Kayınvalide ve görümce mesajları

birbogaburcu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2022
73
41
Merhabalar burada yeniyim ve içimi rahatlatmak için geldim. Eşim ile uzun bir beraberliğim oldu 2.5 yıllık evliyiz her neyse çok uzatmadan demem o ki daha önceden daha şüpheleniyordum bir kaç kez adımı mesajlarda gördüm kaynanam elime çok verirdi telefonunu şunu düzelt bunu düzelt diye. Bide ne zaman kızı ile konuşsa sesini dışarı veriyorum tamam haberin olsun sesin dışarda deyip önceden kızını uyarır gibi eşşek değilim yani anlıyorum telefon bir gün yine elime geçti ve mesajlara bakmak istedim Ve gördüklerim karşısında şok geçirdim(kayınvalidemle bugüne kadar en ufak tartışmamız olmamıştır,çok iyi anlaşırdık sevgiliyken evini kaç kez dip köşe bile temizlemişimdir) hele görümce budalası bide o kızı defalarca affettim hep kavga çıkarırdı herneyse benim için "bi o kadar da dili karnında var" o da ne demekle benim kocam yanmış ne yanmış hele kayınvalidem benim için edepsizliğini eline almış eşim bundan sonra sırtlanıp götürecekmişbu arada maşallah diyelim eşimle yıllardır güzel ilişkim vardır ne alakaysa içlerinde büyüdüm oysa ki. Bugüne kadar edepsizliğimde olmamıştır onlara karşı. Görümcem anca sen hazırla onlar yesin demiş -ki aile yemeklerinde kaynanam her zaman kendi der ben yapıp kurarım siz yiyin sonra herşeyi toplarsınız der biz eltimle mutfağının davlumbazına kadar siler çıkarız çok şaşırdım bunları onlara söyleyemem ama içten içe gıcık oluyorum görümcem delisi neysede kaynanam... Eşime bahsettim bu konudan ne diyebilirim ki dedi, kendi ablasını biliyor o da sadece annem senin ne edepsizliğini gördü ki falan deyip pek karışmak istemedi. Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım siz olsanız ne yapardınız?

Ne mi yaparım? Başkasının özelini karıştırdığım için kendimden utanır , kv daha sevgiliyken evini dip köşe temizlediğim biri olduğu için aradaki gerekli mesafenin oluşmamasının doğal sonucu olduğu için şaşırmazdım.

Buz gibi soğurdum ve görüşmeyi keserdim .
Artık zaten eskisi gibi olmayı düşünmüyorum,önceden onlara yakındım her çocuğumu parka götürdüğümde mutlaka onları görmeye giderdim dışarı çıktım sizede uğradım diye. Yapı olarakta çok canayakım ve sıcağımdır kahretsin ki şimdi bu halimi farkedip illaha soracaklar

Sormadan geçemeyeceğim neden sevgiliyken evini temizlediniz ?

Yüzleşip mesafe koyamayacaksanız , eşiniz arkanızda olmayacaksa , bir de üzerine laf söz işitecekseniz hiç uğraşmayın. Bir de vurun abalıya konumuna düşmeyin. Siz ilişkinizi bundan sonra gözden geçirin ve samimiyetinizi ayarlayın bence

Ben olsam mesajları gördüğümü söylemem ama sağlam bir mesafe koyarım.Küslük değil mesafe...Misal kaynana ile samimi isem protokol dili kullanırım.Her çağırmaya gitmem,gidersem misafir gibi gider gelirim.Cunku böylesiyle kavga da edilmez tartışılmaz da.Nankorler belli ki...

Sevgiliyken dip köşe temizlik yapmak mı? Evliyken bile gerek yok buna. Ne kayinvalide aşkı varmış sizde maşallah kendi annenizin evini öyle isteyerek temizliyor muydunuz bari?

Mesajları okuduğunuzu söylerseniz siz suclu olursunuz ki bence okumamalıydınız, mesafe koyulur böyle bir durumda ama siz ne kadar yapabilirsiniz, orası biraz zor gibi.

Evet her zaman, evliyken de çok yardımım dokunmuştur kayınvalidemin de beni sevdiğini sanıyordum ama hiç bir çocuğu adamını bulmamış maalesef....

Kendi evinin temizliği yetmiyor mu ki KV'ye dip kose yapıyorsun ?
Ayrıca insanların özelini okumamalisin..
Kocan olsa yine bir nebze ( aldatma şüphesi vs . Var ise ) derim de KV'nin telefonundaki mesajları okumak ; bildiğin hırsızlık.
Bu satten sonra ne yaparsın bilmem ama bir daha özel mesajlarini okuma kv'nin..
Tavsiyem bu olur.

Ne edepsiz ikiyüzlü insanlar var, yılan gibi dilleri var. En sevmediğim insan tiplemesi, sıkıntın varsa yüzüne de böyleysen amenna yaz dök; ama yüze karşı canım cicim sorun yok, arkadan dedikodu yap olmuyor. Ben olsam merhabadan öteye geçmem artık.

Sorarlarsa çat diye anlat bence . Mesajlarınıza gözüm takıldı anneciğim , oğlunuz benle yanmış ya sizde yanmayın diye uzak duruyorum falan derdim ben .

Allah korusun benim kv dem ile aram iyi aynısını asla yaşamak istemem . Büyük hayal kırıklığı sadece Üzüldüm Allah yardımcın olsun

Adım geçiyordu ne yapabilirdim yani çoğu insan buna karşı koyamaz bakar.

Bu saatten sonra kayınvalidelere karşı bakışım çok değişti, o kadar iyiydik aramız daha doğrusu ben öyle sanıyordum.. tavsiyeniz için teşekkürler iyiymiş

Adım geçiyordu ne yapabilirdim yani çoğu insan buna karşı koyamaz bakar.
Adınızı görmeniz için mesajı karıştırıyor olmanız gerekiyor zaten. Yani tesadüfen görüp de bakmadınız, bildiğiniz karıştırmışsınız ki görmüşsünüz. Sonra da düzenli bakmaya devam ettiniz herhalde. Kvnin yaptığı çok çirkin ama sizinkinin de ondan aşağı kalır yanı yok, savunmaya çalışmayın bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…