kayinvalide kayinpeder sorunu!! ay cildiricam

İşte tamda bu nedenle kayınvalidenize acıdım çok fevrisiniz .. Ben kayınpederinizi haklı bulmadımki bana onu örnek gösteriyorsunuz
Ben fevri değilim siz okumadan konuşuyorsunuz. Kayinpeder yaptı kayinvalide napti o sırada gidip sen haksizsin diyebildi mi kocasına? Yoksa ben haksizmisim gibi sanki ben çok konuşmak barismak için yalvariyomusum gibi mi davrandı okuyun bakalım. Kendi kızına yapılsa aynısı nasıl davranırdi?

bence konu sahibi surekli insanlari gozetlemis kusur bulmak/uretmek icin.. hic bi sey yokken ne bu gerginlik bu ofke.. gelmeseler 'karnim burnumda ilgilenilmedim', gelseler 'ay basima usustuler'..

orta yolu bulup gecinmek, mutlu olmak istemek, muhtac hissetmek midir?

uf saçmalıyorsun gerçekten
karnında 22 haftalık en fazla bır bebek tasıyorsun karnım burunda psikolojisi bozuk hamıle kadın numarası yapıyorsun.
herkez istediği konuya yorum yazar bende ortaya attıgım seyı savunuyorum neden zoruna gıdıyor NORMAL insan gibi olamamakmı zoruna gidiyor?

sen kocana o perdeyı taktı uf plastık bardakta ıcın yok efendım avızelere ne gerek vardı diye laf et aranız nasıl bozuluyor kendin gör.
aklın varsa sus ve normal aile düzenlerine aayak uydur
zaten olması gerekenı yapıyorlar , olmaması gereken düşünceler sende
bir daha yukarıdaki gibi yazarsan sana senin dilinden cevap vericem oturup acıklama yazmam sana

Huzursuzluk istememesi tek suçu ... Rabbim bana inş kayınvalideniz gibi yufka yürekli sıcak kanlı bir gelin versin diyorum konumu kapatıyorum ... Zira ben o kadın gibi sabırlı değilim mazaallah Rabbim sizin gibi gelin verse naparım acep
Ayrıca konu açtıysanız zıt düşüncelerede saygı duymak zorundasınız kaldıramayacaksanız açmayın konu olsun bitsin ..

bence konu sahibi surekli insanlari gozetlemis kusur bulmak/uretmek icin.. hic bi sey yokken ne bu gerginlik bu ofke.. gelmeseler 'karnim burnumda ilgilenilmedim', gelseler 'ay basima usustuler'..
hayır birde karnı burnunda (5 aylık ) muhtaç olur eşi işte olur diye insanların yanına taşınıyor
ama sorarsan şehzade torunu doguracak
yok efendim yok böyle evlilik olmaz bu yaşananalr evlilik birliğinin içinde kutsallığa hiç uymuyor

bir de konu sahibi, 'sen hatalisin' diyenlere asiri tepkili, onaylamak zorunda miyiz bilmiyordum bunu? fikir almak isteyen, her fikre saygi duyar, tepkili konusmaz.. buranin ismi 'bir derdim var' bolumu.. beni hakli bulun, gazlayin, fisekleyin, pohpohlayin bolumu degil.. bu kadar sinir harbine de gerek yok konu sahibi; HATALİSİN!

Valla senin dilin zaten yeterince açık bende senin gibi cevap veriyorum. Hayatım boyunca senin gibi tiplere çok güldüm. Istedigin gibi cevap ver o en son sözü ben söylerim hissini yasatmiycam sana. Sana sormuycam dimi hangi haftada Tribe girerim. Yaz şimdi istediğini bilki ben kahkahalarla gülüyorum burda :) teşekkür ederim küçük eğlence için :)

Eleştiri yapın desem sonuna kadar haklısın arkadaşım. Ama dertleselim demişim el insaf okudugunuzuda anlamaniz için acikliycaz.

Valla kusura bakma ben ortada yorum yaptım
sen çok içerledin.
Kendi hayatını ellerinle maaf etme derim sende yarın öbürgün anne olacaksın sonrada kaynana sonra görürsün kendini 7 kat yabancı ellerle bir tutulmak neymiş ne değilmiş.
ayrıca her horoz kendi çöplüğünde öter sen kendi ailene yaptıklarını asla ahmetlede evli olsan onun ailesine yapamazsın , aliylede evlensen yapamazsın öyle ya orasıda luna parkı değil.
herkezin bir hasiyeti bir aile bagı var.
Kimsenin hayatıylada oynamaya hakkın yok.
Böyle insanlar evlenip birilerinin başını yakıyor ona gerçekten üzülüyorum.

