- 10 Ekim 2014
- 31.846
- 142.622
- 798
- Konu Sahibi blackangel92
Ama sen kizsin
Erkekler de var tek cocuk akrabam.
Yapişacak olan kv 5 tane olsa da yapisir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama sen kizsin
Evet oyle canim.. genelde oglan analarinin huyudur ya ondan oyle dedimErkekler de var tek cocuk akrabam.
Yapişacak olan kv 5 tane olsa da yapisir.
Yazık ya kadına birşey yaptıgı da yok üstelik sadece tek oğlunun ailesiyle daha kaliteli zaman geçirmek istiyor
Konu sahibi o ladını anılacağı yaşa elbet gelebilirse o zaman bakıcam şimdi ne desek nafile kinden gözleri kararmış
Konu sahibi gibi buldumcuk gelinlere toptan yazmıyorum
O evlendiğiniz herifinde bir annesi var tıpkı su an bakaımıyla uğraştınız çocuğunuz bebeğiniz gibi sahipsiz sokaktan sahiplenmediniz evlenince tapusunu almıyoruz bu her iki taraf da
İlk zamanlar neler oldu..İnsan yeri geliyor kendi öz annesi ile anlaşamıyor. Kendi öz annelerimiz her konuya yorum yapıyor o zaman rahatsız olmuyor kimse. Her şeye karışıyor vs demiyoruz hatta evinde olan biten ne varsa annesine anlatanlar var eşimle benim evim demeden ama kv yapınca nedense batıyor. İlk zamanlar ne oldupıbu bilmiyprım ama brn bu kadar kin dolu birinin o zamanlar da tamamen masum olduğuna inanamam
Evet oyle canim.. genelde oglan analarinin huyudur ya ondan oyle dedim
Agauhaha tipik turk kaynanasi iste.. damadi is yapsa, ohh kizima yardim etsin olur.. oglu yapsa oglumu calistiriyor gelin derOrasi oyle. Benim kvnim hem ogullari hem kizlari var mesela.
Damatlar rahatsiz olur diye ödü kopar, saygilidir, sınır bilir.
Kizina misafirlige gitse damat eve gelmeden evine koşar, damat gelince rahatsiz olmasinmiş.
Ama eltimin evine gidip kamp kurar mesela, umurunda olmaz kim rahatsiz olur, 15 dakikalik mesafeye yatili kaliyormuş.
Ben kendimi kurtardim, bana da aynisini yapmaya ugrasmisti yeni evliyken.
Eltime sarmakla meşgul hala.
Damatlar kiymetlisi ama.
Cunku kizlari boşanirsaa el alem ne der??? Ne dedikodu olur. Ama.ogullari boşansa 10 kere daha evlendirir. Kendisi bu kafada
Agauhaha tipik turk kaynanasi iste.. damadi is yapsa, ohh kizima yardim etsin olur.. oglu yapsa oglumu calistiriyor gelin der
Yani eltin icin uzuldum.. baya cinsiyet ayrimi var. Eltinin ne dusundugu umrundan degil cunku, oglunun evi ya kendi evi gibi goruyor..
Halbuki bence tam tersi insan kiziyla daha samimi
Olabilir.. kizi yemekte yedirse birsey yapsa gozune gozukmez seve seve yapar. Ama gelin oyle olmaz.. degismez senin kv ustune binecegi bir esek bulmus afedersin
Kafada var galiba onun birazEvet. Eltim evini temizliyor, misafir olsa 5 dakika oturmuyor devamli hizmet ediyor.
Ama yine ona istedigi lafi soyluyor. Hatta boşandirmaya bile kalkmisti. Evli ogluna kadin ariyordu bir ara.
O halde mesafeli ilişkine devam et ancak şu anki durumda sen de normal olmaktan çıkmışsın. Psikolojik destek alman gerekİlk zamanlar neler oldu..
