kayinvalide ve misafirlarini nasil agirlayabilirim

BOSAN Sassy. Neyse kadin kendince yakinlik gostermis aslinda. Iyi tarafindan bakalim. Sunuma yardima gelince "yaaa cok tesekkur ederim zahmet ettiniz, sizden cok sey ogreniyorum" filan de bence. Bence KV gazla calisan bir kesim. Seninkinden tam olarak o enerjiyi aldim. Senin ikizler burcu cilgin ve genc yanini o kadinin yaninda cok aciga cikarmaman lazim. Kendini dunyanin en cici kizi gibi dusun. Bence kadin pek karismayacak size. Sadece geline yakinlik gostermek istiyor olabilir kendince. Bir yandan da klasik elestirel bi sekilde bakacak ama genel olarak etkilemeyecek bence bu seni. Tabi bu benim tahminim sadece.

hahhajshsjah icinden sovuyordur bana ne bela kizsin sen evinde tabak bile yok diye sevgilim bana ben annemle konusayim sana tabak gondersin falan demisti de konusmustur annesi tabaklarini bana kurban edemeyecegi icin marka soyledi eminim

of neyse ya bu kayinvalide issues durumuna biraz ara vericem dogum gunumde de onu dusunemem hajsshjah kendimi taniyamiyorum resmen GELINIM

Ay o kadar abartmasın ya sunum sunum diye. Sanırsın kraliyet ailesinden sırf misafire çikarmak için tabak çanak almak fln ne gereksiz şeyler. Aslında plastik tabak çatalla yapacaksın ki sunumu en büyük takıntısıyla yüzleşsin kadın

Sassy KKya "KVye sunumsuz yakalanmak" konusu actin............

Bu gercekle seni basbasa birakiyorum......

Ve yavasca uzaklasiyorum.....

Saka saka uzulme. Hepimiz bir gun sunumsuz yakalanabiliriz.

Hangi kraliyet ailesine mensuptunuz acaba ? Babanız geriye muazzam bir veliaht bırakmış cool bro

Konudan bağımsız Azıcık erorr ver diye yazıyorum melamin tabak

Bizim çocukluğumuzda porselen çok lüks bir şeydi Çin porselen takımlar çok az çıkarılırdı ortaya, bol bol melamin tabak vardı

Desenli, hafif plastiğe benzeyen ama plastik olmayan bir yapısı var, bir dönem bebekler için falan da üretiliyordu

Oğlumun bakıcısına sormuştum melamin bardağı nerede diye kadının gözleri faltaşı gibi açılmıştı o ne diye

Aslında bu sunum böcüğü kayınvalideye sizin yaşınız bunları hatırlar ve uygun olur deyip öyle bir takımı çıkaracaksın

Yıkılır ortalık ama sassy sen bunu yine de yapma

Dışarıda bi kahvaltı yaptırsan daha kolay kurtulursun bence

o ne demek bilmiyorum ki

evden ciktim bella maisona baktim oradan kahve fincani ve onun altina konulan seyler varmis onlari aldim, cicek bilmemne sunum seyleri varmis onlardan aldim ama yapmayi becerebilir miyim bilmiyorum. porlanda baktim oradaki kizi biraz bunalttim hangileri iyi diye birkac sey de oradan aldim. ama asil su buyuk sunum seylerini falan karacadan aldim hemen yanindaydi. pip studio surahi ve bardak seti siparis verdim cunku su bardagim da yoktu catal bicak setini de babamin evinde hic kullanilmamis cok komik bir sey olduguna eminim simdi babama geldim caktirmadan onu calmayi planliyorum kimse fark etmeden geri birakirim yerine ahsjshjssh

masa ortusu ivir zivir seyleri kaldi bir de caydanlik ve kahve makinesi. ne kadar fazla cesit var ben her gordugumu aldigim halde buyulendim. bir de secmeye calissam biterdim herhalde. bu seneki dogum gunu hediyem caydanlik olsun kendime

Sassy KKya "KVye sunumsuz yakalanmak" konusu actin............

Bu gercekle seni basbasa birakiyorum......

Ve yavasca uzaklasiyorum.....

Saka saka uzulme. Hepimiz bir gun sunumsuz yakalanabiliriz.
karacadaki kiz bana ceyiz alisverisine tek mi geldiniz dedi

ben 10 gun once elon muskla calismak icin basvuru yaptim bugun kendime sunum tabagi aliyorum turkiye buyulu bir ulke gercekten ucaktan iner inmez seklim degisti dkskshskshks

ay bu arada hepinize tesekkur ederim ya resmen butun magazalara girdigimde gozum hep sizin dediklerinizi aradi kolayca aldim ciktim yoksa ben bu isin icinde bogulurdum

Eşimin doğum günüydü ben ne yaptım? Gittik gordiondan düdüklü tencere aldık . Faydalı hediye aldım işte ha ha ha. Hep kadınlara mı tencere tabak alınacak özel günlerde. İntikamım acı olduuutekrardan tebriklerrrr

Valla bu kadın seni kendini paralasan da sevmiycek, o yüzden sal gitsin nişanlın seni ilerde ezdirmesin yeter..

Oncelikle tebrikler ve mutlu yillar. Arkadaslar cogu seyi soylemis. Ben de sunumseverlerden degilim. 38’imde evlendim. Evimde 1 takim yemek takimi var sadece. Sadece icilecek kahve, fincan ve zarif bir sunum icin Selamlique urunlerini tavsiye ederim. Kahvenin aromasi ve kalitesi diger her seyi unutturacaktir.

Hayirli olsun. Her sey gonlunuzce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…