kayinvalide ve görümcemin evimin düzenine karışması ve ilk kavgamız...

Canım samimiyetin taa içime işledi öncelikle . Bu arada sabrın için de tebrikler yüz göz olmaya gerek yok bence eşin seni anlayacak ona anlat aöa evde değil iş çıkışı bir bahaneyle dışarı çıkın bu arada yatak odana girmelerine izin verme bir daha şakın . Benim kayınvalide de yaptı bunu özel hayat koymadı . Benim kadar içine de atma asla öfken seneler sonra çıkar canım ama o insanlar yüzünden kavga da etme ne demek ya özel hayatım bu benim . Benim eşim engelli ben ona uzun zaman baktım şimdi daha iyi durumda evi o süpürür ben vileda yaparım. Ütü ben hiç yapmadım yalan yok eşim her şey senin üstünde o da benim olsun ben daha iyiyim o konuda dedi . Hatta ütüyü de kendisi seçti ya . Diyeceksin abartmışsın ama eşime en ufak iş yaptırmam ben kıyamam onun isteğiydi . Lafın kısası her evliliğin bir düzeni var . Hadsiz seviyesiz insanlar

Ya hu bunu anlamıyorum bakın geleneksel bir ailede büyüdüm eşe saygım sonsuz ancak biz her şeyi mükemmel yapmak zorunda değiliz ev hanımının iki katı çalışıyoruz biz

Kendimde de üc bes kiyafet verirdim al tatlim bunlarida utule diye, yatakodasina girecek cesareti nasil buluyorlar hayret ben abime gidince bazen hirka falan isterdim usuyup yengem odamdan al derdi ama yengemden rica ederdim kendi alip gelsin dolabini açmayayim diye herkesin ozeli ayip yahu

Ay bu konuyu okuyunca aklima geldi
Benim esimde saolsun utusunu yapar ev isine yardim eder camasir atar
Iki bebegim var yetisemedigim ya da gucumun yetmedigi cok zaman oluyo asla da soylenmez yuz dusurmez Allah razi olsun
Bnim kendi annem dediki bir gun cocukcagiz evlendi gun yuzu gormedi neden evlendiki bu cocuk bu isleri yapacaksa diye
Allah razi olsun valla kayinvalidemden iki oglum var bende boyle yetistirmek istiyorum
Konunuza gelecek olursam haklisiniz dolap karistirmak ne demek yahu belki ozel esyaniz var
Ic camasiriniz var fantazik seyleriniz var ayip yahu

Hem çift maaş olsun diyorlar hem hizmetçi/bakıcı arıyorlar. Ohh ne güzel memleket. Kadını 2. sınıf insan gören zihniyet kahrolsun. Hiç te kimseye taviz vermeyin. Siz neyse osunuz. Hazır düzeninizi de kurmuşsunuz. Kimsenin buna karışmaya hakkı yok ya hayırdır? Kimse için değişmenize gerek yok. Kaldı ki zaten sizin davranışlarınız normal, onların ki anormal.

Genel olarak haklisim evine karismamalari lazim

Ama sen de bir tisortu utulememek icin amma inat etmissim ya...
Utule gitsin ne var yani

Onun eli kolu var o yapsin vs vs..
Bu kadar kati olmayin illa o yapacak falan

Kocanim tisortu utuleyiversen ne var yani?

Aslında konunuzu ilk okurken yapsinlar temizlik,siz de işten gelince rahat olursunuz diye düşündüm ama sonrası fazla yani.esiniz ile aranızda anlaşmışsınız.bu şekilde tepki verseler bende susmazdım.ütü camasir falan temizlik yapmışlar sıkıntı degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…