kayınvalide ve peder

görümcemin bebeği var küçücük daha kendi evinde ağzında sigara varken çocuk kucağında gördüm o kadar söyleyeyim.

evine ilk kez gelmiş babaya in aşağıda sigara iç dedikten sonramı bir anlam veremiyor niçin tavır aldığına.senelerce bak büyüt evine git sana balkonda bile sigara içmeyi çok gören evlada benimde tavrım başka türlü olmazdı.hep suçu karşı tarafta aramayın biraz kendiniz de arayın kabahati.

görümcemin bebeği var küçücük daha kendi evinde ağzında sigara varken çocuk kucağında gördüm o kadar söyleyeyim.

Ona görümceniz müdahale edecek.
Şimdilik böyle bir durum olmadığına göre, onların saygısızlığna karşılık sizler de nezaketsiz davranmışsiniz.
Diğer şikayetlerinizde çok haklı olsanız da..

Sigara içilmemesi konusunda takdir ettim, ben de evde asla içirmiyorum. Gelen de ona göre gelir.
Ailede de bir çekememezlik olduğu belli, boşverin kafanız daha rahat olur.

kesinlikle katılıyorum sana arkadaşım. eşimde aynı şeyi düşünüyor "burası bizim evimiz bizim kurallarımız " diyor ama bir benim ailemin ona davranışlarına bakıyor birde kendi ailesininkine arada ki uçurumu görüp üzülüyor. suratı asılıyor belli bunları düşünüyor ben sorduğumda da yok bir şey deyip geçiştiriyor. suratı düzelmeyince ben üsteliyorum hop bu sefer birbirimize dönüyoruz tartışıyoruz.

Bence tavrınız çok yanlış ne demek koca insanlara sigara içmeyin aşağıya inin falan demek bu nasıl bi görgüsüzlük bi sigaradan ne olucak evine misafire yapılmaz böyle bi şey ben olsam kayınvalidenizin yerinde bir daha yüzünüze bakmam tamam eşiniz söyledi sizde susarak onaylamış oldunuz bana tavır çok yanlış ve çirkin geldi

astımım var bunu bilerek 2 saat dayanamamak nedir peki ?

Bu insanlar seni başından beri sevmemiş kabullenememiş sigara bahane.

Ay kız astım hastası ya. Nolcak bi kaç saat içmeseler. Bende içiyorum ama içilmeyen bir yere gittiğimde krizlere girmiyorum. Ramazanda bütün gün sigarasız ölüyor muyuz sanki. Ev onun kural onun kim ne karışır? Zaten onların derdi sigara değil dünürlerin önce davet edilmesi bence

bana da öyle geliyor ben ağzımı açıp tek kelime etmediğim halde olay bana döndü resmen. sigarayı bende bahane olarak görüyorum bayramda bizimkilere gitmediklerine göre başka da bir şey gelmiyor aklıma

Ahh ahh ben neler yaşadım. Eşimin ailesi eşimi arayıp durmadan aramızı açmaya çalıştılar, durmadan beni kötülediler, eşimle biz evde başbaşayken gayette mutluyuz halbuki. Bazen suratı asık oluyor bi telefonuna bakıyorum ki ailesinden birileri aramış yine bozmuşlar moralini. Mesela eşim çok yoğun çalışıyor ve ailesi bencilce davranıyor, nasılsın oğlum işin gücün yoğun mu demek yerine, bize doktordan randevu al, bilmem ne işimizi hallet, şu yap et vs... Ya da bizim eve gelip kalamadılar ya, ChocolateMilk yüzünden gelip gidemiyoruz vs vs... Eşim ailesinin nasıl olduğunu bildiği için onlara cevap veriyor bana yansıtmıyor ama yüzünden içinin sıkıldığını anlayabiliyorum. Artık resti çektim, bir daha ailesinden biri arayıp bizi huzursuz etmeye kalkarsa bak neler yapıyorum dedim, bütün sülaleye rezil ederim sizi dedim. Hep susmuştum, ama her önüne gelen telefon açıp bana laf aktardı. Madem onlar çekinmiyor ben hiç çekinmem, madem sen ailene söz geçiremiyorsun (ChocolateMilk i arayıp laf saymayın diye), ben onlara lafımı geçiririm dedim. Sen de baktın mı eşinin yüzü asık, hiç sorma, onu eğlendirecek şeyler yap, gül söyle, zamanla önemsememeyi öğrenir oda. Daha çok yeni evlisiniz, bizim bir yılı açtı anca yeni yeni rayına oturuyor.

sizin düşünceniz tabi saygı duyuyorum. astımlı bi tanıdığınız var mı bilmiyorum nasıl krize girdiklerini gördünüz mü onu da bilmiyorum ama görseydiniz eğer böyle konuşamazdınız sanırım.

Sevmemektede bence haklılar Allah böyle evlat ve gelin kimseye vermesin düşünüyorum da oğumun evine gidicem bi sigara içme anne aşağı in diyecek yazıklar olsun böyle evlada (bu arada sigara kullanmıyorum) yanlış anlaşılmasın

astım zor bir rahatsızlık Allah şifa versin
ama eşinin babasına tavrı da sert olmuş k.bakma
başka türlü söylenebilirdi ben olsam eşim babasına böyle tavır yapsa
üzülürdüm açıkçası

Kaba insanlar belliki ama keşke idare etseydiniz. Ben olsam balkonun camlarını açar, kahve yapar gönderirdim balkona. Bir kaç saat sonra kokudan eser kalmazdı, camlar açık olduğu için uzun süre oturup fazla sigara içemezlerdi.
Yaşça büyük oldukları için mazur görülebilirdi, eşiniz de idare etseydi keşke, dışarıda için demesi hoş değil, şu an oğullarına konduramadıkları için sizin söylettiğinizi düşünüyorlar muhtemelen.
Eminim eşinizde içten içe pişman olmuştur.

hastalıktan anlamayan saygısız insanların sevgisine ihtiyacım yok zaten saygılı olsunlar
pişman değil bizim evimiz bizim kurallarımız herkes saygı duymalı tavrında o. evlenmeden yüzüne bakılmayan adam bi anda kıymetli oldu bizde.

Yeminle şoktayım, sigara gibi bir zehri nasıl normalleştirdiniz böyle.
İçse ne olurmuş, zehir yahu zehir. Kime ne faydası olmuş bugüne kadar, çekmek zorunda mı herkes o pis dumanı.
Sigara içme demek anlayışsızlıksa eğer sigaradan rahatsızlık duyana tepki göstermek daha beter bir şey.

kız, astım hastası olduğunu söylüyor. bu durumda eve gelen misafirin 2 saat sigara içmeden duruvermesi çok daha normal olanı olmaz mı??? benim evine gittiğim ev sahibesinde böyle bi rahatsızlık olduğunu bilsem, tiryaki bile olsam sigara içeyim lafını bile etmezdim...

hakikatten yaa... yorumları şaşkınlıkla okudum ben de..

sigara içen insan 2 saat duruversin içmeden... neden tavizi içmeyen ve üstelik de hasta olan taraf verecek ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…