Kayınvalide Terörü

eşiniz farkında mı annesinin "kendi" uğraştığı sorunu için "inşallah çocuğun olmaz" derken kendisine de sinirle(!) beddua ettiğinin? hepsini geçtim. "inşallah öl, or*spu" derken, eşiniz nasıl bir hasta ki ağzını açamayacak halde? eminim azospermiden değildir. çünkü yukarıdaki bir yoruma katılıyorum. biz neler çekiyoruz, her gün ilaçlar mı içmedik her gün iğne mi vurulmadık, rahim filmi mi çektirmedik, adet olmayınca günde kaç defa test mi yapmadık 2 yıldır.. ve hala da iki aydır adet olmuyorum ilaçlarla olmaya çalışıyorum.. hormonlarım üst seviyede. patlamak üzereyim. annem gelip eşime bunları saydırsa, gördüğüm tedaviden ağzımı mı açamayacağım gerçekten? eşinizi masum göstermeye çalışırken şekilden şekile giriyorsunuz çünkü lafı söyletene değil lafı söyleyene kızmak en kolayı. aradaki yorumların hiç birini okumadım. fakat bu cümlelerin sinirle söylendiğini düşünen bir adam, sinirle neler yapar düşünemiyorum. zira sinirlenince ağzından çıkanı duymayan ben için bile sinirle söylenmeyecek şeyler kvnizin söyledikleri.

Beterin beteri varmış o ne öyle
Valla yanlış anlama ama eşinin bir şey dememesi bence çok garip
Takkeni kayınvaliden için önüne alıyorsan bir eşin içinde bence almalısın
O kadar zorlu süreçte eşinin yanında duracaksın ama kayınvaliden sana … diyecek eşinde susacak bilmiyorum

Her ikinizin de davranışı yanlış. Kayınvalidenin suçu daha fazla. Eşinizden kaynaklı bu sorunu cefasini ben çekiyorum demeniz hoş olmamış. Eşiniz eminim çok üzülmüştür buna. Biri de inşallah çocuğunuz olmaz demiş... nasıl bir anneymiş bu?

Cekemiyorsan boşan çek git dedi.

Insalah ölürsün dedi.

Insallah cocugunuz olmaz dedi

sana hakkımı helal etmiyorum bunu kadın diye koynunda yatirdigin için.

Sonra bana or**spu dedi.

Sonra bana or**spu dedi.
Sonra ben küçük yaşta evlenenlere öfkelendiğim icin burda birileri bana kızıyor.

Şu lafları akıl sağlığı yerinde olan ve 30 yaş üstü bir kadına hiçkimse diyemez. Bu sebeple hicbir kız 28 den önce evlenemez. Net.

Koştur koştur evlenip kv apartmanına neden yerlesiyorsunuz? Neden bizim kv apartmanindan köşe bucak kaçmamız üzerine kafa yormadan evleniyorsunuz?

Neden kimse bu düzendeki kadın dramını idrak edip de gözünü açamıyor?

Neden eşinizin ciğerini satmaya kalksak 5 kuruşa alıcısı çıkmayacağını anlamıyorsunuz?

Neden benzer şeyi siz eşinizin annesine ya da sizin anneniz eşinize söylemiş olsaydı sonuclarinin cok cok farkli olacağını anlayamiyorsunuz?

Neden olayları tersine ceviremiyorsunuz?

Neden benzer şeyleri siz annesine söyleseydiniz hastalıktan cevap dahi veremeyen? eşinizin 10 kaplan gücünde yerinden fırlayacağına ikna olamıyorsunuz?

Neden şu an kuzu kuzu "bosan istersen" diyen bal torbası! kocanizin çocuk olduktan sonra s.git diyeceğini şu olaydan cikaramıyorsunuz?

Neden burdaki tecrübeye kulak veremiyorsunuz? Biz sizin aleyhinize mi atıyoruz burda sizce?

Yok madem bize kulak verilmeyecekti bu konuyu neden açıyorsunuz?

Neden üzülüyorsunuz?

Kv size öl dediği için mi?

Kv ye cevap verecek kudreti kendinizde bulamadığınız için mi?

Yoksa çarpmada 1, toplamada 0 ayarındaki kocanızın tribunlerde anasina tezahüratlarda bulunduğu için mi?

Ben sizin yerinizde olsam ilk seçeneği zaten alternatif kabul etmezdim
Çünkü atalarımız der ki "söyleyene değil, söyletene bak".

Kime bakalim önce? Size mi eşinize mi? Siz yanlış kişiye bakıyorsunuz bence.

Sizin suçluluk oranlarınıza bakarsam kv nin suçluluk oranı yüzde 20 nin üzerine çıkamaz. Kalan payı eşinizle paylaşırsınız artık.

