Kayınvalide ve görümce mesajları

Bu saatten sonra kayınvalidelere karşı bakışım çok değişti, o kadar iyiydik aramız daha doğrusu ben öyle sanıyordum.. tavsiyeniz için teşekkürler iyiymiş 😂
Rica ederim . Bence telefon karıştırmış değilsiniz . Ben sizi suçlu görmedim . Aksine onlar terbiyesiz ve ikiyüzlü. İyi ki yüzlerini gördün bide buradan bak . Tartışmaya gerek yok , ama CİDDİ BİE MESAFE ŞART . Bende kv telini rahatça alırım kullanırım . Hatta kendi der şu mesajlarıma bi cevap yaz diye . Diyorum ya çok benzer olduğu için büyük konuşmak istemiyorum . Allah şeytana uydurmasın :dua:

Siz bana cok tehlikeli geldiniz. Ben kv.ve gorumcede hic suc bulmadim. Sevgiliyken ev temizlemeler bilmem neler sonra telefonlarindan mesajlara bakmalar. Asiri tehlikeli birisiniz. Neden mi iyi gorunmek icin her turlu cabayi gostermissiniz ama insanlarin ozeline bile sayginiz yok. Sonra kalkip dert yaniyorsunuz. Uzgunum boyle bir dunya yok. Varsa da orasi neresi ben bilmiyorum.

Bunlar hep samimiyet kavramını yanlış anlamanızdan. Ne münasebet kayınvalide evini temizlemek hem de sevgiliyken. Ne kadar birlikte büyümüş olursanız olun. Zaten ellerinde büyümüş bir kızı gelin olarak istemeleri bile sizin sessiz karakterinizi bildiklerinden ezmek için. Aslında bakınca siz de uygunsunuz bu aileye, kayınvalidem kaç kez telefonunu bana verip işini halletmemi istemiştir bir kez bile aklımın köşesinden geçmedi karıştırmak. Hatta mesajlarına ya da whatsappına girmem gerekirse müsaade isterim. Siz de samimiyeti yanlış anlamışsınız. Kim olursa olsun yapmamanız gerekir.

Yardım ediyordum her gittiğimde evlerine çok girip çıkardım diyorum ya içlerinde büyüdüm
Yani ben komple sizi suçlu buldum . Bunları yapmak zorunda değilsiniz yapmayacaktiniz. Gerek yok çünkü . Eli ayağı tutmaz yaparsınız. Evlerine yemeğe gider tabi ki yardımcı olursunuz . Yediğiniz yeri toplarsiniz. Bu kadar . Birde ne görmeyi bekliyordunuz ki telefonda . Benim piremses gelinlerim falan mı yazicakti. Kayinvalidenin yüzde doksani diyordur zaten gelinden çok çekiyorum diye . Birde hukuken de suç yaptığınız . Hem ilişkinizi saygı çerçevesinde yurtumezseniz karşılıklı diyorum yüz yüze ilerde bakamazsiniz . En çok sizin evliliğiniz huzursuz olur

Yargılayabilirler,yargıladılar da eşimin telefonunu kurcalayan bir insan bile değilimdir. Ama bazen hayat insana yapmayacağı şeyleride yaptırıyormuş. Buraya daha yazmadığım şeyler var zaten şüpheleniyordum hissiyatı olan biriyimdir karşındakinin düşüncesini hissedebiliyorum, ki son dönemlerde de kayınvalidem ağzından bir şeyler kaçırmıştı benim için insanın fikri neyse zikri de o dur hesabı. Sonradan elime böyle bişey geçince bilemiyorum o an onu yapmak doğruydu benim için ve yaptım,çok çok üzüldüm çünkü çok salak yerine konmuşum ailem hiç bir zaman onlara zorluk çıkarmadı evlenirken ki doğrusuda budur tabiki fakat ama günümüz mevzular malum ailem uzakta yaşıyor üstelik onlarla bile bi problemi yokken ailemebile sallamış 🙄😁

Bence kv mesajlarını karıştırmanız çok yanlış. Gözüm takıldı filan değil bayağı bilerek yapmışsınız.. Aynısını yapan kv olsa topa tutulurdu.

