- 6 Mayıs 2014
- 390
- 180
- Konu Sahibi lawengineer
şu ara lohusayıö birkaç gün önce doğuö yaptım, bu durumda cidden etrafınızdaki insanları tavrı çok önemli, epidural ile sezaryen olmuşum, ilk iki gün ağrı sızı sancıyla uykusuzluktan halisünasyonlar görmeye başladığım, yeni hayatıma alışmaya başlamışken sevgili eşimin annesi bana ısrarla telefonda radyasyon var uzak tut diyor, ısrarla hem de , bana o an bir dellenme geldi acayip bir şekilde oğlumu aldım içeri geçtim, çok sinirlendim daha fazla dursaydım kalbini daha çok kırabilirdim, seslenmedim ve altını değiştirmeye içeri geçtim, eşim yanıma gelerek hiddetlendi, sen ne yapıyorsun diye o an hayatı sorguladım, elimde bebekle emzirirken üstüme yürüyen bir adet eş, annesi biz de kalacaktı, hemen annesine dönüp eve gidelim dedi, dedim sen de gelme lütfen, sonra annesi odaya gelerek benim söylediklerime alınma, istersen zararlarını açıp oku şeklinde konuşmasına ısrarla sürdürdü, doğal olarak o sinir haliyle tamam dedim, bana tepkisel olarakta bir geldik burnumuzdan getirdin dedi bana, ben seslenmedim sonra anneme de sen bunu desen sana bir şey demezdi ben kaynanayım ya bana diyor dedi yine seslenmedim, evine gitti, oturdum ağladım, buradan bebeğimle uzaklaşmak istedim , çünkü ben suçlanmıştım, özür dilemem gerekiyormuş, dilemeyeceğimi belirttim çünkü. benim bu ara konum radyasyon değil madem her şey biliniyor, konunun bu olmadığını anlaması lazımdı. nasıl atlatıcam bilmiyorum. sizce ben mi suçluyım?