Cekemiyorsan boşan çek git dedi.
Insallah cocugunuz olmaz dedi
sana hakkımı helal etmiyorum bunu kadın diye koynunda yatirdigin için.
Sonra ben küçük yaşta evlenenlere öfkelendiğim icin burda birileri bana kızıyor.
Şu lafları akıl sağlığı yerinde olan ve 30 yaş üstü bir kadına hiçkimse diyemez. Bu sebeple hicbir kız 28 den önce evlenemez. Net.
Koştur koştur evlenip kv apartmanına neden yerlesiyorsunuz? Neden bizim kv apartmanindan köşe bucak kaçmamız üzerine kafa yormadan evleniyorsunuz?
Neden kimse bu düzendeki kadın dramını idrak edip de gözünü açamıyor?
Neden eşinizin ciğerini satmaya kalksak 5 kuruşa alıcısı çıkmayacağını anlamıyorsunuz?
Neden benzer şeyi siz eşinizin annesine ya da sizin anneniz eşinize söylemiş olsaydı sonuclarinin cok cok farkli olacağını anlayamiyorsunuz?
Neden olayları tersine ceviremiyorsunuz?
Neden benzer şeyleri siz annesine söyleseydiniz hastalıktan cevap dahi veremeyen? eşinizin 10 kaplan gücünde yerinden fırlayacağına ikna olamıyorsunuz?
Neden şu an kuzu kuzu "bosan istersen" diyen bal torbası! kocanizin çocuk olduktan sonra s.git diyeceğini şu olaydan cikaramıyorsunuz?
Neden burdaki tecrübeye kulak veremiyorsunuz? Biz sizin aleyhinize mi atıyoruz burda sizce?
Yok madem bize kulak verilmeyecekti bu konuyu neden açıyorsunuz?
Neden üzülüyorsunuz?
Kv size öl dediği için mi?
Kv ye cevap verecek kudreti kendinizde bulamadığınız için mi?
Yoksa çarpmada 1, toplamada 0 ayarındaki kocanızın tribunlerde anasina tezahüratlarda bulunduğu için mi?
Ben sizin yerinizde olsam ilk seçeneği zaten alternatif kabul etmezdim
Çünkü atalarımız der ki "söyleyene değil, söyletene bak".
Kime bakalim önce? Size mi eşinize mi? Siz yanlış kişiye bakıyorsunuz bence.
Sizin suçluluk oranlarınıza bakarsam kv nin suçluluk oranı yüzde 20 nin üzerine çıkamaz. Kalan payı eşinizle paylaşırsınız artık.
Size güzel bir tavsiye vereyim. Birgün sinir krizi geçirin. Öfkeden deliye dönün ve kvnize "öfke ile" onun size söylediklerini söyleyin. Eğer eşiniz annesine sizi savunursa "öfkeyle dedi anneciğim istersen beni evlatlıktan reddet" derse, ben burdan basta kocaniz olmak üzere hepinizden özür dileyeceğim. Hem de bütün kalbimle.
Ama siz bunu yapamazsınız. Yapamazsınız çünkü sıkar biraz.