Bizim bir kiracimiz vardi. Çocukları olmuyordu. Adamın canlı spermi yoktu.
Tüp bebek denendi. Parayı da kadın buldu. Olmadı yine.
Herkese sorun bende diyordu. Kocasının ayarı aşağıya düşmesin diye öyle diyormuş .kendisinin ayari yoksa demek.
Bir keresinde demistim ki kendisine "herkese sorun bende diyorsun ama insanlar gerizekali değil. 20 senedir çocuğu olmayan bir kadın biz hiç görmedik çünkü çoktan yerine yenisi aliniyor. Insanlari aptal yerine koyma" demiştim.
Tam 20 sene çocuğu olmadığı için üzülen kocasına ayni sizin gibi bebekler gibi bakti. Elinin üstünde değil başının üstünde taşıdı.
Adamin çayına şeker bile atiyordu.
Kadin menapoza girmeden 1 sene önce de kadını aldattı. Resmen kadının akliyla oynadı. Kadin halen daha tedavi görüyor. Başkasıyla evlendi ama menapoza girdiği için çocuğu olamıyor.
Kadını boşarken dedi ki "sen iyi bir hizmetciydin. Bana müthiş hizmet ettin. Ama asla bir kadın değildin. Ancak yaşlı bir erkek bakabilirsin. Seni hiçbir zaman hiçbir şeye zorlamadım. Yapmasaydın"
Adam boşandı eşyasını alip cekti gitti.
Sen benimle hayat dersi aldim diye dalga geçiyorsun ya önceki mesajda... benim yazdiklarim vermeyecek sana hayat dersini. Kocan olacak zat verecek. Öyle bir hayat dersi alacaksin ki benim yazdiklarimi ancak çekirdek niyetine cıtleyeceksin.
Senin yaşındayken ben de anlamiyordum. Ama tecrübeye senin kadar hiçbir zaman kulak tıkamadım.
O kadar pişman olacaksın ki
Ve ben pişman olacağından o kadar eminim ki
Pişman olunca hatırlarsın bu yazdıklarımı umarim.