kayinvalide ve görümcemin evimin düzenine karışması ve ilk kavgamız...

Kiz kardes de olsa abisine ya da esina danismadan git al gomlekleri utule. Ozel hayat, ev mahremdir ya.

bence aile duzenleri icin de kkamu spotu falan olmali. Tv herkes izliyor. Arada bi gorurler, ne bileyim fikirleri degismeye baslar.

benim fikrim eşinize bu durumu anlatıp ortadan yanlış anlamayı kaldırmak
eşinizden bu olayı saklamayın sonra farklı olaylarda şiddetli tartışma çıkabilir
birikme olur
ailesini kötüler gibi değil

GÖRÜMCEN OLACAK CADOLOZ NE HAKLA SENİN EVİNİN DOLAPLARINI KARIŞTIRIYOR? HADDİNİ BİLSİN OTURSUN YERİNE. TERBİYESİZ MİSAFİR. ÖZELLİKLE BÜYÜK HARFLE YAZDIM

benim fikrim eşinize bu durumu anlatıp ortadan yanlış anlamayı kaldırmak
eşinizden bu olayı saklamayın sonra farklı olaylarda şiddetli tartışma çıkabilir
birikme olur
ailesini kötüler gibi değil
bence de eşine anlat. düzgün kibar bir şekilde o konuşsun ailesiyle. Benim şikayetim yok evimizin düzeni bu desin. Sizin o gün bu yüzden tartışmanızdan dolayı yaşanan gerginlik benim yaptığım ütüden daha yorucu biz böyle mutluyuz desin

Eşinizle ne güzel bi düzen kurmuşsunuz ikinizde memnunsunuz hayatınızdan.. Eee onlara noluyo ne karışıyolar..

benim görümcem yok ama kayınvalidem gelip evimde ütü yapsa hiç bozulmam, memnun olurum.. ay annecim ben çok kötü yapıyorum, seninkiler ne güzel oldu, eşim senin ütünden başkasını beğenmiyor filan derim ama maalesef benim kayınvalidem ütüye hiç meraklı değildir, pek başarılı da değildir, bulmuş da bunuyorsunuz:)

Kesinlikle siz haklısınız. Eskiden sadece erkekler çalışıyormuş haliyle kadınlar da evin düzenini sağlıyorlarmış bu yüzden ütüdür yemektir kadının görevi haline gelmiş. Eski nesillere artık bu şekilde olamayacağını kadının da erkeğin de ortak yaşam içinde eşit rollere sahip olduğunu anlatmak hiç kolay değil ne yazık ki. Eğer eşinizle kendi aranızda sorun yaşamıyorsanız bütün meseleler çözülür. Bence anne ve kardeşiyle konuşması gereken kişi siz değilsiniz bunu yapması gereken kişi eşiniz. Ailesini karşısına alıp sizin aile düzeninizin bu şekilde olduğunu ve bu durumun onu rahatsız etmediğini anlatması gerekiyor aksi halde her defasında benzer sorunlar yaşamaya devam edersiniz.

Hata sizde tabii ki. O dolabı açıpta cıngar çıkarmamanız en büyük hata. Dolabı açtığında öyle bir cıss yaparım ki daha kimse önünden bile geçemez. Eşiniz ne dedi bu konuda?

Bence sakin kalmakla çok iyi yapmışsın ama eşine anlat ve onun ailesi olduğunu onun çözmesi gerektiğini söyle
konuşsun aileyle

Kiz kardes de olsa abisine ya da esina danismadan git al gomlekleri utule. Ozel hayat, ev mahremdir ya.

bence aile duzenleri icin de kkamu spotu falan olmali. Tv herkes izliyor. Arada bi gorurler, ne bileyim fikirleri degismeye baslar.
Ay boyleleri kamu spotu filan anlamaz. Cazgir gelinden anlar. Bir kere ısırıvercen. Bak bakalim bir daha yapiyorlar mi.

ayy boş ver tatlım ütüleri biriktir biriktir çağır gelsin ütülesinler.bu arada seni canı gönülden tebrik ediyorum.peygamber sabrı varmış.bu sabırla hiç bir şeyden korkma kv ve görümce seninle baş edemez.

Bnm evimde utuyu ben yaparim ama zor oluyor birikiyor, annem bana eldiginde yapar hep, ayni mantikla gelini yapmasa, annem onunkileride yapar hem kolaylik olsun diye hemde oglu yorulmasin diye(utuyu oglu yaptigi icin) gerci gelininede acir yapar annem
Burada sorun seninle bunu tartismalari bence.. Annemde olsa hoslanmazdi giyerken utu yapilmasindan ama demeZdi bunu
BiZim gelin ev hanimi, camasilari yikiyor cani isteyince asiyor, kardesimin ustu islak kalmis bez gibi kokuyor, annem tutup geline niye bole yapiosun bak kiZim soyle yap demedi
Herkesin is yapisi farkli, kendi standartlarina getiremezsin begenemesende,,,

ben fıttırırdım herhalde, sizin eviniz dğeil mi bu ev? ne hakla gidip dolaplarınızı kurcalayıp ütüsüzleri çıkarıyor? terbiyesiz kadın

Ay aynı benim kv. Bi de kendini acındırır duygu sömürüsü yapar :/ benim kv de çocuğa ben bakçam der daha oryada çocuk yokken bile. Ben de çocuğa kendim bakçam dedim çocuğa en iyi annesi bakar bu kadar dedim. Kv görümce birbirine bakıp sustular. Amaç birlikte yaşamak. Şimdi kv ile yaşamanın ne sabrı kaldı ne de tahammülü. Eskidendi o. Bi de boşanacakmış eşinden benimki ayrı bicins. Takma umursama önemsemiyormuş gibi davran

Kardesim devlet memurusun ekonomik özgürlüğün var ve düzenini kurmussun birincisi o kadın senin yatak odana nasıl girerde dolabı karistirir . Kimse curret edemez benim odama girmeye . Ütü falan bende çalışıyorum ama yapıyorm tercih meselesi. Ama ev pis muamelesi yapamaz kim Onlar ya. Sen kimse üzülmesin diye kendini bi güzel ezdiriyorsun. Sesini çıkar biraz

Evet ben ev hanimiyim yani calosinca oyle oluyor zaten bende evde olanlar i kastetmistim

Bu görüşe de bayılıyorum.
Kadının temizliği çocuğundan ve eşinden belli olurmuş (!)

Kadın-erkek fark etmez, herkesin kendine yetebilmesi, kendi işini yapabilmesi kötü bir şey mi?
Galiba yorumu uanlis okumussunuz ben giyimi demistim esit yapmasini degil cnm benim esimde bana yardim eder esitiz evde ama giyimini ben duzenlerim yani yanlos bakmossin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…