- 27 Nisan 2019
- 5.131
- 13.288
-
- Konu Sahibi Princessduck
Aciz olan siz misiniz? Niye kabul ediyorsunuz, sinirden çift görüyorumSavunamıyorum ne yapayım hanimefendi bende böyle aciz biriyim. Allahıma sığınıyorum hep.
Rica ederimPeki yapmam. Teşekkür ederim
Babam yok. Annemde ailesiyle yasiyor. Ama arkamda dururlar beni istememzlik yapmazlar. Annemde korkak biri golgesinden korkan sesi cikmaz kimseyeAciz olan siz misiniz? Niye kabul ediyorsunuz, sinirden çift görüyorum
Niye kendinizi ezdiriyorsunuz??? Kocan koca değil, kv tam cadı. Niye mecbur musunuz çocuk doğurmaya?
Tamam soruyorum. Bosanirsaniz size bakacak biri var mı, destek olacak, en azından kendi düzeninizi kurana kadar?
Allahina sığınır gene, aciz çünkü, ama cocuk şart boyle aileye.Aciz olan siz misiniz? Niye kabul ediyorsunuz, sinirden çift görüyorum
Niye kendinizi ezdiriyorsunuz??? Kocan koca değil, kv tam cadı. Niye mecbur musunuz çocuk doğurmaya?
Tamam soruyorum. Bosanirsaniz size bakacak biri var mı, destek olacak, en azından kendi düzeninizi kurana kadar?
Baban olmadigi icin uzuldumEvet bende buna üzülüyorum kayınvalidemden kötü sözler duymak istemezdim. Ben bu fedakarlikları kayinvalidem beni takdir etsin diye yapmadım. Hic bir zaman dilede getirmedim. Ama kaderim boyleymis. Benim babam yok ya biraz sahipsiz gibiyim. Ne bileyim hayat iste. Duanızı beklerim
Yapacak çocuğu, bi de üstüne iyice ezecekler. Anası da oğlum aslan oğlum diye dolaşacak. Çocuğu da anasına göstermezler doğru dürüst. Evde hizmetçi lazım sonuçta.O kadar acizsen cocuk yapma asla.
Peki hiç düşündünüz mü? Siz böyle bir hayat mı istediniz? Mutlu musunuz? Bu adamdan baba olur mu? Sizi koruyabilir mi?Babam yok. Annemde ailesiyle yasiyor. Ama arkamda dururlar beni istememzlik yapmazlar. Annemde korkak biri golgesinden korkan sesi cikmaz kimseye
Ay sinir geldi okudukca, sanki beyni yanmis, algida sorun olismus. Anlamiyo durumunu.Yapacak çocuğu, bi de üstüne iyice ezecekler. Anası da oğlum aslan oğlum diye dolaşacak. Çocuğu da anasına göstermezler doğru dürüst. Evde hizmetçi lazım sonuçta.
Eşinizin ailesi varlıklı mı? Görücü usulu mü evlendiniz?Savunamıyorum ne yapayım hanimefendi bende böyle aciz biriyim. Allahıma sığınıyorum hep.
Benimde başıma ağrı girdi. Bir kadın olarak onun bu muameleye maruz kalması ve normalleştirmesine hem çok üzülüyorum hem çok kızıyorum.Ay sinir geldi okudukca, sanki beyni yanmis, algida sorun olismus. Anlamiyo durumunu.
Annen korkak, sen korkak, kocan korkak, tek dişli kaynanan, 2 gün sonra alir cocugu da elinden, sen bakamiyosum der, aciz aciz aglarsin, gene ne sen cevap verebilirsin ne kocan.Babam yok. Annemde ailesiyle yasiyor. Ama arkamda dururlar beni istememzlik yapmazlar. Annemde korkak biri golgesinden korkan sesi cikmaz kimseye
Eşim cok iyi biri merhametli . Annesi ile görüşmüyor olaydan beri. Sadece o gün cok hastaydı yerde kıvranıyordu. Bilmiyorum kendime bahanemi ediyorum ama gercekten cok hastaydı. Annesinin oglu bu haldeyken yaptkları beni en cok saşırtandıPeki hiç düşündünüz mü? Siz böyle bir hayat mı istediniz? Mutlu musunuz? Bu adamdan baba olur mu? Sizi koruyabilir mi?
Cevap bu değil.en onlar ne yapmış diye sormadım. Size mutlu musunuz diye sordum. Lütfen cevap verinEşim cok iyi biri merhametli . Annesi ile görüşmüyor olaydan beri. Sadece o gün cok hastaydı yerde kıvranıyordu. Bilmiyorum kendime bahanemi ediyorum ama gercekten cok hastaydı. Annesinin oglu bu haldeyken yaptkları beni en cok saşırtandı
Sinirden kuduruyorum Vallah billa ya tek ya hayata tek basina bakmak ayri bir cocukla bakmak ayri cocuk suan son dert olmali senin icin kendini bir gor once yapma bunu sence bu ortama Cocuk olsa duzelirmiYapacak çocuğu, bi de üstüne iyice ezecekler. Anası da oğlum aslan oğlum diye dolaşacak. Çocuğu da anasına göstermezler doğru dürüst. Evde hizmetçi lazım sonuçta.
Severek evlendik. Kendi yagında kavrulan insanlar oyle bir varlıkları yok.Eşinizin ailesi varlıklı mı? Görücü usulu mü evlendiniz?
Degilim. Ama esimi seviyorumCevap bu değil.en onlar ne yapmış diye sormadım. Size mutlu musunuz diye sordum. Lütfen cevap verin
Üzülemiyorum ben, sinir oluyprum ancaBenimde başıma ağrı girdi. Bir kadın olarak onun bu muameleye maruz kalması ve normalleştirmesine hem çok üzülüyorum hem çok kızıyorum.
Hastayken bir cift kelime edebilirdi bu bence bahane hadi onuda gectim sonrasinda neden bisey demediEşim cok iyi biri merhametli . Annesi ile görüşmüyor olaydan beri. Sadece o gün cok hastaydı yerde kıvranıyordu. Bilmiyorum kendime bahanemi ediyorum ama gercekten cok hastaydı. Annesinin oglu bu haldeyken yaptkları beni en cok saşırtandı
Allah askina şu ortamda çocuk olsa bi düşünün. Ana baba pısırık, kv cadı. Bu çocuk kv yi anne, otorite olarak görüp büyüyecek. Bu kv annelik yapmasına da izin vermeyecek. Yüce Allah dağına göre kar veriyor işte. Çocuk nasip etmiyorsa vardır ilahi bir sebebi.Sinirden kuduruyorum Vallah billa ya tek ya hayata tek basina bakmak ayri bir cocukla bakmak ayri cocuk suan son dert olmali senin icin kendini bir gor once yapma bunu sence bu ortama Cocuk olsa duzelirmi
Cocuk olsun evlilik duzelir mantigi beni benden aliyor
Cunku sinirlenmis annesi, o yuzdenHastayken bir cift kelime edebilirdi bu bence bahane hadi onuda gectim sonrasinda neden bisey demedi