Kayınvalide Terörü

"Oluyorsa bir hayır, olmuyorsa bin hayır ara" der susarım. Konu sahibi gencecik kızsın. Bu pasif kocayı ve anasını çekmek zorunda mısın? Hiç mi degerin yok. 21 yaşından beri çocuk sahibi olma sevdası nedir. Hele böyle bir aileye.

Eşimin azosperm oldugunu kimseye soylemedim. Herkes soruyor neden cocugunuz olmuyor diye. Rahmimde iltihap var diyorum yumurtalarım kaliteli degilmis diyorum. Birsey uyduruyorum surekli. Çünkü eşim üzülmesin biri bisey soylediginde kırılmasın diye. Bi tek kayinvalidem biliyor durumu. Onun bilmesininde sebebi şu ; eşim cocukken testisleri yokmuş yukardaymis kasıklarında. Ameliyatla indirmisler. Bu yuzden kayinvalidem cocugu olmayacagini biliyormuş. Cevremdeki insanlardan neden cocugun olmuyor diye baskı yerken birde üstüne eşimin annesiyle ugraşıyorum. Eşimi çok seviyorum kıyamıyorum ona hiç. Zaten boyle bir sorunu oldugu icin yeterince cok üzgün. Ama annesinin soylediklerine karşı taş olsa catlardı insan. Esimin yaninda tartismak hic istemezdim. Ama bende bir insanım ve beni cok yordu. Benim icin dua edin..

Sen niye kendini sorunlu gösteriyorsun herkese? Bunun eşini sevmekle ne alakası var. Kusur erkekte olunca çok büyük bir ayıp da kadında olunca normal mi?

Saçmalıyorsun küçüğüm saçmalıyorsun. Seninki sevgi değil. Anası sana or.. pu derken geber derken ağzını açamayan adam için bu yaptıkların normal değil. Hele hele hala bu aile için ille de çocuk diye tutturman tek hedefinin bu olması hiç normal değil.

Şu yaşadıklarına bir dışarıdan bakmayı dene. Bi arkadaşın sana anlatsa ne düşünürsün bir de öyle düşün.

Yarı yolda bırakmak istemiyorum eşim böyleyken. Fedakarlik yaptigimi saniyorum bilmiyorum

Bu arada eşinin savunması da iğrenç ötesi. Sinirlenince her şeyi söylemek hakkımız mıymış?

Siz annesine sinirle ölürsün inşallah desen o bağırsak ağrısından kıvranan eşin sesini çıkarmayıp da annesine sonra anne sinirle söyledi mi derdi? Ne yapayım karım anne istersen bi daha görüşmeyelim mi derdi?

Ben söyleyeyim yattığı yerden öyle bir fırlardı ki neye uğradığını şaşırırdın.

Annesi biliyormuş da eşiniz bilmiyormuymuş çocuğunun olmayacağını?
Size evlenmeden söyledi mi böyle bir sıkıntısı olduğunu?
Siz eşinizi seviyorsunuz, kıyamıyorsunuz ama eşiniz sorun kendinizdeymiş gibi yapıp üstüne annesiyle yaşadığınız problemlere sessiz kalıyor, sinirden söyledi diye geçiştiriyor.
Bu kafada anne ve oğul sizde bir sağlık sorunu olsaydı çoktan kapının önüne koymuştu sizi bilmiyorum farkında mısınız?

Bebeğinizin olmamasına o kadar odaklanmıssınız ki yaşadığınız sorunları idrak edemiyorsunuz.

Allah doğruyu görüp ona göre hareket etmeyi nasip etsin size. Çocuğunuzun olması bir kurtuluş, sorunların sonu olmayacak bunu da unutmayın.

Yarı yolda bırakmak istemiyorum eşim böyleyken. Fedakarlik yaptigimi saniyorum bilmiyorum
Yarı yolda bırakmak değil ki bu. Eşin seni bu kadar hakaret işitirken bile seni savunmamış. Zannediyor musun bu değişecek? Çocuk olursa düzelecek?

