oğulları söyledi ben söyletmedim zorla. koku perdelere ve duvarlara siniyor havalandırınca çıkmıyor ki. bana normal gelmeyen bir sürü şey yaptılar ama ben hiç yüzlerine vurmadım iyi geçinelim haftada 1 görüşücez zaten dedim ama en ufak şeyde de böyle yapılmaz ki bu kadar sündürülmez ki olay. bence bizi terbiye etmeye çalışıyorlar bizim dediğimiz olmuyorsa biz de böyle yapıyoruz diyorlar

Pardon ama o mutfakta hiçmi yemek yapılmıyo o yemek kokuları nereye gidiyor anlamadım
yapılıyor tabi aspiratöre gidiyor. ayrıca yemek kokusu beni rahatsız etmiyor krize sokmuyor evdeki yemek kokusu o evin yuva olduğunu gösterir ama sigara kokusu krize sokuyor

yapılıyor tabi aspiratöre gidiyor. ayrıca yemek kokusu beni rahatsız etmiyor krize sokmuyor evdeki yemek kokusu o evin yuva olduğunu gösterir ama sigara kokusu krize sokuyor
krize girecek kadar rahatsızlanıyorsan bilemem.
o zaman ağır astım hastasısın sanırım.
tedavini oluyormusun?
eşinin ailesine gittiğinizde filan nasıl idare ediyordunuz o zaman.?
çok yoğun içiciler diyorsun çünkü.

Hiç ama hiç inandırıcı gelmedi camı olmayan yani kullanılmayan bi mutfak duymadım yamek yaparken heleki kızartmalarda yuvanı düşünemiyorum

Sigara içtiğim halde evimde içirmiyorum
Ama balkonda herkes içebilir kapı kapanınca içeri bişey gelmiyo

Yemeğe keşke 2 tarafı birden alsaydınız 2 tarafında gönlü olurdu

senin yerinde olsam yatip kalkip sukur namazi kilardim ne guzel iste esinde seni zorla goturmuyor kaynana zaten laf sokuyormus napicaksin gidipte bosver boylesi daha iyi her iki taraf icinde bence sen sade esine annesiyle babasi hakkinda hicbirsey soyleme

Astımı olan insanlar oda parfümünden de rahatsız olurlar ve o sigara kokusu duvarlara dahi siner. Havalandırınca gitmez.

Hiç ama hiç inandırıcı gelmedi camı olmayan yani kullanılmayan bi mutfak duymadım yamek yaparken heleki kızartmalarda yuvanı düşünemiyorum
camı yok demedim ki zaten açılan camında monteli sineklik var dedim. yani camı açınca içeri hava giriyor ama kafanı dışarı çıkarıp sigara içemezsin bu kadar basit.

evet ilaç kullanıyorum. eşimin ailesinde mutfakta içiyorlar hemen mutfak kapısını ve oturulan odanın kapısını kapatıyordum mutfağa girmiyordum çay filan doldurmak için girersem de nefesimi tutuyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…