Sanırım yazmayı en son öğretecek kişi bile olamazsınız ki kimin yazmayı öğrenmesi gerektiği belliKlavye çevirebiliyor hayatım gel ben sana eğitim vereyim yazma konusunda :)
Söyle söyliyim kayınvalidemin kendi kayınvalidesi 2 çocuğunu da kaybetmiş bir anne onunla bile görüşmüyor benim kayınvalidem. Kendi kayınvalidemin 2 tane oğlu var ikisi de annelerine düşman gibi aile bağları hiç yok neredeyse 4 senedir hayatındayım kocamın bir kere oturup beraber akşam yemeği yediklerini ne gördüm ne duydumAsıl sinir bozucu olan benle gorusmezseniz kayıp yaparsınız demesi bir annenin kurabilecegi ne talihsiz bir cümle.
Oğluda mi görüsmuyordu annesi ile
Kimsenin elit olmaya çalıştığı yok ama senin bi yanığın var askım hametan sür iyi gelir:) kuduz olmus köpek gibi yazıyorsun buraya ısrarla.. noldu senin oğlusunu da mı biri kaptı yoksa??Sanırım yazmayı en son öğretecek kişi bile olamazsınız ki kimin yazmayı öğrenmesi gerektiği belli
Kv gerçekten haklı bu Arada Elit olmaya çalışırken bile falsosunuz ve içler acısı durumda olduğunuz için kime saldırsam
Terbiyesizsiniz yazıkKimsenin elit olmaya çalıştığı yok ama senin bi yanığın var askım hametan sür iyi gelir:) kuduz olmus köpek gibi yazıyorsun buraya ısrarla.. noldu senin oğlusunu da mı biri kaptı yoksa??
DefollllTerbiyesizsiniz yazık
Evet cidden üzücü ama o elit kayınvalide sen olmadıgın icin üzülecek sorunun yok hayatın şimdi gecekonduna dön vs sobanı yakmaya başlaKayınvalideye hak verdiğimiz konulardan birisen oğlunu ne güzel elit yetiştir oğlun gitsin sokak ağzıyla konuşan varoş bir gelini karşına getirsin. Ana olmakta zor yav...
Aslında senin yerin belli ama neysemEvet cidden üzücü ama o elit kayınvalide sen olmadıgın icin üzülecek sorunun yok hayatın şimdi gecekonduna dön vs sobanı yakmaya başla
Ayyy yoksa benim olmam gereken yer senin olduğun yer mi diyecektinAslında senin yerin belli ama neysemkendini geliştirmenin sadece okumakla olmadığının en büyük kanıtı bu arkadaş. Sosyal ilişkilere dair adım at biraz.
Kaç yaşınızda mezun oldunuz da 24 yaşında cv dolduracak kadar kariyer sahibi oldunuz? Kabin memurluğunu bırakır bırakmaz e ticaretten milyoner mi oldunuz? Bence eşinizin maddi durumu iyi ve o maddi durum da aile işinden geliyor. Beğenilmeyen mesajlar gelince detay ekle detay çıkar olaylarına alışığız. Kadınla maddi bir alakanız yoksa ne diye yok saymıyorsunuz? Benim Türkiye'de doğmamış Türkçeyi aksanlı konuşan eşim bile kaç düğün gördü. Ailesinde olmayınca arkadaş çevresinde de mi düğün olmuyor?5iz doğurabilecek kadar maddi gücümüz var şükürler olsun.
Aynen abla fake hikaye uydurdum canım sıkıldığı için 5 dakikada çözdün bilim insanı olmalısınKaç yaşınızda mezun oldunuz da 24 yaşında cv dolduracak kadar kariyer sahibi oldunuz? Kabin memurluğunu bırakır bırakmaz e ticaretten milyoner mi oldunuz? Bence eşinizin maddi durumu iyi ve o maddi durum da aile işinden geliyor. Beğenilmeyen mesajlar gelince detay ekle detay çıkar olaylarına alışığız. Kadınla maddi bir alakanız yoksa ne diye yok saymıyorsunuz? Benim Türkiye'de doğmamış Türkçeyi aksanlı konuşan eşim bile kaç düğün gördü. Ailesinde olmayınca arkadaş çevresinde de mi düğün olmuyor?