Hadi şimdi görüşmedin kv ile gitmedin gelmedin. Nasip oldu çocuğun oldu ne olacak o zaman? O torunum diye atlayacak kocan olacak adam da annem torun göremeyecek mi diye ortaya atlayacak. Eşin sana Allah razı olsun tedavi sürecinde hep yanımdaydın mı diyecek? Onu diyecek olan adam anasına o lafları ettirmezdi üzgünüm.

Şu konuyu 4 çocuğum var diye açsan da o kv den uzak dur yüzünü görme eşin seni ezdirmeye devam ederse boşan derdim.

Sana cok uzuldum ama hastalik Allah’tan geliyor sen kendini bu kadar yipratirken
Esin maalesef sende sorun varmis gibi cok abartmiyormu sence
Esine demen gerekirdiki
Cocugumuz olup olmamasi degil sorun
Aile olmamamiz aile cocukla olmuyor maalesef sorun annen konusurken beni savunmaman
esin seni ailesinden sayiyorsa annesine karsi savunmasi gerekir hemde senin yaprigin bunca fedakarliga ragmen
Maalesef deger verip totisini kaldirmissiniz ikiside egolu ana ogul burda ilgiyi sen hakediyorken esin aliyor

Evet bende buna üzülüyorum kayınvalidemden kötü sözler duymak istemezdim. Ben bu fedakarlikları kayinvalidem beni takdir etsin diye yapmadım. Hic bir zaman dilede getirmedim. Ama kaderim boyleymis. Benim babam yok ya biraz sahipsiz gibiyim. Ne bileyim hayat iste. Duanızı beklerim

Kaderimizi kendimiz şekillendiririz.

Eşiniz ne diyor?
Ben olsam bir daha görüşmem kv ile.

Bizim bir kiracimiz vardi. Çocukları olmuyordu. Adamın canlı spermi yoktu. Tüp bebek denendi. Parayı da kadın buldu. Olmadı yine.

Herkese sorun bende diyordu. Kocasının ayarı aşağıya düşmesin diye öyle diyormuş .kendisinin ayari yoksa demek.

Bir keresinde demistim ki kendisine "herkese sorun bende diyorsun ama insanlar gerizekali değil. 20 senedir çocuğu olmayan bir kadın biz hiç görmedik çünkü çoktan yerine yenisi aliniyor. Insanlari aptal yerine koyma" demiştim.

Tam 20 sene çocuğu olmadığı için üzülen kocasına ayni sizin gibi bebekler gibi bakti. Elinin üstünde değil başının üstünde taşıdı.

Adamin çayına şeker bile atiyordu.

Kadin menapoza girmeden 1 sene önce de kadını aldattı. Resmen kadının akliyla oynadı. Kadin halen daha tedavi görüyor. Başkasıyla evlendi ama menapoza girdiği için çocuğu olamıyor.

Kadını boşarken dedi ki "sen iyi bir hizmetciydin. Bana müthiş hizmet ettin. Ama asla bir kadın değildin. Ancak yaşlı bir erkek bakabilirsin. Seni hiçbir zaman hiçbir şeye zorlamadım. Yapmasaydın"

Adam boşandı eşyasını alip cekti gitti.

Sen benimle hayat dersi aldim diye dalga geçiyorsun ya önceki mesajda... benim yazdiklarim vermeyecek sana hayat dersini. Kocan olacak zat verecek. Öyle bir hayat dersi alacaksin ki benim yazdiklarimi ancak çekirdek niyetine cıtleyeceksin.

Senin yaşındayken ben de anlamiyordum. Ama tecrübeye senin kadar hiçbir zaman kulak tıkamadım.

O kadar pişman olacaksın ki
Ve ben pişman olacağından o kadar eminim ki
Pişman olunca hatırlarsın bu yazdıklarımı umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…