- 30 Mayıs 2022
- 997
- 1.014
-
- Konu Sahibi birbogaburcu
Rica ederim . Bence telefon karıştırmış değilsiniz . Ben sizi suçlu görmedim . Aksine onlar terbiyesiz ve ikiyüzlü. İyi ki yüzlerini gördün bide buradan bak . Tartışmaya gerek yok , ama CİDDİ BİE MESAFE ŞART . Bende kv telini rahatça alırım kullanırım . Hatta kendi der şu mesajlarıma bi cevap yaz diye . Diyorum ya çok benzer olduğu için büyük konuşmak istemiyorum . Allah şeytana uydurmasınBu saatten sonra kayınvalidelere karşı bakışım çok değişti, o kadar iyiydik aramız daha doğrusu ben öyle sanıyordum.. tavsiyeniz için teşekkürler iyiymiş
Söylemek istediğim her şey söylenmişNe mi yaparım? Başkasının özelini karıştırdığım için kendimden utanır , kv daha sevgiliyken evini dip köşe temizlediğim biri olduğu için aradaki gerekli mesafenin oluşmamasının doğal sonucu olduğu için şaşırmazdım.
Neden mi?Sormadan geçemeyeceğim neden sevgiliyken evini temizlediniz ?
Yani ben komple sizi suçlu buldum . Bunları yapmak zorunda değilsiniz yapmayacaktiniz. Gerek yok çünkü . Eli ayağı tutmaz yaparsınız. Evlerine yemeğe gider tabi ki yardımcı olursunuz . Yediğiniz yeri toplarsiniz. Bu kadar . Birde ne görmeyi bekliyordunuz ki telefonda . Benim piremses gelinlerim falan mı yazicakti. Kayinvalidenin yüzde doksani diyordur zaten gelinden çok çekiyorum diye . Birde hukuken de suç yaptığınız . Hem ilişkinizi saygı çerçevesinde yurtumezseniz karşılıklı diyorum yüz yüze ilerde bakamazsiniz . En çok sizin evliliğiniz huzursuz olurYardım ediyordum her gittiğimde evlerine çok girip çıkardım diyorum ya içlerinde büyüdüm
Yaranmak için yapsaydım oğlu ile evlendikten sonra elimi ayağımı keserdim...Söylemek istediğim her şey söylenmiş
Neden mi?
Yaranmak için tabi ki
En başta siz kendinizi salak yerine koymuşsunuz kusura bakmayın gereksiz hareketlerle yaranmaya çalışarakçok salak yerine konmuşum
E keseceksiniz işte ŞimdiYaranmak için yapsaydım oğlu ile evlendikten sonra elimi ayağımı keserdim...
Hayır.. kayınvalidemle bir problemim yoktu aileler arasında da neden dedikodusunu yapayım ki annemle? Benim üzüldüğüm yüzüme iyi olup,arkamdan böyle olmaları.Bence kv mesajlarını karıştırmanız çok yanlış. Gözüm takıldı filan değil bayağı bilerek yapmışsınız.. Aynısını yapan kv olsa topa tutulurdu.
Söyledikleri hoş değil ama arada ki mesafeyi daha sevgili olduğunuz zamanda siz bozmuşsunuz. Neden evini temizleyiniz hiç anladım. Cici gelin olmaya çalışmayın artık.
Birde birşeyi merak ettim, siz annenize kv dedikodusunu yapmıyor musunuz? O da kızı ile yapmış. Üslubu çirkin onu kabul ediyorum.
Ne kadar kötü bir durum.Söylemek istediğim her şey söylenmiş
Neden mi?
Yaranmak için tabi ki
Valla kayınvalidemi severimNe kadar kötü bir durum.
Ben arada söz , nişan gibi bir adım atılmadığı sürece bu kadar içli dışlı olmayı garipsiyorum.
Gerçi evlendikten sonra da sürekli içli dışlı olmaya gerek yok da neyse
O kadar içli dışlı olmuş ki adeta ellerinde büyümüşNe kadar kötü bir durum.
Ben arada söz , nişan gibi bir adım atılmadığı sürece bu kadar içli dışlı olmayı garipsiyorum.