Söyledikleri hoş değil ama arada ki mesafeyi daha sevgili olduğunuz zamanda siz bozmuşsunuz. Neden evini temizleyiniz hiç anladım. Cici gelin olmaya çalışmayın artık.

Birde birşeyi merak ettim, siz annenize kv dedikodusunu yapmıyor musunuz? O da kızı ile yapmış. Üslubu çirkin onu kabul ediyorum.

Bence kv mesajlarını karıştırmanız çok yanlış. Gözüm takıldı filan değil bayağı bilerek yapmışsınız.. Aynısını yapan kv olsa topa tutulurdu.

Söyledikleri hoş değil ama arada ki mesafeyi daha sevgili olduğunuz zamanda siz bozmuşsunuz. Neden evini temizleyiniz hiç anladım. Cici gelin olmaya çalışmayın artık.

Birde birşeyi merak ettim, siz annenize kv dedikodusunu yapmıyor musunuz? O da kızı ile yapmış. Üslubu çirkin onu kabul ediyorum.
Hayır.. kayınvalidemle bir problemim yoktu aileler arasında da neden dedikodusunu yapayım ki annemle? Benim üzüldüğüm yüzüme iyi olup,arkamdan böyle olmaları.

Söylemek istediğim her şey söylenmiş 💯💯💯

Neden mi?
Yaranmak için tabi ki 🙄
Ne kadar kötü bir durum.
Ben arada söz , nişan gibi bir adım atılmadığı sürece bu kadar içli dışlı olmayı garipsiyorum.
Gerçi evlendikten sonra da sürekli içli dışlı olmaya gerek yok da neyse 🙄

Ne kadar kötü bir durum.
Ben arada söz , nişan gibi bir adım atılmadığı sürece bu kadar içli dışlı olmayı garipsiyorum.
Valla kayınvalidemi severim
Sevgiliykeni geçtim nişanlıyken hatta evliyken bile en fazla sofrayı toplamışlığım vardır
Seviliyor muyum, sevilmiyor muyum hiç umrumda değil
Ortalama bi muamele görmek bana yetiyor
Hizmetle gelen sevilmeyi zaten istemezdim 🙄

Ne kadar kötü bir durum.
O kadar içli dışlı olmuş ki adeta ellerinde büyümüş 🥴

Anne babanız o zamanlar sevgilinizin ailesinin evinden çıkmadığınızı, ellerinde büyüdüğünüzü biliyor mu? B birbogaburcu

Bu konu tümüyle çok rahatsız etti beni.

Valla kayınvalidemi severim
Sevgiliykeni geçtim nişanlıyken hatta evliyken bile en fazla sofrayı toplamışlığım vardır
Seviliyor muyum, sevilmiyor muyum hiç umrumda değil
Ortalama bi muamele görmek bana yetiyor
Hizmetle gelen sevilmeyi zaten istemezdim 🙄
Ya benim de yaptığım bu kadar . Kendi aileme de yapmıyorum . Sevgiliyken gidip temizlik görevlisi gibi neden yapar ki insan ? Hadi kayınvalide zorda olur musaitsen gidersin yoksa birini ayarlarsin . Böyle vıcık vıcık ilişkilerin sonunda muhakkak böyle şeyler oluyor

O kadar içli dışlı olmuş ki adeta ellerinde büyümüş 🥴

Anne babanız o zamanlar sevgilinizin ailesinin evinden çıkmadığınızı, ellerinde büyüdüğünüzü biliyor mu? B birbogaburcu

Bu konu tümüyle çok rahatsız etti beni.
Tabiki biliyor, aynı şekilde eşimde bize gelir giderdi ailem tanıyordu en başından beri buraya aile değerlerini konuşmak için sohbet açmadım. Ben bu şekilde büyüdüm babam her zaman erkek arkadaşın olabilir bunu bize söyle derdi bizden bişeyini gizleme derdi ailemden bu şekilde gördüm, bugüne kadar yanlış hiç bir şeyimde olmamıştır konunun bunun ile ne alakası var?

