- 1 Temmuz 2022
- 73
- 41
-
- Konu Sahibi birbogaburcu
Artık zaten eskisi gibi olmayı düşünmüyorum,önceden onlara yakındım her çocuğumu parka götürdüğümde mutlaka onları görmeye giderdim dışarı çıktım sizede uğradım diye. Yapı olarakta çok canayakım ve sıcağımdır kahretsin ki şimdi bu halimi farkedip illaha soracaklarBuz gibi soğurdum ve görüşmeyi keserdim .
Sormadan geçemeyeceğim neden sevgiliyken evini temizlediniz ?Artık zaten eskisi gibi olmayı düşünmüyorum,önceden onlara yakındım her çocuğumu parka götürdüğümde mutlaka onları görmeye giderdim dışarı çıktım sizede uğradım diye. Yapı olarakta çok canayakım ve sıcağımdır kahretsin ki şimdi bu halimi farkedip illaha soracaklar
Yardım ediyordum her gittiğimde evlerine çok girip çıkardım diyorum ya içlerinde büyüdümSormadan geçemeyeceğim neden sevgiliyken evini temizlediniz ?
Aferin size. Almışsınız karşılığını.Yardım ediyordum her gittiğimde evlerine çok girip çıkardım diyorum ya içlerinde büyüdüm
Evet her zaman, evliyken de çok yardımım dokunmuştur kayınvalidemin de beni sevdiğini sanıyordum ama hiç bir çocuğu adamını bulmamış maalesef....Sevgiliyken dip köşe temizlik yapmak mı? Evliyken bile gerek yok buna. Ne kayinvalide aşkı varmış sizde maşallahkendi annenizin evini öyle isteyerek temizliyor muydunuz bari?
Mesajları okuduğunuzu söylerseniz siz suclu olursunuz ki bence okumamalıydınız, mesafe koyulur böyle bir durumda ama siz ne kadar yapabilirsiniz orası biraz zor gibi.
Sorarlarsa çat diye anlat bence . Mesajlarınıza gözüm takıldı anneciğim , oğlunuz benle yanmış ya sizde yanmayın diye uzak duruyorum falan derdim ben .Artık zaten eskisi gibi olmayı düşünmüyorum,önceden onlara yakındım her çocuğumu parka götürdüğümde mutlaka onları görmeye giderdim dışarı çıktım sizede uğradım diye. Yapı olarakta çok canayakım ve sıcağımdır kahretsin ki şimdi bu halimi farkedip illaha soracaklar
Adım geçiyordu ne yapabilirdim yani çoğu insan buna karşı koyamaz bakar.Ne mi yaparım? Başkasının özelini karıştırdığım için kendimden utanır , kv daha sevgiliyken evini dip köşe temizlediğim biri olduğu için aradaki gerekli mesafenin oluşmamasının doğal sonucu olduğu için şaşırmazdım.
Bu saatten sonra kayınvalidelere karşı bakışım çok değişti, o kadar iyiydik aramız daha doğrusu ben öyle sanıyordum.. tavsiyeniz için teşekkürler iyiymişSorarlarsa çat diye anlat bence . Mesajlarınıza gözüm takıldı anneciğim , oğlunuz benle yanmış ya sizde yanmayın diye uzak duruyorum falan derdim ben .
Allah korusun benim kv dem ile aram iyi aynısını asla yaşamak istemem . Büyük hayal kırıklığı sadeceÜzüldüm Allah yardımcın olsun
Adınızı görmeniz için mesajı karıştırıyor olmanız gerekiyor zaten. Yani tesadüfen görüp de bakmadınız, bildiğiniz karıştırmışsınız ki görmüşsünüz. Sonra da düzenli bakmaya devam ettiniz herhalde. Kvnin yaptığı çok çirkin ama sizinkinin de ondan aşağı kalır yanı yok, savunmaya çalışmayın bari.Adım geçiyordu ne yapabilirdim yani çoğu insan buna karşı koyamaz bakar.