Kayınvalidemi de çok severek eşimle evlendim. Balayımdan döndüğümde ertesi günü eşim işteyken kapı çalmaya başladı. Ben geldim diye. Günde 30 kez aramalar, eşime sürpriz kek yaptığımı söylediğimde çat kapı gelmeler. Kendi arkadaşlarıyla buluşunca biz gelmiyoruz diye ağlamalar. Annem şehir dışında yaşıyor annem geldiğinde her gün ama her gün bizim adımıza plan yapıp kendi arkadaşlarıyla görüştürmesi, evime benden habersiz çağrılan davetsiz misafirler… ve kendi başına kimseyle görüşmeyip biz olunca görüşmesi. Sürekli eşime acıtasyon yaparak eşimi hastalandırması.. sabah 10 dan akşam 10 a kadar telefonla hiç durmadan araması. Hayır dediğim bir şeyi kafasına takıp yaptırmak için her şeyi yapması ve ağlaması. Hasta ruhlu bir insan olmasa bu kadar kin dolu olamazdım. Evliliğimi cicim aylarımı yaşayamadım. İçinde olmayan mutluluğu iki kişilik aile olmamızı kabullenemedi. Ne zaman ki eşimle boşanmaya karar verdik. Biraz duruldu. Ama bizde açtığı yaralar çok fazla şuan ne yapsa o yüzden batıyor ve sevmiyorum kinse kin nefretse nefret senelerime mal oldu. Eşim çoğu kez durdurmaya çalıştı ama arada kalmak onu da yıprattı
Kafada var galiba onun biraz
Bak sen akillilik yapmissin mesafeni koymussun ama o simdi kv sine yaranmak zorunda. O saydigin hizmetler gorevi olmus. 1000 kotuluk etsede kabul etmek zorunda.
Allah sizden razi olsun herkes ne yasattiysa onu yasar diye düsünüyorum amma bu dünyada amma ahirrete hepimiz birbirimizin imtihaniyiz sonucta Rabbimizden dilegim bu imtihanlari sabirla ve basariyla gecebilmekBen 10 yillik evliyim. Dediklerinizin hepsi bizde mevcut ama hic rahatsiz olmuyorum ben. Ustelik 2 bekar kayin 1 evli.kayin ve elti var. Her hafta toplanir yer iceriz artani zirla cantamiza tikar. Ertesi gun iyi ki vermis derim yerken. Kisin.ortasinda baslar tatil icin bisi bul die yaza kadar arar bulur hep birlikte gideriz bazen hep birlikte takiliriz bazen herkes esi cocuguyla. Bazen cocuklari.ona atar biz ayri takiliriz. Yemek yaparim beni de cagirsaydin der. Annem.gelir beni de cagirsaydin der. Birinde cagirmazsam.digerinde cagiririm. Evimde esyalarin ysrini o degistirir ben.yine elin kolun durmuyo der yerine koyarim. Ama ne o bana kuser ne ben ona. Mesela bu aksam yemegin yoksa getireyim dedi evlerimiz capraz binada. Yok yaptim ben teyze dusunmen yeter dedim. Yarm saat sonra kapida elinde yemek ve tursuyla belirdi. Cok emindim getireceginden zaten. Ama.niyeti kotu diyebilir miyiz. Benim sevdigim bi yemek yapmis sen de ye istedim dedi. Bunlari annem yapsa rahatsiz olur muydum. Olmazdim.
kedi pipisini görmüş yara sanmışİlk zamanlar neler oldu..
