Kayınvalide Terörü

Savunamıyorum ne yapayım hanimefendi bende böyle aciz biriyim. Allahıma sığınıyorum hep.
Aciz olan siz misiniz? Niye kabul ediyorsunuz, sinirden çift görüyorum
Niye kendinizi ezdiriyorsunuz??? Kocan koca değil, kv tam cadı. Niye mecbur musunuz çocuk doğurmaya?
Tamam soruyorum. Bosanirsaniz size bakacak biri var mı, destek olacak, en azından kendi düzeninizi kurana kadar?

Babam yok. Annemde ailesiyle yasiyor. Ama arkamda dururlar beni istememzlik yapmazlar. Annemde korkak biri golgesinden korkan sesi cikmaz kimseye

Allahina sığınır gene, aciz çünkü, ama cocuk şart boyle aileye.

Baban olmadigi icin uzuldum
Bak burda hepimizin babasi olsa bile babalarimiz destek cikmiyor
Herkes kendi ayaklarinin uzerinde durmali sen kendini ezdirme
Bizde bir soz vardir kocanin ese dedigine cumle alem pasa der diye
Esin seni savunmazsa kvdenden nasil bisey beklersin uslup esinde de yok
Kvden sorun degil sorun esin maalesef
Kendine yapma bunu kendini ezdirme dik dur o kvdeni ikinci siraya koy ilk esinle coz sorununu birdaha da sanki sen hataliymissin sanki senin cocugun olmuyormus gibi yuklenme
Bizimde suan cocugumuz yok ama benim esim atlamiyor sorun bende diye boyle ilkel seylere gerek yok hastalik bu kimseye bisey gosterme cabasina girme hele de boyle biri icin

Babam yok. Annemde ailesiyle yasiyor. Ama arkamda dururlar beni istememzlik yapmazlar. Annemde korkak biri golgesinden korkan sesi cikmaz kimseye
Peki hiç düşündünüz mü? Siz böyle bir hayat mı istediniz? Mutlu musunuz? Bu adamdan baba olur mu? Sizi koruyabilir mi?

Annen korkak, sen korkak, kocan korkak, tek dişli kaynanan, 2 gün sonra alir cocugu da elinden, sen bakamiyosum der, aciz aciz aglarsin, gene ne sen cevap verebilirsin ne kocan.

Peki hiç düşündünüz mü? Siz böyle bir hayat mı istediniz? Mutlu musunuz? Bu adamdan baba olur mu? Sizi koruyabilir mi?
Eşim cok iyi biri merhametli . Annesi ile görüşmüyor olaydan beri. Sadece o gün cok hastaydı yerde kıvranıyordu. Bilmiyorum kendime bahanemi ediyorum ama gercekten cok hastaydı. Annesinin oglu bu haldeyken yaptkları beni en cok saşırtandı

Cevap bu değil.en onlar ne yapmış diye sormadım. Size mutlu musunuz diye sordum. Lütfen cevap verin

Yapacak çocuğu, bi de üstüne iyice ezecekler. Anası da oğlum aslan oğlum diye dolaşacak. Çocuğu da anasına göstermezler doğru dürüst. Evde hizmetçi lazım sonuçta.
Sinirden kuduruyorum Vallah billa ya tek ya hayata tek basina bakmak ayri bir cocukla bakmak ayri cocuk suan son dert olmali senin icin kendini bir gor once yapma bunu sence bu ortama Cocuk olsa duzelirmi
Cocuk olsun evlilik duzelir mantigi beni benden aliyor

Hastayken bir cift kelime edebilirdi bu bence bahane hadi onuda gectim sonrasinda neden bisey demedi

Allah askina şu ortamda çocuk olsa bi düşünün. Ana baba pısırık, kv cadı. Bu çocuk kv yi anne, otorite olarak görüp büyüyecek. Bu kv annelik yapmasına da izin vermeyecek. Yüce Allah dağına göre kar veriyor işte. Çocuk nasip etmiyorsa vardır ilahi bir sebebi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…