Ben konuya tarafsız bakıyorum, kayınvalidenizi biraz kaba bulmakla beraber sizi de geçimsiz ve yüksek beklentileri karşılanmadığı için devamlı şikayetçi pozisyonunda görüyorum. Bu şekilde evlilik sürmez. Bence kayınvalideniz kendi yağınızda kavrulun, işinizi gücünüzü bırakmayın, benden beş kuruş çıkmaz size diyor. Bunun nedeni de sizin beklentileriniz. Çizdiğiniz tablo inandırıcı değil. Kocanız aileden bağımsız okumuş etmiş kendi işini kurmuş da milyonlar kazanıyor havası veriyorsunuz. Kadını çok öcü gibi gösteriyorsunuz. Sizin gibi, sizin aileniz gibi olmak davranmak düşünmek zorunda değil. Farklı hayatlar yaşıyorsunuz, siz kadın için şöyle böyle diyebiliyorsunuz ama o size söyleyince nasıl söyler nasıl yapar oluyor.
Burda konu açıyorsan her türlü eleştiriye de açık ol.Aşkım yaşamayan anlamaz maalesef ya çoğu 50sinden sonra evlenip doğurmuş ya da ben kendimi tam anlatamadım
Ne güzel yazmışsınız ama karşınızda ki insan buna değmiyor ne yazık ki anlama ve iletişim sorunu var kendisinde. Size verdiği cevaptan da kalitesi ortada zaten. Siz A demişsiniz o Z :) algı sorunu var.Kaç yaşınızda mezun oldunuz da 24 yaşında cv dolduracak kadar kariyer sahibi oldunuz? Kabin memurluğunu bırakır bırakmaz e ticaretten milyoner mi oldunuz? Bence eşinizin maddi durumu iyi ve o maddi durum da aile işinden geliyor. Beğenilmeyen mesajlar gelince detay ekle detay çıkar olaylarına alışığız. Kadınla maddi bir alakanız yoksa ne diye yok saymıyorsunuz? Benim Türkiye'de doğmamış Türkçeyi aksanlı konuşan eşim bile kaç düğün gördü. Ailesinde olmayınca arkadaş çevresinde de mi düğün olmuyor?
Ben konuya tarafsız bakıyorum, kayınvalidenizi biraz kaba bulmakla beraber sizi de geçimsiz ve yüksek beklentileri karşılanmadığı için devamlı şikayetçi pozisyonunda görüyorum. Bu şekilde evlilik sürmez. Bence kayınvalideniz kendi yağınızda kavrulun, işinizi gücünüzü bırakmayın, benden beş kuruş çıkmaz size diyor. Bunun nedeni de sizin beklentileriniz. Çizdiğiniz tablo inandırıcı değil. Kocanız aileden bağımsız okumuş etmiş kendi işini kurmuş da milyonlar kazanıyor havası veriyorsunuz. Kadını çok öcü gibi gösteriyorsunuz. Sizin gibi, sizin aileniz gibi olmak davranmak düşünmek zorunda değil. Farklı hayatlar yaşıyorsunuz, siz kadın için şöyle böyle diyebiliyorsunuz ama o size söyleyince nasıl söyler nasıl yapar oluyor.
Kimsenin elit olmaya çalıştığı yok ama senin bi yanığın var askım hametan sür iyi gelir:) kuduz olmus köpek gibi yazıyorsun buraya ısrarla.. noldu senin oğlusunu da mı biri kaptı yoksa??
Kınayı yakmışlar geline eşliğinde haldır şaldır kına yaktırdığına eminim ama ıspatlayamamKonu kına degılse kına elit kesimde olmazmıs sdasfasdas demiceksin
Sen neyin ustunde durduysan ona değindik
Birileri hunharca kutluyomus ya elitte olsa
Bence o da elit kesimin içindeki Bi iki köylüden gelen bişey bence yıne
Ne kınası cidden ya
After parti olur before parti olur
Bekarlıga veda olur
Kına mı yakcaz cidden oturup ahoy ahoy dıye