Kayınvalidemi de çok severek eşimle evlendim. Balayımdan döndüğümde ertesi günü eşim işteyken kapı çalmaya başladı. Ben geldim diye. Günde 30 kez aramalar, eşime sürpriz kek yaptığımı söylediğimde çat kapı gelmeler. Kendi arkadaşlarıyla buluşunca biz gelmiyoruz diye ağlamalar. Annem şehir dışında yaşıyor annem geldiğinde her gün ama her gün bizim adımıza plan yapıp kendi arkadaşlarıyla görüştürmesi, evime benden habersiz çağrılan davetsiz misafirler… ve kendi başına kimseyle görüşmeyip biz olunca görüşmesi. Sürekli eşime acıtasyon yaparak eşimi hastalandırması.. sabah 10 dan akşam 10 a kadar telefonla hiç durmadan araması. Hayır dediğim bir şeyi kafasına takıp yaptırmak için her şeyi yapması ve ağlaması. Hasta ruhlu bir insan olmasa bu kadar kin dolu olamazdım. Evliliğimi cicim aylarımı yaşayamadım. İçinde olmayan mutluluğu iki kişilik aile olmamızı kabullenemedi. Ne zaman ki eşimle boşanmaya karar verdik. Biraz duruldu. Ama bizde açtığı yaralar çok fazla şuan ne yapsa o yüzden batıyor ve sevmiyorum kinse kin nefretse nefret senelerime mal oldu. Eşim çoğu kez durdurmaya çalıştı ama arada kalmak onu da yıprattı
Yemek yaparim beni de cagirsaydin der. Annem.gelir beni de cagirsaydin der.
Evimde esyalarin ysrini o degistirir ben.yine elin kolun durmuyo der yerine koyarim
Siz alıştığınız icin bunlar size tatli ve sevimli geliyor heralde. Yoksa cok itici ve sinir bozucu davranışlarMesela bu aksam yemegin yoksa getireyim dedi evlerimiz capraz binada. Yok yaptim ben teyze dusunmen yeter dedim. Yarm saat sonra kapida elinde yemek ve tursuyla belirdi. Cok emindim getireceginden zaten.
Bunu hangi olay icin dediniz?kedi pipisini görmüş yara sanmış
Haftada bir neden görüşüyorsunuz anlamadım ben yapamazdim. Ayda bir görüşün siz bence . Çocuk olunca düşünemiyorumİlk zamanlar neler oldu..
Yani zaten bi kadini ezdirende kocadir el ustunde tutanda..kadinda sinirlarini belli eden biri degilse yapacak birsey yok, omur boyu gider boyleO'nun kocasi sorulu, asiri asiri anneci bir tip ondan oluyor aslinda.
Siz de onu ciddiye almayın valla ben kayınvalidem çok konuşunca onun da göreceği şekilde alıyorum elime telefonu instagramda vs takılıyorum o da zaten cevap alamayınca susuyor. Birşey demeye veya kendi fikrini empoze etmeye çalışırsa fikir verdiğin için teşekkürler ama ben böyle uygun gördüm dersiniz. Oraya buraya beni niye çağırmadın derse, ‘sen ne alaka ayol genç çiftin yanında, başbaşa olmak istedik’ dersinizKafamda kavgalar bitmiyor ki çok takıyorum. Karşımdaki insan kavga edilecek bir insan değil, öyle kavga gürültüden de anlamaz kavga edemezsiniz. Rahatsızlığımı açık açık beliriyorum yüzüme bakıp konuyu değiştiriyor ciddiye bile almıyor
Bunlari benim annem de yapar. Benim annem.olmadigi icin bana itici gelmesi gerekir mi ki? Zorla verdigi yemegi yemek istemezsem atarim bunun icin sinirlenmeye gerek var mi? Yerini degistirdigi biseyi ona soyleyerek ya da soylemeyerek eski yerine koyarim. Bunlari buyutup kendi enerjimden neden calayim ki?Siz alıştığınız icin bunlar size tatli ve sevimli geliyor heralde. Yoksa cok itici ve sinir bozucu davranışlar
Kayınvaliden ağır hasta, terapi alması lazım, terapi almazsa ya tamamen görüşmeyeceksin ya da boşanacaksın başka yolu yok bence. Kendinde arama suçu, tamamen hayatından çıkarmak en doğal hakkın.İlk zamanlar neler oldu..