- 25 Eylül 2011
- 7.430
- 11.149
- 498
- Konu Sahibi blackangel92
Kötu anneler var tabi her anne melek değil.Ben sizin yazdiginiza göre yorum yaptım.Kadimcagiz sizinle birşeyler yapmak istiyor ve siz bundan rahatsizsiniz net.Olmayan çocuğunuza bizim ki demesinde ne gibi bir kötülük olabilir.Bak yarın çocuğunuz olunca kv destek olsun diye kırk takla atarsınız bu defa.Tecrubeleri dikkate alın.Şuan çocuğunuz yok kafanız rahat.Ama çocuktan sonra bambaşka bir boyuta geçiyor insan.İcimde kimseye karşı bir öfke yok.İnanin kv demle bizde sorunlar yaşadık ama ne olursa olsun annesidir İnanın zorla ben tatile bizimle gelmesini isterim,biraz kafası dağılsın diye,hediyeler alırım,kafelere götürürüm,saçını boyar ilgilenirim,arar sorarım..Sakin ol ya. Bide beddua eder gibi konuşmuş. Senin gibi bir insanın eleştirdiği benden bu durumda ne farkı var ya. Ben asla kimseye saygısızlıkta yapmadım, kötü de davranmadım, kendi içimde sorunlarımı burda birilerinden destek almak amacıyla yazdım. Kafama nasıl takmayabilirim diye yazdım. Düşündüğün kötülükler bende yok olsaydı boşanır giderdim. Kimse üzülmesin diye kendimi üzen bir insanım ben. Terbiyenizi takının da yorum yapın. Annelik hakkı olduğunu bilip buna göre yaşayacak vicdan da bir insanım, demek ki içimde bir şeyleri aşamamışım takıntı haline gelmiş, buralarda derman aramışım. Birde “başka bir şey de demiyorum” diye geleceğim hakkında yorumda bulunmuşsunuz bu mu sizin bahsettiğiniz güzellikler, güzel enerjiler. Bana da sizin öfkeniz yansıdı şaka gibisiniz yaptığımı doğru bulmayabilirsiniz ama bu kadar öfkelenmek çok komik. Sen önce bana yorum yaparken içinde bu konu hangi duyguyu nefreti tetiklediyse kendine , duygularına sahip çık. İki kızım var onlar için yapamayacağım yok demişsin, benim çocuğum olsun benim de yapamayacağım olmaz. Sırf anne olundu diye de insan olunmaz. Her anne melek mi her annenin hakkı mı oluyor bunu kayınvalidem için demiyorum anneliğin bilmem neliğin arkasına sığınanlara diyorum. Ne ekersem onu biçersem eğer çok şükür rabbime. Toplum içinde saygıyla anılan, her zaman takdir edilen ne olursa olsun kimsenin kalbini kırmayan bir insanım. Kayınvalide problemimin aynısını yaşayacaksam gelinim olup bana böyle hissedecekse oğlum da benim yüzümden hastanelik olacak duruma gelecek madem ANNEYİM bir durur düşünürüm. Nasıl yardımcı olabilirim diye. Dediğiniz gibi Allah herkese kendini yaşatsın. Oğluyla zaman geçirmesine karşı çıksın vs gibi bir yorumda asla bulunmadım.işimiz gücümüz ger şeyimiz ortak birlikte olsunlar diye şehir değiştirdim. Burda beş cümlemle sizin gibi beddualı insanları kafaya taka taka mutsuz oldum zaten. Bu kadar kolay mı ya şöyle yorumlar yapmak. Ne ekersem evet dediğiniz gibi inşallah onu biçerim çünkü ailem için sevsem de sevmesem de hep kendimden vazgeçmişimdir. Siz de umarım iyi enerji sandığınız bu kötü cümlelerinizi yaşarsınız bu kadar net.
Ben ona iyi olduğum için oda sevmeye başladı hiç bir sorunumuz yok..olmasında.Bende anneyim,ne zorluklarla büyütüyorum bunu anladığım yaşadığım için yazdım.Evlat yahu ötesi var mı.
Evet ne ekersen onu biciyorsun bu cümlede kötü birşey yok.Toparlanirsiniz inşallah ne diyim.
konunuzda sizin dert edeceğiniz hiç bir şey yok