Size güzel bir tavsiye vereyim. Birgün sinir krizi geçirin. Öfkeden deliye dönün ve kvnize "öfke ile" onun size söylediklerini söyleyin. Eğer eşiniz annesine sizi savunursa "öfkeyle dedi anneciğim istersen beni evlatlıktan reddet" derse, ben burdan basta kocaniz olmak üzere hepinizden özür dileyeceğim. Hem de bütün kalbimle.

Ama siz bunu yapamazsınız. Yapamazsınız çünkü sıkar biraz.

Son düzenleme:

Sadece surda doktugun okadar satıra üzüldüm.

Ben gezmeyi seviyorum ama napim dedikten sonra konu benim için kapanmıştı

Kendini ezdiren bu lafları ettiren konu sahibinin taa kendisi kimse değil

Bir de 4 senedir anne olma çalışıyorum yazmış hanımefendi. zaten 25 yaşındasın 21 yaşında evlenmişsin bunun eşinin sperm sorunu olmasa 25 olana kadar 2 çocuğu sıraya dizmişti. Umarım amacına ulaşamaz ve böyle sağlıksız bir ortama çocuk dünyaya getiremez. kv kıza o,..pu diyor koca susuyor kendine saygısı olan insan o evde 1 sn durmazdı

Konu sahibinin sayfasına girdim anne olmakla kafayı bozmuş. 16 yaşından beri 18 yasında evlenicem ve tam 7 tane cocuk istiyorum diye hayali varmış. 25 olana kadar 2 çocuğu sıraya dizmişti demişim ama fazla iyimser bir rakam vermişim

En cok canımı sıkan seyde 2 senedir cok zorlu bir tedavideyken insallah cocugunuz olmaz demesi.. allah kabul edermi ki bedduasini (
her şerde vardır bir hayır. allah size doğru yolu göstermeye çalışıyordu belki. olmuyorsa zorlamayacaksın bazen. bunlar birer işaret. bence siz daha iyilerine layıksınız..

Yaşadıklarımız cok benziyor benimde 3 senedir olmuyordu hic Birsen’inde destek göremedik kızına pahali hediyeler alırdı bize 1 lira yardım yapmazdı en son kendisi de bana surtuk dedi ve ben konusmayi kestim simdi kendisi kanser ve görmeye bile gitmedim sadece aradm acmadi görmicemde kalbim aşırı kırgın

Koca kişisi nerde?

Bişey dememiş yani. Bu adamdan koca olmaz. Hasta olması ile ne alakası var. İnsanin gozü doner bu laflara kalkar hasta da olsa

Ben hayatimda boyle vir hayat dersi almamıstım. Yemin ederimmm

Bu yorumunuza cok üzüldüm. Gercekten anne olabilmek hep hayalimdi. Kötü bor hayal degil ki. Neden kınadınız 4 senedir bunun sancısını cekiyorum ben. Gercekten üzdünüz

sizin adınıza o kadar üzüldüm anlatamam . kendim yaşamış gibi oldum. hoş bende KV ile anlaşamıyorum dilinin kemiği yok ne konuştuğunu bilmiyor daha 3 gün önce kapımdan kovdum o kadar sinirlendim ki . ama size söylediklerinin yanında benimki devede kulak gibi. bence burda eşinizdede problem var yeri gelecek annesine sus demesi lazım . benim eşim sizinki gibi olsa çoktan gitmiştim her halde tamamen gitmesem bile gözğnğ korkutmak için kafa dinlemek için olsa yine giderdi. Neden bu kv ler böyle . oğlunuzu kıskanıyorsanız neden bizim başımızı yakmak için alana kadar uğraşıyorsunuz. aklım almıyor...

KV eşinizin yanında size edilmeyecek en ağır hakareti etmiş. Oğlu tepki vermemiş. Bu şartlar altında siz yine eşinize şefkat göstermişsiniz.
Sinirle söylediğini söyleyerek anasını savunmuş öylemi.
Bende gıcık olduğuklarıma sinirle hakaret edeyim öyleyse. Sinirle söylenince birşey olmuyorsa...

Bu yorumunuza cok üzüldüm. Gercekten anne olabilmek hep hayalimdi. Kötü bor hayal degil ki. Neden kınadınız 4 senedir bunun sancısını cekiyorum ben. Gercekten üzdünüz
tabiiki istenebilir ama siz abartmışsınız. hala 4 senedir diyorsunuz zaten 4 sene önce evlenmişsiniz. Ayrıca 7 çocuk hayali kurmak nedir. Daha genceciksiniz 25 yaşındasınız tek hayaliniz bu mu? Gidin tedavi olun takıntı olmuş bu sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…