Gerçi evlendikten sonra da sürekli içli dışlı olmaya gerek yok da neyse
Ya benim de yaptığım bu kadar . Kendi aileme de yapmıyorum . Sevgiliyken gidip temizlik görevlisi gibi neden yapar ki insan ? Hadi kayınvalide zorda olur musaitsen gidersin yoksa birini ayarlarsin . Böyle vıcık vıcık ilişkilerin sonunda muhakkak böyle şeyler oluyorValla kayınvalidemi severim
Sevgiliykeni geçtim nişanlıyken hatta evliyken bile en fazla sofrayı toplamışlığım vardır
Seviliyor muyum, sevilmiyor muyum hiç umrumda değil
Ortalama bi muamele görmek bana yetiyor
Hizmetle gelen sevilmeyi zaten istemezdim
Tabiki biliyor, aynı şekilde eşimde bize gelir giderdi ailem tanıyordu en başından beri buraya aile değerlerini konuşmak için sohbet açmadım. Ben bu şekilde büyüdüm babam her zaman erkek arkadaşın olabilir bunu bize söyle derdi bizden bişeyini gizleme derdi ailemden bu şekilde gördüm, bugüne kadar yanlış hiç bir şeyimde olmamıştır konunun bunun ile ne alakası var?O kadar içli dışlı olmuş ki adeta ellerinde büyümüş
Anne babanız o zamanlar sevgilinizin ailesinin evinden çıkmadığınızı, ellerinde büyüdüğünüzü biliyor mu? B birbogaburcu
Bu konu tümüyle çok rahatsız etti beni.
Hissettim diyorsun ama onceki sayfalarda beni seviyor saniyordum diyordun.Yargılayabilirler,yargıladılar da eşimin telefonunu kurcalayan bir insan bile değilimdir. Ama bazen hayat insana yapmayacağı şeyleride yaptırıyormuş. Buraya daha yazmadığım şeyler var zaten şüpheleniyordum hissiyatı olan biriyimdir karşındakinin düşüncesini hissedebiliyorum, ki son dönemlerde de kayınvalidem ağzından bir şeyler kaçırmıştı benim için insanın fikri neyse zikri de o dur hesabı. Sonradan elime böyle bişey geçince bilemiyorum o an onu yapmak doğruydu benim için ve yaptım,çok çok üzüldüm çünkü çok salak yerine konmuşum ailem hiç bir zaman onlara zorluk çıkarmadı evlenirken ki doğrusuda budur tabiki fakat ama günümüz mevzular malum ailem uzakta yaşıyor üstelik onlarla bile bi problemi yokken ailemebile sallamış
Erkek arkadasinda sizin evi temizlermiydi boyleTabiki biliyor, aynı şekilde eşimde bize gelir giderdi ailem tanıyordu en başından beri buraya aile değerlerini konuşmak için sohbet açmadım. Ben bu şekilde büyüdüm babam her zaman erkek arkadaşın olabilir bunu bize söyle derdi bizden bişeyini gizleme derdi ailemden bu şekilde gördüm, bugüne kadar yanlış hiç bir şeyimde olmamıştır konunun bunun ile ne alakası var?
Yanlış birşey olması değil mesele öyle birşeyden bahsetmedim.Tabiki biliyor, aynı şekilde eşimde bize gelir giderdi ailem tanıyordu en başından beri buraya aile değerlerini konuşmak için sohbet açmadım. Ben bu şekilde büyüdüm babam her zaman erkek arkadaşın olabilir bunu bize söyle derdi bizden bişeyini gizleme derdi ailemden bu şekilde gördüm, bugüne kadar yanlış hiç bir şeyimde olmamıştır konunun bunun ile ne alakası var?
Çok gençsiniz o yüzden çok fazla bir şey demek de istemiyorum ama baştan hatalısınız, dünyanın en iyi kayınvalidesi görümcesi bile olsalar, eş ailesiyle ne flört ederken ne evlenince fazla samimi olunmaz, sevgiliyken ev temizliğine gidilmez.Yaranmak için yapsaydım oğlu ile evlendikten sonra elimi ayağımı keserdim...