görümcemin bebeği var küçücük daha kendi evinde ağzında sigara varken çocuk kucağında gördüm o kadar söyleyeyim.Haklıyken haksız duruma düşülmüş.
Aşağıda için demek kabalık.
Onun yerine sizin sağlığınız nedeniyle dikkat edileceği söylenebilirdi.
Fosur fosur içeceklerini de zannetmiyorum.
O zaman belki güzel bir şekilde uyarılabilirdi..
ilk başta bende böyle düşünmüştüm arkadaşım ama eşim çok üzülüyor. ister istemez bi huzursuzluk yaratıyor evde o da anlam veremiyor bu duruma. bana bayramdan sonra gidelim demişti ama ben gitmedim. saygısızlık yaptıklarını düşünüyorum . buyursunlar bize gelsinler önce dedim. sonuçta evi tek eden onlar bayramda o şekilde davranan onlar yanlış mı düşünüyorum.
görümcemin bebeği var küçücük daha kendi evinde ağzında sigara varken çocuk kucağında gördüm o kadar söyleyeyim.
kesinlikle katılıyorum sana arkadaşım. eşimde aynı şeyi düşünüyor "burası bizim evimiz bizim kurallarımız " diyor ama bir benim ailemin ona davranışlarına bakıyor birde kendi ailesininkine arada ki uçurumu görüp üzülüyor. suratı asılıyor belli bunları düşünüyor ben sorduğumda da yok bir şey deyip geçiştiriyor. suratı düzelmeyince ben üsteliyorum hop bu sefer birbirimize dönüyoruz tartışıyoruz.Sana tecrübeli biri olarak tavsiyem, uzak dur, asla taviz verme ve kocanı asla hiçbir şey için kırma. Bana da eşimin ailesi ne saygısızlıklar yaptı bir bilsen... Görüşmüyorum bende, kimsenin suratını laf sokmasını çekemem valla. İnsan gibi davranıyoruz burunlarından kıl aldırmıyorlar bende artık çareyi uzak durmakta buldum. Sende çok samimi olma boşver, ne güzel eşin kendi yuvası olduğunun farkında. Kp-kv ler oğullarını evlendirince kendileride evlendi sanıyorlar, ortada sorun yoksa bile kıskandıklarından yapıyorlar. Hani oğul onların ya, ev de onlarınmış gibi. Ama sen akıllıca davran hep mesefeni koru.
astımım var bunu bilerek 2 saat dayanamamak nedir peki ?evine ilk kez gelmiş babaya in aşağıda sigara iç dedikten sonramı bir anlam veremiyor niçin tavır aldığına.senelerce bak büyüt evine git sana balkonda bile sigara içmeyi çok gören evlada benimde tavrım başka türlü olmazdı.hep suçu karşı tarafta aramayın biraz kendiniz de arayın kabahati.
bana da öyle geliyor ben ağzımı açıp tek kelime etmediğim halde olay bana döndü resmen. sigarayı bende bahane olarak görüyorum bayramda bizimkilere gitmediklerine göre başka da bir şey gelmiyor aklımaBu insanlar seni başından beri sevmemiş kabullenememiş sigara bahane.
kesinlikle katılıyorum sana arkadaşım. eşimde aynı şeyi düşünüyor "burası bizim evimiz bizim kurallarımız " diyor ama bir benim ailemin ona davranışlarına bakıyor birde kendi ailesininkine arada ki uçurumu görüp üzülüyor. suratı asılıyor belli bunları düşünüyor ben sorduğumda da yok bir şey deyip geçiştiriyor. suratı düzelmeyince ben üsteliyorum hop bu sefer birbirimize dönüyoruz tartışıyoruz.
sizin düşünceniz tabi saygı duyuyorum. astımlı bi tanıdığınız var mı bilmiyorum nasıl krize girdiklerini gördünüz mü onu da bilmiyorum ama görseydiniz eğer böyle konuşamazdınız sanırım.Bence tavrınız çok yanlış ne demek koca insanlara sigara içmeyin aşağıya inin falan demek bu nasıl bi görgüsüzlük bi sigaradan ne olucak evine misafire yapılmaz böyle bi şey ben olsam kayınvalidenizin yerinde bir daha yüzünüze bakmam tamam eşiniz söyledi sizde susarak onaylamış oldunuz bana tavır çok yanlış ve çirkin geldi
Sevmemektede bence haklılar Allah böyle evlat ve gelin kimseye vermesin düşünüyorum da oğumun evine gidicem bi sigara içme anne aşağı in diyecek yazıklar olsun böyle evlada (bu arada sigara kullanmıyorum) yanlış anlaşılmasınBu insanlar seni başından beri sevmemiş kabullenememiş sigara bahane.
hastalıktan anlamayan saygısız insanların sevgisine ihtiyacım yok zaten saygılı olsunlarSevmemektede bence haklılar Allah böyle evlat ve gelin kimseye vermesin düşünüyorum da oğumun evine gidicem bi sigara içme anne aşağı in diyecek yazıklar olsun böyle evlada (bu arada sigara kullanmıyorum) yanlış anlaşılmasın
pişman değil bizim evimiz bizim kurallarımız herkes saygı duymalı tavrında o. evlenmeden yüzüne bakılmayan adam bi anda kıymetli oldu bizde.Kaba insanlar belliki ama keşke idare etseydiniz. Ben olsam balkonun camlarını açar, kahve yapar gönderirdim balkona. Bir kaç saat sonra kokudan eser kalmazdı, camlar açık olduğu için uzun süre oturup fazla sigara içemezlerdi.
Yaşça büyük oldukları için mazur görülebilirdi, eşiniz de idare etseydi keşke, dışarıda için demesi hoş değil, şu an oğullarına konduramadıkları için sizin söylettiğinizi düşünüyorlar muhtemelen.
Eminim eşinizde içten içe pişman olmuştur.
Sevmemektede bence haklılar Allah böyle evlat ve gelin kimseye vermesin düşünüyorum da oğumun evine gidicem bi sigara içme anne aşağı in diyecek yazıklar olsun böyle evlada (bu arada sigara kullanmıyorum) yanlış anlaşılmasın
Yeminle şoktayım, sigara gibi bir zehri nasıl normalleştirdiniz böyle.
İçse ne olurmuş, zehir yahu zehir. Kime ne faydası olmuş bugüne kadar, çekmek zorunda mı herkes o pis dumanı.
Sigara içme demek anlayışsızlıksa eğer sigaradan rahatsızlık duyana tepki göstermek daha beter bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?