Yargılayabilirler,yargıladılar da eşimin telefonunu kurcalayan bir insan bile değilimdir. Ama bazen hayat insana yapmayacağı şeyleride yaptırıyormuş. Buraya daha yazmadığım şeyler var zaten şüpheleniyordum hissiyatı olan biriyimdir karşındakinin düşüncesini hissedebiliyorum, ki son dönemlerde de kayınvalidem ağzından bir şeyler kaçırmıştı benim için insanın fikri neyse zikri de o dur hesabı. Sonradan elime böyle bişey geçince bilemiyorum o an onu yapmak doğruydu benim için ve yaptım,çok çok üzüldüm çünkü çok salak yerine konmuşum ailem hiç bir zaman onlara zorluk çıkarmadı evlenirken ki doğrusuda budur tabiki fakat ama günümüz mevzular malum ailem uzakta yaşıyor üstelik onlarla bile bi problemi yokken ailemebile sallamış 🙄😁
Hissettim diyorsun ama onceki sayfalarda beni seviyor saniyordum diyordun.
Ben anlamiyorum neden elalemin evini temizliyorsun ? Gercekten yaranmak icin degilse neden ? Misafir olarak gittigin her evi dip kose temizledigini sanmiyorum.Seni sevsinler gelinimiz bir tane desinler istedin kabul et. Bu yuzden her parka gidiste ugruyorsun iyi olmak icin. Ama insanoglu boyle iste yaranamazsin hic bosuna yorma kendini. Sen oldugun gibi ol severlerde sevsinler sevmezlerse sevmesinler. Oz annen disinda kimse icin cabalama. Herkes kendi isini gucunu kendi yapsin. Simdi mesela eli ayagini cekeceksin temizlikten kimse ah eskiden ne guzel temizlerdi demeyecek 😊 havalandi hanimefendi ise guce elini surmuyor diyecekler senin gorevinmis gibi olmus artik bunlar. Kendini sevdirmek icin iyi insan olmak icin ugrasmasaydin bu konusmalara hic takilmazdin. Kayinvalidemle hic bir sorunum olmadi normal normal ilerliyoruz ama eminim arkamdan konusuyordur kizina 😊banane yani konusursa konussun istedigini soylesin 🙃

Tabiki biliyor, aynı şekilde eşimde bize gelir giderdi ailem tanıyordu en başından beri buraya aile değerlerini konuşmak için sohbet açmadım. Ben bu şekilde büyüdüm babam her zaman erkek arkadaşın olabilir bunu bize söyle derdi bizden bişeyini gizleme derdi ailemden bu şekilde gördüm, bugüne kadar yanlış hiç bir şeyimde olmamıştır konunun bunun ile ne alakası var?
Erkek arkadasinda sizin evi temizlermiydi boyle 🤷‍♀️

Yanlış birşey olması değil mesele öyle birşeyden bahsetmedim.
Ailenizin sevgiliniz olduğunu bilmesi ayrı, sevgilinizin ailesiyle temizliklerini yapıp,ellerinde büyüdüm diyecek kadar içli dışlı olmanız ayrı.
Garip geldi bana, aile değerlerinizi yargılanmak değil derdim, başı böyle gereksiz samimiyetle başlayan eş ailesi ilişkilerinin sonunun pek iyi olacağını düşünmüyorum, sizinki de öyle olmuş bu fikrimi destekleyecek şekilde.

Yaranmak için yapsaydım oğlu ile evlendikten sonra elimi ayağımı keserdim...
Çok gençsiniz o yüzden çok fazla bir şey demek de istemiyorum ama baştan hatalısınız, dünyanın en iyi kayınvalidesi görümcesi bile olsalar, eş ailesiyle ne flört ederken ne evlenince fazla samimi olunmaz, sevgiliyken ev temizliğine gidilmez.

Ne kadar mesafeli olursanız o kadar rahat olur kafanız.

X