sen dertleşmek isteyebilirsin ama biz eşeltriebiliriz forumun kurallarını sen koyacak değilsin ya HANIM AĞA

Sizin kadar dizilere hakim değilim ama evet Şehzadeligi var Paşamin :)) hhaayyy hasede bak hele :) neyden acaba bu kadar fitne :) kendisi evlilik müessesesinin ilk kurucularindan :) Ayy allah herkese benim gibi insan nasip etsin kurban olun siz bana :)

ay çok komiksin
neyle hava atıyorsun
kaç yaşında insansın ,
Allah herkeze senin gibi insan neden nasip etsin yahu sen altınmı s.çıyosun herkez kaka yapıyor sen gibi allah allah

ayretten sen en tehlıkelı ınsan tıpısın bana gore soylenenenı anlamadıgın gibi sana karşı garezimizin oldugunu düşünüp altında bişi arıyorsun
aynı taşınırken kaynanandan görümcenden aradıgın gibi

kayınvaliden kötü niyetli biri değil ama ısrarcı ve inat. seni çok yoracak gibi görünüyor. allahtan eşin senden yana gibi yani en azından seni ezen bi tip değil. keşke bu kdr yakına taşınmasaydın .. böyle olacağı belliymiş.

kayınpederinin yaptığı da çok kötüymüş gerçekten ama büyüklük sende kalsın eşinin babası, bebeğinin dedesi..

kayınvaliden kötü niyetli biri değil ama ısrarcı ve inat. seni çok yoracak gibi görünüyor. allahtan eşin senden yana gibi yani en azından seni ezen bi tip değil. keşke bu kdr yakına taşınmasaydın .. böyle olacağı belliymiş.

kayınpederinin yaptığı da çok kötüymüş gerçekten ama büyüklük sende kalsın eşinin babası, bebeğinin dedesi..​
Oyle dedim bende ama hani keşke öyle pat diye elime telefonu vermeselerdi. Yoksa ben hiç demedim ki sakin babamla görüşmüceksin çocuğumu göremez falan filan tabi onun babası çocuğumun dedesi :)

Arkadaşım, sen bir karar vermişsin eşinde sana hak vermiş, ailesinin ısrarlı tavırlarından sıkıldığın için. Ama sen kararırın arkasında duramamışsın. Yine onlar ne derse kabul ediyorsun. Eşini uyar, dur diyemiyorsa sen dur dersin. Gelip evine böyle karıştıklarında gidip elinden perdeyi alsaydın, sırası değil zamanı gelince ben söylerim diye. Dediğim dedik çaldıpım düdük demiş resmen kv. Sizi çok iyi anladım, düğün zamanı burnunuzdan getirdikleri için şimdi iyi birşey bile yapsalar size batar. Keşke yakınlarına taşınmasaydınız.

Eleştiri yapın desem sonuna kadar haklısın arkadaşım. Ama dertleselim demişim el insaf okudugunuzuda anlamaniz için acikliycaz.
biz okudugumuzu anliyoruz, haddinizi bilin oncelikle.. bu tahrik ve hakarete girer, uzatmazsaniz sevinirim esiniz ve ailesine Allah yardim etsin.. iyi gunler

Evettt herkes son sözünü söyleyip egosunu tatmin ettiğine e bende bol bol guldugume göre konuyu anlayan, hakaret etmeden fikrini belirticek arkadaşlar dert anlatmak isterse dertlesmek isterse devam edelim yoksa da kapansın konu benim derdim eşimle paylasinca bitti çünkü :)

Egomuzu neden tatmin edelimki üstelik senin gibi biriyle

İnsan ister istemez sinirleniyor, bir de hamile olunca daha da hassas oluyor.
Kayinvalideniz sonucta yardima gelmis, tabi ki kotu niyetle gelmemis, gelmeye mecburda degil ama sinirlari bilmeyince sikinti oluyor.
Buna benzer seyler ben de yasamistim hamileyken.
Biz de hamileyken ev tasimistik.
Tasindigimiz yerin mesafesi kisaydi, ev de esyalar toplaniyor, kayinvalidem takmis, perdeleri yikayip utuleyip, elinde tasindigimiz eve tasiyip takacakmis.
Yahu ev bos ne acelen var o kadar toparlanacak esya var, kendi annem esya toparlayacagim diye kendini paraliyor, katinvaldem tul derdinde.
Benim tullerim utu istemiyor zaten.
Ben tasindiktan sonra yikayip direk takicam tulleri halbu ki.
Bir de tulleri elinde tasiyacakmis, disarisi yagmur camur.
Kayinvalideler de kas yapiyim derken goz cikariyor bazen.
Biraz geride durmayi ogrenmeliler bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…